duminică, 9 iunie 2024

Televiziunea românească Mooz Dance a început să emită prin satelitul Hotbird

Televiziunea Mooz Dance a început să fie transmisă momentan în mod gratuit (FTA, necriptat, la liber) prin intermediul satelitului Hotbird de la 13 grade Est.

Interesant este că retransmisia acestei televiziuni românești (care acum mai mult de un an a părăsit satelitul Thor de la 1 grad Vest) este realizată la poziția Hoitbird (care nu retransmite niciun operator românesc DTH) de către un furnizor din străinătate (Kabelio din Elveția). 

Captură a recepției în Romania la 13 grade Est (realizată de HD Satelit, utilizând antena de 90 cm) a Mooz Dance via Kabelio

Noii parametri de recepție prin satelit sunt: Eutelsat Hot Bird 13F de la 13 grade Est, frecvența 10853, polarizare orizontală, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, momentan necriptat. Grație puterii mari de transmisie a sateliților de la 13 grade Est, receptia in România este posibila cu antene de dimensiuni mici.

Captură a recepției în Romania la 13 grade Est (realizată de HD Satelit, utilizând antena de 90 cm) a Mooz Dance via Kabelio

Conform website-ului oficial, televiziunea muzicală MoozDance (lansată în anul 2011) este disponibilă atât la nivel național (prin intermediul distribuitorilor comerciali de televiziune prin cablu), cât și internațional (prin satelit). Postul tv, împreuna cu televiziunile MoozRo și MoozHits, pot fi recepționate și ca tv online.


5 comentarii despre subiectul „Televiziunea românească Mooz Dance a început să emită prin satelitul Hotbird”:
Cristi

Interesant, ca e la 720 pe satelit.. superios calitatii de pe Digi cablu. Kabelio sunt populari printre britanicii din Spania (incl. insulele). Un card de acces poate fi cumparat usor, cu abonament oficial, asigurand receptia celor mai vizionate canale precum BBC, ITV, C4 care nu mai pot fi receptionate la 28.2 de cand au schimbat fascicul pe cel focalizat UK.

Anonim

Pentru că Rezoluția 720p este superioară rezoluției 1080i. În România firmele de cablu folosesc 1080i.

Anonim

Am CAM Kabelio de vreo doi ani. Super programe!

Gabriel

Nu inteleg strategia de marketing a celor de la Mooz de au trecut postul acela pe Hotbird?

danielul

O decizie buna, Hotbird e mai popular si usor de receptionat decat AzerSpace la 46 grade Est, unde era acum ceva vreme Mooz Dance... Oricum, pe Hotbird mai gasim si TVR international si TV8 Moldova ca si televiziuni in limba romana...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile