miercuri, 8 iunie 2011

Romanii nu sunt multumiti de calitatea serviciilor de suport tehnic oferite de companiile de televiziune prin cablu

Romanii nu sunt multumiti de calitatea serviciilor de suport tehnic oferite de companiile de televiziune prin cablu, potrivit unui studiu realizat de firma de cercetare de piata GfK. Aproximativ o treime din romani au intrat in contact direct cu furnizorii de servicii.  Unul dintre cele mai atractive servicii pentru clientii romani sunt cele de televiziune, in special televiziunea prin cablu, acestea primind si cele mai multe reclamatii.o treime dintre clienti s-au declarat nemultumiti.

Potrivit analistilor, un client nemultumit nu inseamna doar pierderea aceluia, ci a mai multor clienti, avand in vedere ca 72 la suta din intervievati au declarat ca impartasesc experienta negativa si altor persoane.  Daca 52 la suta din romanii care au avut experiente pozitive in magazinele si call centerele operatorilor au fost convinsi sa foloseasca in continuare serviciile companiei sau sa devina clienti, 44% din cei care au avut experiente negative au renuntat la serviciile operatorului respectiv.


"Unul dintre principalele efecte psihologice ale perioadei de criza este acela ca oamenii au devenit mai precauti in procesul de achizitie si tind sa ceara opinia celor din jur mai mult decat pana acum, inainte de a cumpara ceva. In acest context, cei 72% dintre clientii nemultumiti care povestesc despre experientele lor negative reprezinta un motiv de ingrijorare pentru orice companie", a spus Oana Neacsu, cercetator GfK.

Clientii nemultumiti se plang de timpul de asteptare pana la preluarea apelului de catre un consultant si de lipsa promptitudinii in rezolvarea problemei.

Sursa partiala: http://www.ziare.com/media/televiziune/romanii-nemultumiti-de-serviciile-de-telefonie-mobila-si-tv-1028644


Niciun comentariu despre subiectul „Romanii nu sunt multumiti de calitatea serviciilor de suport tehnic oferite de companiile de televiziune prin cablu”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile