duminică, 4 decembrie 2011

Cum se resetează parola la Humax Digi-C sau Digi+C HD ( receptorul digital SD si HD de la RCS-RDS ) - meniu secret de resetare parolă Digi+C si Digi +C HD

Dacă ai uitat parola de la Humax Digi-C sau Digi+C HD ( receptorul digital SD sau HD de la RCS-RDS ) si nici parola 0000 ( patru de zero ) nu functionează, exista urmatoare metoda de resetare a parolei receiverului digital de la cablu RCS-RDS:

Intri în Meniu,
apoi în Sistem,
apoi alegi Stare,
apoi apesi pe rând tastele

ROSU
VERDE
GALBEN
ALBASTRU
GALBEN
VERDE
ROSU

Trebuie să iti apara un meniu secret si de acolo alegi Password Reset.

Dupa selectare, noua parola va deveni 0000 .

UPDATE 9 august 2016: RCS-RDS a introdus in Digicare posibilitatea de a reseta codul PIN al receptoarelor si CAM-urilor utilizate de către abonati. Detalii găsiți AICI.


100 de comentarii despre subiectul „Cum se resetează parola la Humax Digi-C sau Digi+C HD ( receptorul digital SD si HD de la RCS-RDS ) - meniu secret de resetare parolă Digi+C si Digi +C HD”:
Anonim

Genial! Ms mult!

AdiTeo

Mersi, merge super pe Digi+C, bine de stiut!

Anonim

dar pt. stb. iptv de la rds, stiti cum se procedeaza. Sint in aceiasi situatie, l-au blocat copii si nu stiu nici cei dela RDS Timisoara cum se reseteaza parola. Multumesc mult.

Anonim

perfect!ms

Anonim

works !

Anonim

pentru sqr?

Anonim

Am o intrebare ,Aparatele care sint prevazute pentru televiziunea prin cablu Decodoarele digi-C) por fi montate pe antena parabolica sau nu.Multumesc pentru raspuns.

Anonim

Nu merg folosite cu antenele de satelit aceste receivere pentru cablu.
Lucreaza pe alte frecvente si pe alte principii fizice/ electronice de functionare.

Anonim

Iti Multumesc frumos,oricine ai fi .M-ai scutit de multa bataie de cap.Cred ca vreo patru ore mi-am batut capul.o zi buna sa ai.

dan

servus am si eu un digi humax c+ nu pot sa vad anumite canale gen tv locale, ce pot face?

Anonim

Probabil acele canale nu sunt transmise in format digital.
Foloseste cablul normal si dai scanare pe televizor.
Eventual mufeaza cablu RF la iesirea RF a receiverului catre televizor(standard, de cablu ) si apoi dai scanare, ca sa nu tot schimbi cablurile si sa le ai pe amandoua ( digital si analogic ) simultan.

Anonim

Salut,

Am acelasi decodor humax , nu stiu cum sa il setez sa am programe Hd

Ma puteti ajuta ?

Mutumesc,
Mihaela

Administrator

Modelul Digi Humax C+ nu receptioneaza canale HD, ci doar canale digitale standard.

Pentru a receptiona canale HD, trebuie sa inchiriati un alt decodor HD de la RCS, cu 10RON/luna chirie.

De exemplu, decodorul Digi+C HD din articolul de aici:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2012/03/update-firmware-receptor-humax-digic-hd.html

byby

am si eu un Receiver digi humax c+ l-am luat din romania cei de la digi au spus ca merge si in franta cu cablul de aici dar nu functioneaza stie cineva ce ar fi de facut sau daca functioneaza ?

Anonim

Cum sa procedez?!?
Cand vreau sa mut un program( sa zicem de pe 12 pe 2) se muta cu tot cu numar(adica in locul lui 2 apare 12 fara sa-si schimbe numarul-apare ceva de genul 1,12,2,3, etc).
Merci anticipat!

Anonim

Merge ! Mersi mult de tot !

Anonim

aoleu s-a facut update si acuma nu mai pot edita lista de canale, ceva sugestii? (am digi+C)

Anonim

eu am un decodor humax, si de azi nu mai vad pvtv:((am dat setare implicita, si tot nu-mi apare deloc canalul., Aveti idee cum pot face eu resetare?

Cristi

Pai daca ai dat setare implicita ( probabil cu parola 0000, introdusa cand ai apasat pe resetare), cred ca ai dat chiar resetare la setarile de fabrica de fapt... Ti-a aparut sa setezi dupa repornire ora si celelalte setari, asa cum apar cand este receiverul nou ? Apoi dai ( sau da automat ) rescanare a programelor.

Anonim

nu, nu mi-a aprut sa setez ora..nimic. am dat setare initiala..s-a stins..si a pornit singur scanarea si nimic nou:(

Anonim

deci am dat instalare, setare implicita..si el a continuat singur. trebuia sa fac altceva?:)))asa m-au sfatuit si cei de la rds. acum problema e...ca desteptii nu au fost capabili sa-mi faca o reinitializare de cartela...sa pot si eu sa vad..pe motiv ca am 3 abonamente..si folosesc decodorul la una din adrese unde de fapt nu-l am!

Florin

Si eu am programe platite la care nu am acces si nu inteleg de ce. Au mers vreo 8 luni si apoi mi-au taiat macaroana, mai ales la cele adult la care platesc abonament in continuare pentru pachetul respectiv. Ei fac urmatoarea smecherieȘ te abonezi la un pachet suplimentar, dupa aceea iti multa programele in alt pachet, tu platesti abonament la pachetul anterior in continuare, dar nu mai benefeciezi de nimic pentru acel abonament. :)
La tine nu cred ca e o problema de initializare, programul acela cu pescuit e in pachetul de baza. Ai verificat pe la vecini daca ei il receptioneaza ? Poate ca l-au scos de tot in reteau din zona ta...

Anonim

salut, stii un master password reset si pentru iptv yuxin de la rds?
Merci

Laurentiu

Te referi la receiverul de iptv Yuxing - YX-6916A ? Nu are un buton de reset sau un meniu ceva? Uite aici un manual pentru Yuxing - YX-6916A :

http://www.inesiptv.ro/files/ro/Manual_utilizare_STB_Yuxing.pdf

Poate gasesti ceva interesant prin el.

Anonim

Sunt din reteaua Nextgen dar am un receptor DIGI+C Doresc sa stiu daca se poate schimba setarile din "cautare automata" In reteaua Nextgen, SR ul este 6875 si in reteaua RDS , este setat automat pe 6900 si pe auto QAM. Stie cineva ...aceste setari pot fi schimbate ? Exista posibilitatea de resetare a receptorului si de rescriere a caracteristicelor ?

Cristi

Introducera parametrilor de receptie o poti face doar din telecomanda, altfel nu prea ai cum.

Trebuie sa ai pe acolo Căutare manuală. Nu sunt sigur, fiindca nu mai am modelul tău de receptor, dar stiu ca avea asa ceva ( cu firmware-ul de atunci la receptorului respectiv).

Anonim

Am telecomanda... Ideea e ca nu pastreaza setarile pe care le bag in "cautare manuala" Dupa ce dau comanda de scanare cu frecventele de la operatorul local( NextGen), imi arata nivel de semnal 55-60 % si calitate 100%, dar nu memoreaza nici un canal. Stie cineva cam ce se poate face ? In "cautare automata" are setari predefinite si nu imi da voie sa modific. Daca as putea seta in "cautare automata", ar fi totul ok. Asta e problema mea ...exista un cod de acces in "cautare automata" unde sa schimb acele setari predefinite ?

Cristi

Pai parola initiala este 0000 sau 1234. Daca iti cere un cod, incerci unul dintre acestea. Daca te referi la un cod secret sau meniu secret pentru ce doresti tu, nu il stiu. E posibil nici sa nu existe.

Anonim

am uitat parola la receiver si nu mai pot intra in menu digi modelul este HSS-1160NA ma poate ajuta cineva?

Cristi

Pui receiverul in Stand by ( in priza, dar stins ), apoi apesi in acelasi timp pe butoanele CH Up, Ch Down si Meniu si apoi iei mâna doar de pe butonul CH Down si intri in meniul secret la HSS-1160NA. Apoi cu telecomanda mergi la Password ( in acel meniu secret ) si dai OK si iti va aparea parola. Sa imi spui daca ai reusit.

Anonim

Eu am un receptor Digi II Humax si nu am putut face acea resetare de parola cu acele butoane colorate.Exista pentru acest tip de aparat alt sistem de resetare?Multumesc.

Dark

Aceasta din articol e metoda pentru receiverul de cablu standard, dar si pentru primul model HD. Deci e resetarea parolei pentru receivere de CABLU.

Te referi la receiverul de satelit? Sau la noul model DIGI+C HD2 de la cablu ?

Anonim

Am o intrebare? am un decodor humax digi+c cei de la digi au facut un update la sistem si acum nu mai pot sterge canalele care nu imi plac.Se poate sa revin la setarile initiale?

Dark

Nu se poate sa mai revii la firmware-l anterior.

Insa incearca sa vezi daca poti sa debifezi la scanare numerotarea automata si sa incerci apoi sa le rearanjezi...

Anonim

Imi cer scuze ,da asa este :e un receptor de satelit Digi II Humax.

Cristi

Eu zic sa incerci din nou ca in articol, de mai multe ori, revenind mereu la meniul "Stare" daca nu reusesti din prima.

Ar trebui sa fie aceasi metoda si la Digi II Humax de satelit.

Anonim

Digi II Humax de satelit am incercat de mai multe ori si nu reactioneaza la apasarea butoanelor in acea ordine.Oare nu exista o procedura de resetare de parola pentru acest tip de aparat?

Zidan

Alt metoda nu e. E posibil sa nu existe sau sa fi fost scoasa la un update recent, desi nu prea cred. Eventual verifica daca si merg bine butoanele la telecomanda ( cele colorate ), incerca pe un serviciu de teletext, poate sunt uzate si nu mai reactioneaza cum trebuie. Apasa mai tare pe ele si cat de repede poti cand faci procedura, sa nu sara vreunul la apasare.

detrax

Da pot sa fie si asta, sa mearga butoanele mai greu.

Sau sa nu functioneze metoda si pentru alt model.

Ia incearca si metoda de aici pentru receivere de cablu:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2012/08/cum-se-reseteaza-parola-la-humax-digic.html

Anonim

Telecomanda e noua la Humax o sa vad a doua metoda.Oricum mersi baieti ca raspundeti promp si amabil.Va multumesc .

Anonim

REVIN :Aceasta metoda de mai sus :
ROSU
VERDE
GALBEN
ALBASTRU
GALBEN
VERDE
ROSU
merge la un decodor Humax Digi II pentru receptia pe satelit.Probat de mine si functioneaza perfect.Multumesc inca odata.

Anonim

Din greseala, sotia a facut up grade....sau a fost facuta automat. Nu se mai pot aranja si sterge anumite programe . Am un disconfort total. Ce s-ar mai putea face? Noua interfata e de ris....

PumaVlad

Nimic din pacate... nu se mai poate reveni la software anterior. E posibil sa se fi facut update-ul automat.

Anonim

nu eram acasa si tatal meu a umblat la telecomanda si nu imi mai merg o gramada de canale. "imi fuge imaginea" nu functioneaza nici daca apasa pe butonul WIDE, nu mai pot intra nici in MENU pt ca atunci cand apas fuge imaginea iar... am scos smart cardul (culmea canalele care merg, merg si cu smart cardul scos), caburi, tot. nu merge. cum sa resetez, ce sa fac? help!

detrax

Ce inseamna "fuge imaginea" ? Detaliaza.

Nu avea cum sa produca o defectiune la receiver din telecomanda. Daca a aparut o defectiune, este fie din conexiuni, fie defectiune elctronica, independenta de utilizarea telecomenzii.

eueu

am scos din decodorul Humax Digi Tv smart cardul.
L-am introdus si-mi apare mesajul "Va rugam introduceti smartcardul ".

Ce trebuie sa mai fac ?

Anonim

Vezi sa nu îl fi introdus invers. Scoate-l din priza si introdu-l asa cu receiverul oprit, cu sageata cu arata pe card si apoi porneste iar receiverul.

eueu

Multumesc "Anonim " !

Am sunat la Info DIGI TV si mi-au spus sa fac asa cum ai scris in mesajul tau.
Multumesc .

Anonim

Super tare ! Mg !

Anonim

parola universala pt receptor hyundai hss1160 na rds este 1948

Anonim

am urmat instructunile si imi spune ca acest canal este blocat va rog ajutatima!!

geo

Cum adica este blocat acel canal ? Ce canal este blocat? Poate nu ai abonament la el. Asta e tutorial sa deblochezi parola in caz ca ai uitat-o, nu deblochezi canale la care nu ai abonament.

Anonim

Multumesc.

Anonim

Salut va rog ajutatima nu mai pot intra la insalare imi cere parola am incercat 0000 dar nu merge e un reciver HSS-1160NA

Delsat

Pentru a afla parola la Humax HSS-1160NA:
- se pune receptorul in stand by
- se apasa simultan pe receiver urmatoaele 3 butoane: CH Up, Ch Down si butonul Meniu
- se elibereaza doar butonul CH Down, iar celelalte se tin apasate pana iti apare un meniu
- apoi mergi din sagetile de pe telecomanda la "password" si dai OK si iti va apare parola actuala.

Anonim

Salut am un decodor DIGI+ HD2 si nu functioneaza nici metoda de la DIGI+ HD(nu are submeniul STARE si nici in submeniul INFORMATII SISTEM nu functioneaza succesiunea de culori), nici cea de la HSS-1160 NA

gean

Ai incercat asta ?

"Cum se resetează parola la Humax DIGI+C HD2 ( receptorul digital HD cel nou de la RCS-RDS ) - meniu secret de resetare parolă DIGI+C HD2 ":

http://hdsatelit.blogspot.ro/2012/08/cum-se-reseteaza-parola-la-humax-digic.html

E posibil ca dupa noile updateuri sa nu mai functioneze metodele astea de resetare a parolei.

Anonimm

Buna seara
Am si eu o problema...am vurt sa caut un program si pana sa ajung la instalare am apasat altceva in meniu si mi s-a facut dintr-o data ecranul albastru" no signal".
Am scos cartela din reciver, l-am scos si din priza si nimic...de fiecare data cand porneste imi apare ecranul albastru si nu mai pot vedea nici un program...problema e ca telecomanda nu raspunde la nici o comanda...nici in meniu nu pot sa intru..nimik... am schimbat si bateriile si nu e de la ele.

Ma poate ajuta cineva....?pls

Anonim

Cam dificila problema ta... Apropo, esti sigur ca ai dat scanare si nu ai dat cumva ( sau a pornit automat ) update de firmware si ai intrerupt procedura de update ?

Daca stii ca nu i-a dat update de firmware, ci doar scanare si ai intrerupt-o, scoate CABLUL prin care vine semnalul in receiver, scoate si cartela si scoate-l din priza 10 minute. Apoi porneste-l fara cablu si cartela si incearca sa actionezi butoanele de pe receiver sa vezi daca ii poti intra prin meniuri si da o resetare la setarile de fabrica. Daca poti da resetare la setarile de fabrica, din butoanele de pe receiver, introdu doar cablul de semnal si dai resetare si apoi scanare. Vezi apoi daca merge telecomanda. Daca nu merge telecomanda, dar butoanele receiverului au efect, atunci e defecta telecomanda.

Bineinteles, poate sa fie doar telecomanda defecta si nu mai poti da scanare la receptor, din aceasta cauza.

Daca nu isi revine cu una dintre procedurile de mai sus, nu ai ce face, trebuie sa mergi la service cu receiverul.

Anonim

salut

am in tv (samsung) cartela care decodeaza si atunci cand intru pe superone imi cere parola de fiecare data / se poate face sa nu mai ceara parola ?

Anonim

Nu ai ce face, acele canale la fel fac si la mine pe LG. Eu am sters acele canale ala din lista de canale. E din CAM smecheria, nu are legatura cu televizorul. A dat CNA lege in privinta asta, sa ii oblige sa apara parola pe acele canale.

Anonim

De ce mi s-a codat receptorul HUMAX 1160NA dupa ce am reziliat contractul cu plata la zi ,pe cale amiabila ,l-am cumparat cu bani cash , trebuie sa-mi functioneze pe free to air va multumesc anticipat.

Anonim

Nu ti l-au blocat acum, cred ca ai facut mai demult update la unul dintre firmware-urile mai recente, care nu permit receptia altor frecvente decat cele specificate pentru canalale Digi Tv. Mergi la ei la RCS si intreaba-i daca pot sa ti-l schimbe cu unul neblocat ( cu firmware vechi ) sau sa iti dea banii inapoi pe el, desi ma indoiesc de ambele variante.

Anonim

Buna tuturor!Unde as putea gasi un regulator pt.lnbp14?Multumiri!

Cosmin

Nu inteleg ce vrei sa intrebi. Ce inseamna lnbp14? Si ce intelegi prin regulator de lnbp14 ? Ca nu am auzit de asa ceva. Daca te referi la vreun regulator pentru LNB-uri de antene satelit, nu exista asa ceva.

Anonim

Nu stiu ce sa intimplat dar din 200 de programe nu se mai vad decit 125 numai am nici HD va rog ajutatima!

Anonim

Pai cand ai avut tu 200 de canale la televiziunea digitala RCS prin cablu ? Eu nu am avut niciodata mai mult de 127 de canale.

calin

buna!stie cineva cum se reseteaza parola la un card "digi smart-cam"?

Anonim

Nu stiu decat ca PIN-ul initial de control parental de la modulul CAM CI+ al RCS-RDS este 0000.

Anonim

Normal CAM-urile astea SmartDTV de la Nagravision aveau mai multe meniuri, nu stiu de ce RCS le-a sters. Avea si meniu de resetare CAM, care reseta si parola de control parental. Suna la RCS si intreaba-i cum resetezi parola sau CAM-ul si apoi spune-mi si mie, ca sunt si eu curios de ce au dezactivat un meniu de resetare atat de necesar.

Anonim

Buna seara cind m-am intors din concediu am gasit blocat resaivaru nu vede antena am incercat cu altu e buna cum se poate debloca sa caute canale.Mersi mult

Anonim

Pai de o resetare la setarile de fabrica.

Anonim

Merge! Multumesc!

Anonim

Buna eu la sistem imi apar urmatoarele Informati sistem,informati card inteligent,detectare semnal,managmant energie ,casuta postala,istoric cumparare,descriere serviciu ppv pe care trebuie sa intru ca sa introduc codul dupa cu culorile pentru resetarea parolei ? Multumesc

Anonim

Pai trebuie sa apara Stare. Eventual incearca informatii Sistem, dar daca nu iti apare stare inseamna ca la receptorul tau nu merge....

Anonim

cum resetez parola la 7160 digi?

Unknown

Buna am un decodor Hyundai cu doua cartele si sa stricat am luat altul de la un coleg si imi zice cartela nepereche ce sa fac.........multumesc

dany

Cartela nu functioneaza in orice receptor de la Digi Tv, ci doar cu cel cu care este imperecheata. Trebuie sa suni la Relatii clienti Digi Tv si sa ii intrebi daca sunt de acord sa o imperecheze cu alt receptor care a fost initial luat tot de la RCS Romania, dar nu de catre tine. Le dai seria receptorului vechi si a celui nou si seria cartelei, dar si alte date pe care le solicita ei, iar daca sunt de acord, ei vor desperechea receptorul vechi si il vor imperechea pe cel nou cu cartela. Dar numai daca vor sa faca asta, eu ti-am spus tehnic care e rezolvarea ...

Anonim

Buna ziua,

Un receptor digital care la Bucuresti functioneaza la 33 de km nu functioneaza. Operatorul de la Digi mi-a spus ca trebuie unul pentru zana aia. Stie cineva se poate schimba codul localitatii din meniul receptorului ?
Multumesc

Anonim

1. Receptor de satelit, de cablu sau de IPTV ?
2. Aceeasi cartela sau alta cartela ?
3. Daca e vorba de cablu tv, pe cablu la RCS majoritatea canalelor digitale sunt necodate, deci nici nu ar trebuie sa ai vreo problema cu activarea zonala ( daca exista asa ceva ) pentru canalele necodate.
4. Esti sigur ca exista cablu digital in acea zona ?
5. Iti gaseste canalele la scanare, dar nu le decodeaza ? Abia atunci putem discuta de activari, altfel e problema de semnal sau scanare.
6. Daca exista cumva vreo activare zonala, aceasta se face de la ei din server, din baza de date, in functie de seria receptorului, nu ai ce sa faci tu din receptor pentru schimbarea zonei.

Anonim

Merge. Merci

Anonim

Multumesc din suflet! M-ai ajutat foarte mult!

emy

am cumparat un aparat gigi tv hd si nustiu cum sa antamplat ca sa blocat nu pot sal resetez de fabrica cine ma pate ajuta iam bagat rosu verde de toate si nu merge si 4 de zero nimic mersii

Anonim

@emy,

Prin meniurile receptorului tau de cablu de la RCS RDS, tu poti sa navighezi ? Functioneaza toate butoanele la telecomanda, inclusiv cele de culori ? Receptorul porneste, apar canalele ? Cu prin metoda asta poti doar sa resetezi parola, nu poti sa repari un receptor defect, care nu intra in meniuri. Daca e defect, trebuie sa il duci la ei la service.

Anonim

Mai poti reseta codul PIN din contul tau de abonat. Detalii gasesti aici:

https://hdsatelit.blogspot.ro/2016/08/cum-resetezi-codul-pin-al-receptoarelor.html

Anonim

Ce se intampla daca introduc o parola gresita la canalul blocat pe criterii de varsta?

Anonim

Nu se intampla nimic, afiseaza ca e parola gresita.

Anonim

Cu ce are legatura enuntul "Nu sunteti autorizat sa vizionati acest canal?"

Anonim

Inseamna ca nu esti abonat si la pachetul care include acel program.

Lady Dy25

Buna!a umblat bebe pe telecomanda si mi-a scos canalul 55 pe care era duck tv.cum il aduc inapooi?ma poate ajuta cineva?

Anonim

Dai scanare din nou la toate canalele. Sau dai resetare generala din meniu și va rescana toate canalele.

Anonim

Am o intrebare, am schimbat cartela din decoderul meu in alt decoder si cind am schimbat-o inapoi in decoderul original nu mai merge. Imi da 0000 ce sa fac? Nu merge nici ora, l-am inchis si redeschis, ajutati-ma va rog.

Anonim

Pot s fie multe cauze. Nu trebuia sa schimbi cartelele, ca teoretic nu merg, sunt asociate cu receptorul in cauza cu care au fost livrate. Vezi daca ai introdus corect cartela, daca nu, trebuie sa suni la RCS pentru revalidare, asta in caz ca nu ai ars-o, scotand cartela in timp ce aparatul functiona.

Unknown

Buna ziua,am un Humax Digi+iv si am uitat parola.Ajutor

Anonim

Buna ziua, am intrat in meniu, si am schimbat rezolutia de pe 1080i pe 1080p , si ecranul a devenit negru, ce pot sa fac?

Anonim

Probabil tu folosesti un televizor care nu e full HD, conecteaza receptorul la un tv Full HD si schimba rezolutia inapoi cum era. Sau vezi daca ai pe telecomanda buton de schimbat rezolutia.

cost

resetare parola digi +c hd4

cost

Vă salut pentru decoborul Digi+C HD4 cum pot reseta parola , am uitat-o

Anonim

Bună ziua. Știți cumva cum aș putea folosi un decodor Humax de la Rcs ca să găsesc programe UPC pe un tv care nu are dvb? Identifică semnalul, calitatea, dar nu găsește programe...

Anonim

Nu se poate, au facut update de soft si nu mai poate fi folosit la alti operatori concurenti.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile