vineri, 16 decembrie 2011

Naşul TV, o nouă televiziune pentru români

Naşul TV este noua televiziune care va fi lansată pentru românii din Romania şi de pretutindeni.

Miercuri Radu Moraru a obţinut licenţa de la CNA (Consiliul Naţional al Audiovizualului ) pentru a lansa televiziunea Naşul TV, un studio tv care va difuza programe conţinând dezvăluiri şi dezbateri, dar şi emisiuni de divertisment.

Dimineaţa vor fi difuzate emisiuni precum  „Temele zilei“ sau „Dimineţi senine" , care vor fi „un fel de radar al evenimentelor şi al previziunilor“, conform celor afirmate de Radu Moraru, care va fi la cârma televiziunii Naşul TV, având funcţia de director în consiliul de administraţie.

O altă emisiune din grila de programe este cea denumită „Casa Poporului“, în care se vor fi dezbătute deciziile luate în Parlamentul României.

De asemena, în grila Naşul Tv vor exista şi emisiunile  „Exclusiv“ ( în care, potrivit lui Radu Moraru, va fi prezentat câte un subiect în exclusivitate ) şi „Exploziv“ ( în care va fi făcută „dezvăluirea zilei“ ).

O altă emisiune, denumită „Presa are cuvântul!“ va încerca să anticipeze subiectele care vor fi publicate de ziare în ziua următoare.

Bineînţeles, în prime-time va fi emisiunea „Naşul“, prezentată de Radu Moraru, apoi un program dedicat celor care intra pe blogul postului de televiziune Naşul Tv.

„Vinerea şi sâmbăta am creat un tronson pe care noi l-am numit generic «artă, cultură, sănătate», iar duminică o să mergem pe divertisment“, a mai spus Radu Moraru.

În grila de weekend a televiziunii Naşul TV se regăsesc emisiuni precum „Doctori şi pacienţi“, „Seri româneşti“, „Best of the week“, „România pitorească“, „Adevăr şi provocare“, „Arhive secrete“, „Sfârşitul lumii“.

„Tot programul este un laborator de creaţie“, a spus Radu Moraru în faţa adunării CNA.

Radu Moraru a spus că investiţia se va ajunge, în primă fază la 600.000 de euro. Totodată, acesta estimează ca în primul an va obţine din publicitate 800000 de euro.

Pentru zona de producţie Moraru a semnat un contract cu firma lui Ticu Alexe, care îi va asigura suportul tehnic necesar.

Naşul TV a primit miercuri licenţa CNA cu nouă voturi pentru şi unul împotrivă, dat de Christian Mititelu.

Sursa: http://www.adevarul.ro/financiar/media/Cum_va_arata_Nasul_TV_0_608939437.html


2 comentarii despre subiectul „Naşul TV, o nouă televiziune pentru români”:
Dumitru Sstefanescu

Nasule, esti bine nenit! Salutari, de la Mangalia!!!!

Crisitina

Am mai gasit ceva noutati pe pagina de media ro daca va intereseaza : Naşul TV, lansare la data de 20 aprilie.

Odată cu încheierea subscripţiei publice, Radu Moraru este gata să dea drumul la emisie, scrie Adevărul. Televiziunea lui Radu Moraru se va lansa la data de 20 aprilie, odată cu adunarea oficială a acţionarilor. Moraru va controla Naşul TV printr-o societate pe acţiuni, care se va constitui în jurul datei de 20 aprilie. Numele noii companii va fi Naşul, Prietenii de Pretutindeni şi Asociaţii S.A.

Ca să facă rost de bani pentru postul de televiziune, Moraru a lansat la data de 19 ianuarie o ofertă de subscriere, mişcare prin care a scos la bătaie 20.000 de acţiuni cu un preţ nominal de 440 de lei, reprezentând 20% din capitalul noii televiziuni. În urma subscripţiei încheiate vineri, jurnalistul a obţinut 900.000 de euro. Peste 200 de acţionari au cumpărat, aşadar, aproape 9.000 dintre cele 20.000 de acţiuni.

Moraru spune că aşteaptă 500.000 de euro din publicitate şi că plănuieşte alte investiţii în proiect. „Vom lua un credit pentru a investi în televiziune şi pentru a dezvolta achiziţia de programe şi producţia de programe, tocmai pentru a ne mări cota de piaţă“, a declarat Radu Moraru pentru „Adevărul”.
Împrumut de 1,5 milioane de euro

Valoarea împrumutului s-ar situa în jurul a 1,5 milioane de euro. Jurnalistul a mai adăugat că se află, deja, în contact cu reţelele de cablu. „Vom fi în toate reţelele de cablu şi pe satelit, dar şi pe internet", a spus proprietarul Naşul TV. Moraru a emis deja pe internet, studioul fiind construit din fonduri proprii. La momentul lansării subscripţiei, patronul postului a spus că are un capital de 35,2 milioane de lei, banii lui şi ai colegilor. „Investim în televiziunea aceasta toată munca noastră din ultimii 20 de ani. Banii provin din contractele de televiziune", a declarat „Naşul".

La obţinerea licenţei de emisie, Moraru nu controla direct societatea Fire Breaking News S.R.L, care operează Naşul TV, ci prin colegii din echipa de producţie a emisiunii. Abia după acordul dat de Consiliul Naţional al Audiovizualului a preluat pachetul majoritar de acţiuni al firmei. „Eu ar fi trebuit să fac mai de mult demersurile respective, doar că nu am avut timp. Acum am făcut acest lucru tocmai ca să nu existe suspiciuni, pentru că toţi acţionarii au avut încredere să subscrie, bazându-se pe faptul că eu deţin controlul majoritar atât din punct de vedere al acţiunilor, cât şi din punct de vedere editorial", a explicat Moraru.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile