marți, 27 decembrie 2011

UTV, liderul televiziunilor muzicale pe perioada sărbătorilor de iarnă

Utv este televiziunea muzicală preferată de români pe perioada sarbatorilor de iarna, conform audientelor oferite de Gfk Romania. Pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 15 si 34 de ani, Utv a fost lider de audienta incepand de vineri, 23 decembrie, de la ora 12:30 pana luni, 26 decembrie, la ora 16:00.

Vineri, 23 decembrie, incepand cu ora 12:15 – Utv a inregistrat un rating de 0,20 puncte si un share de 1,73 puncte; pe langa playlist-ul obisnuit, programele voastre preferate au fost AllUrban si Bamboo Nights.


Sambata, 24 decembrie, Utv s-a evidentiat cu un varf de audienta de 1,04 puncte de rating in intervalul orar 12:30 – 14:30; UTops s-a dovedit a fi cel mai urmarit top muzical din Romania – el a avut un peak de 0,89 puncte de rating si un share de 6,53, iar Do Not Disturb a ramas in continuare una dintre cele mai preferate emisiuni de pe Utv.

In ziua de Craciun, Utv a continuat sa fie lider de audienta, inregistrand o medie de rating de 0,22 puncte si un share de 1,32 pe parcursul intregii zile. Utv a inceput ziua de 25 decembrie cu o audienta de 0,4 puncte de rating, avand un varf de 1,0 pe parcursul emisiunilor Best Of 2010 si UTops – cu un rating de 0,86 puncte de audienta. De asemenea, Do Not Disturb – emisiunea in care timp de doua ore poti asculta muzica fara intrerupere – a ramas in randul preferintelor românilor cu un varf de rating de 0,8 puncte de audienta. În noaptea de Craciun, peste 100.000 de fani au intrat pe pagina oficiala de Facebook a Utv.

Nu uitaţi să vizitaţi şi pagina web oficială a Utv, dând click aici.


Un comentariu despre subiectul „UTV, liderul televiziunilor muzicale pe perioada sărbătorilor de iarnă”:
Anonim

Utv este cea mai tare televiziune de videoclipuri din Romania, mai ales ca o transmit si HD! Am observat ca a aparut o schimbare in bine de vreun an-doi la televiziunea aceasta si ma bucur ca s-au hotarat sa o emita HD ! Va multumim pentru ca ii promovati si pe situl dvs!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile