miercuri, 11 ianuarie 2012

Show Time Tv International - O nouă televiziune pentru români ?

In viitor, televiziunea ShowTime Tv International, până in prezent o televiziune cu emisie exclusiv online, va fi receptionata si prin cablu tv, conform anuntului de pe site-ul oficial.

Cel mai probabil programul va fi difuzat de reţelele de televiziune prin cablu, daca proiectul se va concretiza si va obtine licenta de emisie.

Nu avem informatii daca si/sau cand va fi transmis ShowTime Tv International, insa poate fi receptionat deocamdata ( probabil teste ) pe site-ul oficial.

ShowTime Tv International va avea in grila de programe filme, muzică, emisiuni  ( inclusiv de divertisment): "Viata de Legenda", "Intre Mit si Adevar", "Weekend Matinal", "Comune sau Orase?", "5 -15 Danseaza cu noi", "Parfumul Strazilor" etc.

Să speram ca aceasta televiziune va depasi stadiul online si va patrunde în retelele cat mai multor operatori de tv cablu din România.


4 comentarii despre subiectul „Show Time Tv International - O nouă televiziune pentru români ?”:
ceacanaule

nu prea imi vine sa cred ca acest canal va fi in grila rds,si un amanunt ca nu are sonor pe internet. Asa ca multa bafta

Anonim

Probabil au facut si ei asa un anunt pe siteul lor sa isi faca firma. Poate totul este o vrajeala. Daca nu e vrajeala, de ce nu confirma aici la comentarii daca anuntul pe care l-au facut este real sau o simpla gluma. Tot respectul hd-satelit, voi ati dat informatia ca doar posibila si ati citat sursa ca la carte.

Anonim

fiecare cu parerea lui -eu nu am fost multumita de digi . rezilierea contractului se face la inceputul lunei pana pe data de 5 nu mai tarziu.pana la sfarsitul lunei respactive tu ai platit pe un serviciu care nu mai este . dar esti obligat nu predai echipamentul si nu ai platit luna in curs contractul nu til reziliaza .asa ca digi niciodata .....

dany82

sincer as dori sa vad si filme mai vechi din 1985-1994 gen Lemon Popocicle Comando Afganistan etc filme care nu se gasesc pe internet multe dintre ele fiind pe casete VHS in traducerea Irinei Margareta Nistor,televiziunile in proportie de 90% numai difuzeaza aceste filme le tot repeta pe astea noi,sincer sunt filme foarte bune :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile