marți, 7 august 2012

Tele 7 abc revine ?

Poate va mai aduceti aminte de una dintre primele televiziuni din Romania aparute dupa Revolutia din 1989. Avea denumirea de Tele 7 abc si era detinută și de Marcel Avram, fostul impresar al megastarului pop Michael Jackson.

Tele 7 abc a difuzat mai multe seriale de televiziune: Star Trek: Seria originală, Familia Addams, Knight Rider, The A-Team, MacGyver, Kung fu, The Incredible Hulk, dar a transmis concertul lui Michael Jackson din 1996 de la București.

Tele 7 abc a fost rampă de lansare pentru multe vedete de astăzi, printre care amintim pe Teo Trandafir, Mircea Badea, Adelin Petrișor, Dan Diaconescu, Radu Coșarcă, Mihaela Rădulescu sau Vlad Petreanu.

Postul s-a închis undeva prin anul 2005, dupa un declin de 3 ani.


Acum se pare ca proiectul va fi reluat, iar Tele7 abc va fi relansat ca o televiziune generalistă, difuzand atat stiri si talk-show-uri, cat si filme, seriale, documentare, diverse emisiuni etc.

Deocamndata Tele7abc nu are licenta de la CNA, dar probabil ca nu mai este decat o simpla formalitate obtinerea acesteia.

Lupta pentru câștigarea audientei va fi dificila, chiar daca Tele7abc beneficiază de renumele uneia dintre primele televiziuni de dupa Revolutie.

UPDATE 29 noiembrie 2021: Tele7 ABC a inceput sa emită oficial prin internet și a fost inclus in lista de recomandări de televiziuni online de pe HD Satelit. Mai multe detalii găsiți și AICI.


2 comentarii despre subiectul „Tele 7 abc revine ?”:
Anonim

Nu cred ca va revenii in veci la felul in care se misca am fost la interviul programat pe marketing ca agent de publicitate !!
M-au plimbat de la o zi la alta sincera sa fiu nici cei de acolo nu stiu ce vor ultima data cand am fost la asa zisul sediu al lor trei dintre angajati asteptau patronul afara ca nu veni-se .
Am tras concluzia ca este o mare TEAPA fratilor Nu se deschine nici un drac nimic

Unknown

Eu aștept cu nerăbdare să se redeschida postul Tele 7 abc.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile