marți, 6 noiembrie 2012

3D SBS TEST FULL HD ( no ghosting )

Aceste imagini va permit sa verificati daca ati setat televizorul 3D sau monitorul 3D in mod optim pentru vizonarea 3D ( adica televizorul nu creaza ghosting si alte efecte neplacute ochiului, verificand daca imaginea stanga nu este vizibila de ochiul drept sau invers ).

Descarcati una dintre imaginile de mai jos ( dati click pe imaginea dorita si apoi dupa ce se mareste, dati save as sau descarcare ), apoi dintr-o sursa video ( pc, usb, bluray etc ) afisati imaginea full screen ( ecran complet ) pe televizorul sau monitorul 3D pe care doriti sa il testati.

Apoi comutati in modul SBS 3D ( stanga-dreapta ) din setarile televizorului dvs. si puneti-va ochelarii 3D.

Inchideti pe rand cate un ochi. In celalalt ochi trebuie sa se vada imaginea alba pe randul de patrate din dreapta ( sau invers ). Nu trebuie sa se vada cu un ochi inchis ambele coloane. Daca exista vagi urme ale celeilalte coloane cand aveti un ochi inchis, mai trebuie sa reglati televizorul din setarile 3D sau de luminozitate - contrast - culoare etc ) pana dispar aceste urme ("ghosting").

Recomandabil ar fi sa nu se vada deloc una dinttre coloane cand aveti un ochi inchis.

Aceste imagini test 3D sunt create de catre administratorul http://hdsatelit.blogspot.com , dar pot fi repostate cu precizarea sursei.

3D SBS TEST 1  FULL HD ( no ghosting )
3D SBS TEST 2  FULL HD ( no ghosting )
Niciun comentariu despre subiectul „3D SBS TEST FULL HD ( no ghosting )”:

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (76) Digi (532) Focus Sat (248) FREESAT (24) iNES (25) Nextgen (80) Orange (214) Telekom (302) UPC (276) Vodafone (77)