joi, 8 noiembrie 2012

Orange intră pe piața tv din România ?

Se pare ca Orange, unul dintre marii jucători de pe piaţa locală de telefonie mobilă, analizează intrarea începând cu anul 2013 pe piaţa de servicii de televiziune din Romania.

Daca se va intra sau nu in aceasta piata suprasaturata se va decide pana la sfarsitul anului 2012, au declarat pentru ZF mai multe surse de pe piaţa locală de comunicaţii, care sunt familiare cu planurile operatorului.

Contactaţi de ZF, reprezentanţii Orange nu au făcut niciun comentariu în legătură cu acest subiect.

Totuşi, în cadrul evenimentului ZF Digital '12, care a fost organizat luna trecută de Ziarul Financiar, Jean François Fallacher, directorul executiv al Orange România, nu a negat posibilitatea lansării unui serviciu TV prin satelit atunci când a fost întrebat în mod direct acest lucru, dar nici nu a făcut un anunţ clar în acest sens.

"Televiziune prin satelit... nu este sigur, dar televiziunea va fi prezentă pe device-urile noastre mobile, acest lucru este sigur", a declarat Fallacher. În prezent, Orange le oferă clienţilor acces contra cost la o serie de posturi TV de pe smartphone sau tabletă.

Grupul France Telecom, proprietarul Orange România, oferă pe alte pieţe servicii TV şi prin satelit, şi prin internet.

Adăugându-şi în portofoliu şi servicii TV, Orange, care are peste 10 milioane de clienţi pentru serviciile de telefonie mobilă, ar putea intra într-o competiţie mai strânsă cu jucători precum RCS&RDS şi Cosmote & Romtelecom, care oferă întreaga gamă de servicii fixe şi mobile plus televiziune prin cablu, satelit şi internet.

Piaţa de servicii TV, cu o valoare de 370 mil. euro în 2011, este dominată de RCS&RDS, Romtelecom şi UPC, care au împreună circa 90% din numărul total de abonaţi. Sursa: zf.ro .


Momentan, orange ofera televiziune pe telefoanele mobile

Dacă eşti la Orange şi ai un telefon cu Android, te bucuri în exclusivitate de aplicaţia gratuită TV de la Orange, cu care poţi urmări direct pe mobil emisiunile preferate de la 17 posturi de televiziune.

În plus, ai 7 posturi de radio şi înregistrări ale unor emisiuni de ştiri, sport, divertisment, dar şi videoclipuri muzicale, pe care le poţi descărca pe smartphone-ul tău. Poţi folosi aplicaţia atât prin conexiune 3G cât şi prin Wi-Fi, doar în România.

Traficul de date este tarifat în funcţie de abonamentul sau opţiunile pe care le ai activate.

Dacă beneficiezi de trafic nelimitat în Portalul Orange pe mobil, acesta va fi disponibil şi pentru acces în aplicaţie, iar dacă ai un abonament Panteră 21 sau mai mare, traficul şi accesul la posturile TV, radio, dar şi înregistrările sunt incluse în abonament.

Aplicaţia TV de la Orange poate fi descărcată gratuit din Android Market, dand click aici.


Un comentariu despre subiectul „Orange intră pe piața tv din România ?”:
Administrator

Orange DTH emite prin satelit Pro TV HD, Acasa HD, Sport.ro HD, Kanal D, deocamdata necodat, pe frecventele de aici :

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/04/harmonic-dth-orange-fost-lansat-in.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile