sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Televiziunea Film Cafe, din 1 decembrie 2012

Televiziunea Romantica va avea numele de Film Café si in Romania, incepand cu 1 decembrie 2012, au anuntat reprezentanţii Chello Networks, parte a companiei Chello Central Europe.

Noua televiziune Film Café va fi prezentată într-un eveniment organizat la Bucureşti, pe 29 noiembrie, au mai anunţat reprezentanţii Chello Networks.

Compania Chello Central Europe a anunţat, pe 26 aprilie, că televiziunea Romantica din România, un post care se adresează în special publicului feminin, urmăreşte o repoziţionare completă, începând cu a doua parte a acestui an, când se va încadra în segmentul canalelor de filme.

"Romantica se numără printre primele posturi TV tematice lansate în piaţa românească, devenind astfel un canal cu tradiţie. După succesul seriilor italieneşti precum «Vivere», «Căile dreptăţii» sau «Tânărul Casanova», acum venim în întâmpinarea cererii telespectatorilor noştri cu programe noi din aceeaşi categorie, formând un prime time extins", a declarat atunci Anda Mânza, Country Manager Chello Networks.

Aflată în grila tuturor operatorilor de cablu mari din România, atât în pachetele de cablu analogic şi digital, cât şi în varianta DTH, televiziunea Romantica însumează un număr de 3 milioane de abonaţi.

Romantica, o televiziune care a fost lansată în România pe martie 2007, face parte din portofoliul Chello Central Europe.

Pe de altă parte, compania Chello Central Europe a anunţat încă din iunie 2012 că va rebrandui, în Ungaria, televiziunea Zone Romantica, în Film Café. Noul look al postului este vizibil din 2 iulie, în Ungaria, după cum anunţa la momentul respectiv WorldScreen.

Film Café are ca public ţintă femeile, difuzează filme romantice, seriale, drame, comedii şi divertisment de familie. "Film Café va continua să difuzeze divertisment de calitate, dedicat femeilor, şi programe relaxante", a declarat atunci Levente Málnay, CEO al Chello Central Europe, citat de WorldScreen.

În România, în afară de Romantica, din portofoliul de canale Chello Central Europe mai fac parte, printre altele, Minimax, Megamax, TV Paprika, Sport1, Romantica şi MGM Channel.

Chello Central Europe face parte din compania Chellomedia, divizia europeană de conţinut a Liberty Global, Inc., cea mai mare companie de comunicaţii prin cablu din lume. Sursa: economica.net


9 comentarii despre subiectul „Televiziunea Film Cafe, din 1 decembrie 2012”:
Anonim

Pe ce frecventa e film Cafe pe satelit ?

Laurentiu

Film Cafe este criptat prins satelit si este transmis pe sateliti de la 1 grad Vest, la Digi Tv si Focus sat:

0.8°W Intelsat 10-02 12527.00 Orizontal DVB-S QPSK SR 27500 FEC 3/4 Digi Tv codat Nagravison 3

0.8°W Thor 6 11996.00 Vertical DVB-S QPSK 28000 FEC 7/8 UPC Direct codat Conax Cryptoworks Irdeto 2

Deci, ca sa vedeti prin satelit Film Cafe Romania, o puteti face cu abonament la Digi Tv sau Focus Sat.

Anonim

Ar fi grozav daca subtitrarile ar fi pozitionate mai jos iar caracterele ceva mai mari. (ex. DIVA)

Anonim

TELEVIZIUNEA FILM CAFE ,ARE UN NR DE CONTACT?

George

Se lansa Flim Cafe de la Romtelecom.

Anonim

Bună seara, mă uit la film coșmarul alb, aveți o problemă majoră cu subtitrarea, nu o faceți cum trebuie, păcat

Anonim

Film Cafe este doar SD in Romania ?

Anonim

Este și HD doar că nu îl preiau mai deloc cabliștii in versiunea HD.

Anonim

Esre in HD la Vodafone cablu, adică la fostul UPC.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile