sâmbătă, 15 decembrie 2012

10 luni de închisoare pentru obținerea de venituri din furnizarea de metode neautorizate de acces la servicii tv cu plată

Administratorul unui serviciu belgian care furniza de metode neautorizate de acces la servicii tv cu plată a fost condamnat la 10 luni de închisoare și confiscarea veniturilor provenite din activități considerate ilegale, receptionate print-un cont Paypal.

Companiile Irdeto și Nagra s-au asociat cu M7 Group ( operator de servicii prin satelit) pentru a investiga o rețea de piraterie tv.

Acest dosar care a început în 2009 a dus la arestarea și condamnarea administratorului unui serviciu de partajare chei de criptare pentru acces ( cu ajutorul internetului ) la vizionarea de pachete de televizune prin satelit (TV Vlaanderen, CanalDigital și TéléSAT ), servicul pe care il vindea prin intermediul site-ul său "www.cccam.tv".

După colectarea dovezilor, autoritățile belgiene au percheziționat birourile invinuitului, confiscand sisteme PC, laptop-uri, hard disk-uri, servere și documente, anunță telesatellite.net.

Invinuitul a fost condamnat la 10 luni de închisoare, iar veniturile 50.000 de euro aflate pe un cont de Paypal au fost confiscate.


Niciun comentariu despre subiectul „10 luni de închisoare pentru obținerea de venituri din furnizarea de metode neautorizate de acces la servicii tv cu plată”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile