joi, 14 februarie 2013

Televiziunea Publika TV, afiliată CNN

Televiziunea de stiri Publika TV din Republica Moldova, una dintre televiciunile pe care o urmaresc deseori prin satelit, este incepand de ieri staţie afiliată CNN. Un urma acestui parteneriat, Publika TV poate transmite materiale oferite de CNN, unul dintre cele mai cunoscute televiziuni din lume.

 "Începând de astăzi, Publika TV este staţie afiliată CNN. Parteneriatul cu CNN, lider mondial în ştiri, reprezintă o recunoaştere a calităţii programelor noastre, dar ne şi obligă să fim mai buni şi să vă oferim dumneavoastră, telespectatorilor, informaţie corectă, în timp real. De asemenea, statutul de staţie afiliată ne dă posibilitatea să difuzăm materiale puse la dispoziţie de către acest post de televiziune, care a făcut istorie în media internaţională.", anunta site-ul televiziunii.


Fiind lansată pe 7 aprilie 2010, televiziunea transmite stiri in limba română, dar și in limba rusă, avand o foarte mare acoperire la nivel nașional in Moldova. Sincer consider ca ar trebui sa fie must-carry si in grilele operatorilor români de cablu si satelit.

Până se va lua o astfel de decizie de retransmitere must-carry si in România ( dacă se va lua vreodată ), va invit sa o vizionati folosind urmatoarele date de receptie:

0.8°W Thor 6 11747.00 H DVB-S QPSK SR 28000 FEC 5/6.


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunea Publika TV, afiliată CNN”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile