luni, 25 martie 2013

CNA adresează mulțumiri publicului

Consiliul Naţional al Audiovizualului a multumit prin intermediul Biroul Comunicare şi Relaţii cu Publicul tuturor persoanelor care au avut bunăvoinţa şi şi-au asumat responsabilitatea de a se alătura şi a susţine petiţia online pe care CNA a lansat-o cu unicul scop de a evalua necesitatea îmbunătăţirii unora dintre prevederile legislaţiei actuale ale audiovizualului.


Având în vedere semnalul pozitiv primit din partea opiniei publice şi numărul mare de semnatari, peste 17.500 de la lansarea petiţiei, CNA roagă publicul să sprijine în continuare campania CNA, fiindcă doar împreună cu acest public, CNA spune că poate face o distincţie rezonabilă între interesul public şi gustul publicului consumator de producţii audiovizuale.

CNA adună semnaturi pentru a evalua necesitatea imbunatatirii unor prevederi din legislatiei audiovizualului, pentru a defini mai clar notiunea de interes public in programele de televiziune si radio.

Textul petitiei:

CNA lanseaza petitia online Interesul public mai presus de gustul publicului.

Drumul de la domnia bunului plac la cea a bunului simt trece si pe la CNA. Sau mai precis ar trebui sa treaca.

Am vazut inmormantari in direct, momente inselatoare in emisiunile de divertisment, in dezbateri politice sau pe teme sportive. De la an la an spatiul audiovizual romanesc devine din ce in ce mai viciat.

Moartea unei personalitati publice pare a fi momentul cel mai ravnit al unei televiziuni, iar cazurile recente, cum ar fi cel al lui Adrian Paunescu, al lui Serban Ionescu sau al lui Sergiu Nicolaescu confirma acest trist si nefiresc adevar.

Este timpul ca riposta sa vina din doua directii: de la cetateni si de la CNA. Ca sa reusim, alaturati-va in numar cat mai mare si Semnati petitia noastra online!

Valul din ce in ce mai mare de mizerie propagat prin televiziuni poate zdrobi valorile natiunii.

Incurajarea promiscuitatii, a alcoolismului si infidelitatii, a violentei si vulgaritatii, promovarea caracterelor murdare si a lipsei de incredere in oameni trebuie sa fie oprite daca vrem ca viitorul copiilor nostri sa nu fie stigmatizat irecuperabil de aceste vicii.

Nu putem reusi decat impreuna cu dumneavoastra.

Voteaza si sustine initiativa CNA!

Implica-te !

Alatura-te acestei campanii!

Fii alaturi de noi in aceasta campanie!


Niciun comentariu despre subiectul „CNA adresează mulțumiri publicului”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile