vineri, 1 martie 2013

Emisia cu anunțul despre OTV ( de pe Digi Satelit ) a încetat

Dupa ce a fost retrasă licenta OTV acum ceva timp, diversi operatori transmiteau un anunt static prin care publicul era informat despre decizia CNA.

Nu am dorit sa repunem in discutie aceasta stire a suspendarii licentei OTV, ci ne vom rezuma la a anunta frecventa Digi Satelit de pe care acest tip de anunt au fost retras.

De astazi, acest anunt despre OTV Romania nu mai este transmis pe 12687.00MHz, pol.H (DVB-S SID:1011 PID:511/664 Română), in locul acestuia fiind emis binecunoscutul program muzical de televiziune UTV Romania. ( probabil vor fi iarasi ceva schimbari/rearanjari de programe in grila Digi Satelit.)

De remarcat ca emisia din studioul OTV continua prin satelit exact acum la ora 22:17, Dan Diaconescu fiind invitat  in direct în propriile platouri de filmare ale OTV, dar la un alt post de televiziune, si anume RTV. Interesantă miscare din partea RTV, cred ca este o premiera in televiziune, sa transmiti din studiourile unui post de televiziune care nu mai are licență.


Un comentariu despre subiectul „Emisia cu anunțul despre OTV ( de pe Digi Satelit ) a încetat”:
Anonim

Patronul OTV, Dan Diaconescu, a anuntat ca nu mai are rabdare sa astepte deznodamantul procesului pe care il are cu CNA pentru a putea sa emita din nou si ca isi va muta televiziunea in Rusia. "OTV o sa fie un fel de Europa Libera", sustine Diaconescu.

Intr-un interviu acordat ziarului Ring, Dan Diaconescu a spus ca are de gand sa emita cu OTV din Rusia, de unde va actiona in stilul "partizanilor".

"O sa apucam pe alt drum, cautam alte solutii de tip partizan. Asa cum ei luptau in munti pana la ultima picatura de sange, asa vom face si noi. Ne gandim foarte serios sa emitem din Rusia. Am facut demersurile necesare si saptamana viitoare vrem sa facem acest lucru. E mai usor acolo. In multe tari europene nici nu exista CNA", a declarat Diaconescu.

Realizatorul TV a mai sustinut ca i s-a interzis chiar si sa emita pe Internet.

"Am intrerupt si emisia pe online din cauza CNA. S-au gandit cei de acolo ca n-ar fi rau sa ne interzica sa emitem si pe Internet. Nu am avut oferte de la alte televiziuni, dar nici nu o sa accept. Vreau sa am din nou televiziunea mea. Eu muncesc ca un patron de croitorie care are atelierul lui, dar care munceste si el ceva in fiecare zi", a mai spus Dan Diaconescu.

El are de gand chiar si sa se retraga din politica. Dar, numai daca va pierde alegerile prezidentiale din 2014.

"Daca o sa pierdem alegerile pentru presedintie ma gandesc serios sa ma retrag din viata politica, nu si din televiziune. O sa emit cu OTV din strainatate, Spania, Italia unde sunt multi romani. O sa-mi cumpar o insula a mea, infig drapelul si o sa ne facem tara noastra acolo", a promis Dan Diaconescu. De pe http://www.ziare.com/dan-diaconescu/otv/dan-diaconescu-vrea-sa-mute-otv-in-rusia-va-fi-un-fel-de-europa-libera-1223101

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile