miercuri, 6 martie 2013

FilmOn, sute de programe de televiziune online gratis

FilmOn este un site cu televiziuni online care este printre preferatele mele. Sute de canale de televiziune din intreaga lume va asteapta gratuit.

Varianta denumita HD este doar pentru abonati.

Interesantă este vizionarea foarte responsivă, bufferingul fiind rapid la schimbarea canalelor. Programe de televiziune ca BBC One, Rai 1, Viva, Fashion Tv si multe altele cunoscute sunt puse la dispozitie de serviciul FilmOn.

Alki David a anunțat că odata cu adaugarea celor cateva sute de canale noi, sustinand ca portalul de streaming FilmOn.com este cel mai mare furnizor de televiziune gratuită prin internet ( bineinteles, probabil nu a luat in calcul si site-urile concurente din România care transmit fără licență  :) ). De asemenea, nu transmite inca programe tv online din România. Dar poate fi accesat din România perfect pentru vizionarea de programe de televiziune internaționale ( unele inedite chiar ), daca dispuneti de o banda la internet acceptabilă. De asemenea, oferă gratuit continut VOD si radiouri online. Functioneaza pe bază de Flash Player. Recomandam pentru vizualizare Google Chrome.

Alki David a mai dezvaluit a incheiat acorduri cu editori de conținut premium renumiti, cum ar Disney, ESPN si Fox. David a spus: "Fie că sunteți interesat de știri, port sau filme ori divertisment, FilmOn are câte ceva pentru toată lumea."

"Avem chiar meciuri din Premier League prin FilmOn Fotbal, toate gratuite și direct pe desktop, mobil sau tabletă", a adăugat David.



"Avem mai multe canale și conținut video decât alte servicii similare combinate. Serviciul nostru este gratuit și oferim și înregistrarea programelor de televiziune, o facilitate prin free cloud pe care competitorii nu au. "



FilmOn are si aplicatii gratuite, care se pot descarca de mai jos:

Pentru iOS - Download

Pentru Android - Download

Pentru PC/ MAC - Download


4 comentarii despre subiectul „FilmOn, sute de programe de televiziune online gratis”:
Anonim

*** de site filmon asta. Din atatea programe doar unul imi merge.

Cristi

Parerea ta, mie imi merg toate. Schimbati hârbul de calculator, windowsul sau providerul de net.

Dark

Lasa-l moo, e vreunul care are si el vreun site pirat de televiziune online si se oftica cand vede ce fac altii in strainatate, de exemplu FilmOn asta..

claudyu

merge foarte bine toate programele

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile