marți, 5 martie 2013

Freesat, un nou DTH pentru România, va fi lansat în curând ?

Prin bunăvointa unui coleg de hobby am primit cateva informatii in exclusivitate despre deja cunoscutul subiect al DTH-ului romanesc Freesat.

Într-adevăr, se pare ca Freesat va fi un nou DTH din România, ce va fi lansat până cel mai târziu in prima jumatate a lunii aprilie ( poate si mai devreme, spre sfârșitul lunii martie 2013).

Satelitul folosit va fi Eutelsat 16 Est, iar sistemul de codare va fi Viaccess.

Se va putea folosi un receptor cu card reader Viaccess incorporat.

Se presupune ca Free Sat va fi adresat in special clientilor cu venituri mai mici, mai ales ca exista zvonuri ca va fi gratuit pe o perioadă de aproape doi ani daca se achizitoneaza echipamentele ( sigur cel putin cartela de acces, cum e la pachetul TVR ) de la un distribuitor autorizat Freesat. Inclusiv denumirea Freesat ar induce ideea unui DTH gratuit, asadar fără contract de abonament ?

 Pachetul va contine probabil cateva zeci de canale românesti, alaturi de posibilitatea de a receptiona alte canale FTA

Mai multe detalii in scurt timp. Știrea nu este oficială, dar sunt șanse foarte mari să se concretizeze. Asteptăm la comentarii informatii oficiale, utile pentru promovarea noului DTH.


10 comentarii despre subiectul „Freesat, un nou DTH pentru România, va fi lansat în curând ?”:
Unknown

Pai tu stii cat costa o antena+rec+card+instalare,crezi ca saracu de la tara nu stie de protv,stirile de la ora 5,sau antena1,tin antena pe casa sa ma uit la ddtv

Cristi

"Pai tu stii cat costa o antena+rec+card+instalare" Lol, chiar crezi ca nu stiu administratorii de aici de pe blog cat costa ce spui tu ? E un blog dedicat receptiei prin satelit, u e un blog de politică. :)

Anonim

:) Important e ca stirea sa se concretizeze, sa nu ramana zvon cum se zice.

Daca va avea sau nu succes nu e treaba celor care transmit informatia, ci e treaba celor care se ocupa de afacere, logic nu ? Ideea e ca eu cred ca totusi s-ar putea sa aiba clienti destui. De exemplu la un abonament mic, eu care nu ma uit decat la programele generaliste in special, ar fi foarte bun, mai ales ca am tot ce imi trebuie.

Alex

Exclusiv pentru rdi-forum.info aveti declaratii din partea Freesat aici:

http://rdi-forum.info/index.php?topic=1347.0

Ultimile posturi!

Anonim

Are dreptate BIZAR COSTEL .Exista mai multe variante si asi alege una dintre ele , ii punem tot echipamentul de receptie apoi le luom chirie cit va fi gratuit FREESAT-ul. Asteptam!!!

Dark

Nu inteleg, din ce spui tu anonim se pare ca il contrazici pe Costel si spui ca de fapt ar fi bine.

Dreambox-clones.ro - lansare freesat

Inca putin si va fi live, atat pe satelit cat si online prin pagina lor freesat.ro.

Anonim

Nu am fost bine inteles .Le punem tot echipamentul de la noi ( cei care au firme) si apoi le luom chirie pina ne scoatem bani in termenul de 2 sau3 ani cit va fi gratuit FreeSat-ul

Administrator

Informații noi aici:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/04/freesat-dth-grila-de-programe.html

Anonim

da,a aparut si freesatul.De la ideea revolutionara pt Romania de a plati o suma initial s a ajuns la o subscriptie anuala de 99 lei.Nu mai zic ca nu pot fi flosite aparatele de pe piata de la akta/max tv.Cu un cost minim de aproape 600 lei,cartela,1 an si echipament mpeg4 ,o grila subtire sigur va ,,sparge''piata

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile