luni, 25 martie 2013

Siglă și grafică nouă la Travel Channel

Travel Channel are începând cu 25 martie 2013 un logo nou în teritoriile non-US, inclusiv România.

Scripps Networks Interactive’s Travel Channel a anunțat o modificare importanta a identității vizuale a brandului la nivel mondial.

Schimbarea va avea loc in două etape. Luni, 25 martie 2013 va fi lansată grafica nouă în teritoriile din afara Statelor Unite ( dar televiziunea va păstra în continuare un aspect internațional ). În SUA trecerea la noul brand se va face în scurt timp.

Scripps a achizitionat Travel Channel International in urmă cu un an si are în plan să alinieze Travel Channel cu brandul global Scripps, ce deține o vastă bibliotecă de conținut.

Echipe de la Travel Channel SUA și Travel Channel International a lucrat impreună pentru a crea noul logo și identitatea vizuală, un brand comun la nivel mondial, care promite cele mai bune emisiuni de călătorie, dar și cu tematică de divertisment.

În afara SUA, canalul va avea o revizuire mai substanțială a programelor sale, inclusiv premiera a șase noi genuri de emisiuni care au avut succes și au rezonat cu publicul la nivel mondial: Factual Travel, Lifestyle, Food, Travel Passions, Adventure Experience si Luxury,

Serii noi vor fi lansate in lunile martie, aprilie și mai 2013, printre care Middle Kingdom Ride ( 10 aprilie), It’s A Women’s World (6 mai), Hotel Impossible – After Anthony (22 aprilie), Jonathan Phang’s Caribbean Cookbook (23 aprilie), Travel Like A President (15 mai) and World’s Greatest Motorcycle Rides – Russia (27 martie).

De asemenea, noi emisiuni si seriale se filmeaza chiar acum in diverse regiuni ale lumii.

Travel Channel e cel mai cunoscut canal de călătorie, ce emite 24 de ore pe zi, în 21 limbi, în toată Europa, în Orientul Mijlociu, în Africa şi în zona pacifică a Asiei.

Lansat în 1994, TCI foloseşte 20 de feeduri de satelit, pentru a ajunge la peste 850 de operatori care transmit pe cablu, prin satelit sau în sistem tv prin protocol IP.

Travel Channel produce si comandă programe originale din toată lumea.

Travel Channel oferă sfaturi practice pentru alegerea şi planificarea vacanţelor reale, dar le permite telespectatorilor şi să se relaxeze, urmărind de la distanţă experienţe din locuri fascinante, în compania prezentatorilor dedicaţi din toată lumea.


Un comentariu despre subiectul „Siglă și grafică nouă la Travel Channel”:
claudyu

super tare noua Sigla și grafica la Travel Channel

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile