marți, 26 martie 2013

Televiziunea digitală de la UPC Business, în două noi orașe

UPC Business, divizia UPC România pentru clienți companii, a anunțat lansarea serviciului de televiziune digitală în două noi orașe, respectiv in Oradea și Arad. UPC Business le oferă clienților companii posibilitatea de a se bucura de avantajele tehnologiei de ultima oră,  noul serviciu fiind implementat prin intermediul fibrei optice.

Asadar, un nou serviciu ( televiziunea digitală prin fibră optică ) vine acum să completeze portofoliul produselor dedicate segmentului clienților de afaceri.

Cu televiziunea digitală de la UPC Business, clienții sunt conectați în permanență la informații și conținut relevant, prin intermediul celor peste 150 de canale TV. Totodată, UPC Business oferă acces ușor și rapid la programele TV, prin intermediul Ghidului Electronic de Programe. În plus, opțiunea DVR (Digital Video Recording) oferă posibilitatea de a înregistra emisiunile preferate pentru a le urmări în timpul liber. Soluția este disponibilă atât în varianta cu mediabox, cât și cu Digital Card-ul CI+. Acesta din urmă aduce experiența televiziunii digitale și reprezintă o soluție la îndemână, ce oferă un plus de flexibilitate și confort clienților.

“Lansarea de astăzi constituie un pas important pentru noi - lansarea de servicii TV prin fibră optică. Suntem mereu atenți la ceea ce își doresc clienții noștri și la modul în care dorințele lor evoluează pentru a veni în sprijinul lor cu soluții avantajoase prin care ei să poată beneficia de tehnologia de ultima oră UPC, astfel încât să-și poată atinge obiectivele” - declară Tiberius Popa, Director UPC Business.

Soluția de televiziune prin fibră optică lansată de UPC Business este disponibilă tuturor clienților companii, însă este ideală pentru hoteluri și pensiuni. Aceștia vor putea la rândul lor să ofere propriilor clienți experiențe digitale noi, prin intermediul tehnologiilor UPC Business - televiziune digitală prin CI+ și Internet prin fibră optică - cu conectare wireless pentru fiecare cameră - pentru mai multă mobilitate, flexibilitate și confort.

“Avantajul principal pe care îl oferim clienților noștri, pe lângă serviciile de calitate, posibile prin tehnologii de ultima oră, este experiența. Fiecare client UPC Business beneficiază de o experiență personalizată, de consultanță și asistentă specializată din partea unui consultant profesionist dedicat. Astfel, clientul are posibilitatea să identifice soluția care se potrivește cel mai bine afacerii și obiectivelor sale. Punem foarte mult accent pe experiența oferită fiecărui client și suntem hotărâți să oferim întotdeauna suport la cele mai înalte standarde. Face parte din strategia noastră, în centrul căreia plasăm întotdeauna clientul”, adaugă Tiberius Popa, Director UPC Business.

Detalii despre serviciile oferite de UPC Business sunt disponibile online, pe website-ul oficial al companiei.


3 comentarii despre subiectul „Televiziunea digitală de la UPC Business, în două noi orașe”:
Anonim

și la brasov nu? eu am primit telefon de la ei ca să-mi fac contract!

detrax

Pai probabil de cand a fost scrisa stirea au mai bagat si in alte orase. E logic, nu ?

Anonim

Daca se vor extinde si in orase mai mici au de cistigat.IANCA, FAUREI ,INSURATEI, jud. Braila

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile