duminică, 31 martie 2013

Televiziunea Vacanța Tv emite prin satelit - Vezi frecvența

Televiziunea românească Vacanța Tv a început recent sa emită prin satelitul Eutelsat 16A la 16 grade Est.

Vacanța Tv este un canal de televiziune care adresează tuturor categoriilor de turiști: de la cei cu venituri mici și medii până la cei din categoria Premium.

Pe lângă obiective turistice binecunoscute precum Delta Dunării, Transilvania, mânăstirile și bisericile din Nordul Moldovei, Maramureșul istoric, Vulcanii noroioși, peșteri și saline, stațiuni montane, lacuri și cascade, Marea Neagră, Dunărea, muzee, vor fi puse în valoare și locuri mai puțin cunoscute: Satul de piatră de la Corbi, Puntea lupilor, etc.

În afara emisiunilor ce au drept subiect destinații de vacanță, în grila VACANTA TV vor fi incluse programe care dezvăluie obiceiuri și tradiții românești, particularități culinare și vestimentare, emisiuni de sezon, etc.

Vacanța Tv isi propune să "dea viată imaginilor, sunetelor, miresmelor și gusturilor, celebrând experiențele asociate călătoriilor: libertate, entuziasm, relaxare, spontaneitate, inedit. Pe scurt, bucuria vieții dincolo de rutina zilnică VACANTA TV propune o abordare diferită, simplă și eficientă care să înlocuiască “alergătura” pe internet și la agentiile de turism pentru găsirea unei destinații de vacanță.", conform prezentării oficiale a televiziunii.

Transmisia este la liber, Vacanța Tv fiind o televiziune necodată. Este transmisă pe acelasi transponder cu Taraf Tv, Etno Tv, Top 1 si DDTV.

Satelit - Eutelsat 16A 16.0°E
Frecvența - 12575
Polarizare - Verticala
FEC 3/4
SR - 4356
DVB-S2


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunea Vacanța Tv emite prin satelit - Vezi frecvența”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile