marți, 2 aprilie 2013

A fost vândut primul televizor 4K în România

La nici doua saptamani de la lansare, un român se poate bucura de noul televizor 4K Ultra HD de la Sony cu diagonala de 2,1 metri.

Televizorul respectiv este Sony Bravia KD-84X9005 si cumparatorul a plătit 25.000 de dolari pentru acesta. Achizitia a fost efectuata pentru utilzarea acasa, de către o persoana fizica. Pretul este de 20-25 de ori mai mare decat cel mai mic pret al unui televizor Full HD de diagonala asemanatoare.

Sony recomanda ca distanta de vizionare la acest televizor sa fie minim de doua ori inaltimea ecranului, distanta pe care o recomanda pentru orice televizor LED. Televizorul Sony Bravia KD-84X9005 are o inaltime de 1,6 metri, deci distanta minima de vizionare trebuie sa fie 3,2 metri pentru acest televizor. Probabil si experienta de vizonare 3D este senzatională.

Reprezentantii Sony au mai amintit ca este importatn ca s-a vandut primul televizor 4K in Romania, acesta fiind un pas decisiv care va atrage vanzarea si a altor cateva bucăti din acet model.

Acest Ferrari sau Lamborghini al televizoarelor va avea inca doi frati mai mici, cu diagonale de 55 si 65 de inchi, pe care Sony le va lansa în vara 2013, la preturi mai reduse.

Sony a vandut in Bulgaria deja 5 televizoare Bravia KD-84X9005 ( deja mai sunt in plus doua bucăti comandate ), dar in Moldova nici unul. La unul dintre clientii din Bulgaria, circulatia rutiera in zonă a fost oprita si televizorul a fost urcat cu macaraua si introdus in casă pe fereastra. Sony ofera la aceste televizoare, in mod gratuit, transportul si montarea in locatia specificata de client.

Acestea fiind spuse, urăm vizonare placuta cumparatorului, iar daca a citit acest articol, il invitam sa ne lase cateva precizari despre experienta de vizionare, chiar si in mod anonim.


Niciun comentariu despre subiectul „A fost vândut primul televizor 4K în România”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile