joi, 11 aprilie 2013

Antena 3 vrea să înscrie steagul României în Cartea Recordurilor

Televiziunea Antena 3 vrea sa realizeze cel mai mare drapel din lume şi să înscrie România în Cartea Recordurilor.

Steagul Romaniei va avea o lungime de 330 metri si o lungime de 220 metri ( 70.000 metri patrati de material ), fiind mare cât 18 terenuri de fotbal.

Va cântări 5 tone ( cât 6 echipe de fotbal cu rezerve cu tot :) ), iar in cele 1000 de ore de muncă necesare realizarii acestuia, se vor consuma 2 km de ață.

Inițiativa este teoretic lăudabilă si patriotică, dar singura problema ar fi dacă le-ar solicita cei de la Cartea Recordurilor să flutere steagul. Cam aceasta e menirea unui drapel, nu?


5 comentarii despre subiectul „Antena 3 vrea să înscrie steagul României în Cartea Recordurilor”:
SUNRISE

Digi a codat numeroase programe cu nagravision
In reteaua digitala.
Programe noi nu prea au introdus anul acesta dar in schimb au
PROBLEME GRAVE IN CEEA CE PRIVESTE CALITATEA LA BRASOV.
C.N.A au adormit la ceea ce se intampla in reteaua
RCS-RDS

Miron Pop

Rusine Antena 3, acum vreti sa va scoateti cu drapelul Romaniei

Anonim

CNA-ul doarme deobicei .Ei nu fac nici o verificare pe teren numai daca sesizeaza cineva ,atunci isi fac de cap cablisti ,doar traim in ROM.Cei din teritoriu de la CNA sunt mima in mina

Georgeta

Si voi stiti numai sa comentati pe langa subiect. Ce legatura are ce spuneti voi cu articolul ? Discutati si voi despre steag, despre initiativa, de ce conditii sunt puse sa inscrii ceva in Cartea Recordurilor. Discutati ca fabrica unde se realizeaza steagul a primit o comanda mare si oamenii aia de acolo au niste bani de salariii in plus, discutati ca s-a mai vandut niste panza in plus care altfel nu o cumpara altcineva. Dar v-ati invatat de pe alte siteuri sa latrati fara scop la Luna. Discutati la subiect. Subiectul e steagul si Cartea Recordurilor, Antena 3 e doar subiect secundar.

Anonim

Azi se lanseaza steagul ! :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile