luni, 29 aprilie 2013

Compania CME a anunțat rezultatele financiare pentru primele 3 luni din anul 2013

Central European Media Enterprises Ltd. ( CME ) a anuntat astazi rezultatele financiare pentru primele 3 luni din 2013 ( pânp 31 martie 2013).

Veniturile nete pentru cele trei luni incheiate la 31 martie 2013 au fost 137.0 milioane dolari, comparativ cu 167.4 milioane dolari SUA pentru aceeași perioadă în 2012.

OIBDA1 pentru cele trei luni incheiate la 31 martie 2013 a fost de 20,7 milioane de euro, comparativ 14,1 milioane de dolari pentru primele trei luni din 2012.

Pierderea din exploatare pentru cele trei luni incheiate la 31 martie 2013 a fost de 35.0 milioane de dolari, comparativ cu 10,3 milioane de dolari in 2012.

Pierderi nete pentru au fost de 109,0 milioane de dolari, comparativ cu 13,8 milioane de dolari pentru aceeași perioadă în 2012.

Adrian Sârbu, Presedinte si Chief Executive Officer al CME, a comentat:

"2013 este un an de acțiuni îndrăznețe pentru a restabili valoarea produselor noastre. Am ridicat prețurile de publicitate si taxele de difuzare. Primele rezultate ale trimestrului reflectă faza inițială de implementare a acestor actiuni. În timp ce masurile au avut succes în cele mai multe dintre țările in care operăm, am întâlnit o rezistență de la anumite agenții de publicitate și mass-media din Republica Cehă, unde veniturile noastre au scazut. Acțiunile noastre de stabilire a prețurilor în Republica Cehă și în regiunile in care operam vor continua in acelasi mod, pentru a inversa tendința de scădere a cheltuielilor pentru publicitatea la televizor. "

CME este o companie mass-media care opereaza în șase zone din Europa Centrală și de Est, pe piețe cu un posibil public total de aproximativ 50 de milioane de telespectatori.

Operațiunile CME sunt localizate în Bulgaria (bTV, bTV Cinema, bTV Comedy, bTV Action, bTV Lady și Ring.bg), Croația ((Nova TV, Doma and Nova World), Republica Cehă ((TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport, Fanda, Smichov, Telka si MTV Cehia),
România (PRO TV, PRO TV International, Acasa, Acasa Gold, Pro Cinema, Sport.ro, MTV România), Republica Moldova (PRO TV
Chisinau Moldova si Acasa Moldova), Republica Slovacă (TV Markíza, Doma, Dajto si Fooor) și Slovenia (POP TV, Kanal A, Brio, Oto și Kino).

CME opereaza de asemenea Voyo, un serviciu VOD ( video la cerere ) pan-regional.

CME este tranzacționată pe NASDAQ Global Select Market și Bursa de Valori din Praga sub simbolul "CETV"


Niciun comentariu despre subiectul „Compania CME a anunțat rezultatele financiare pentru primele 3 luni din anul 2013”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile