luni, 8 aprilie 2013

Concurs HBO "Urzeala Tronurilor" - Premiu: excursie pentru 2 persoane în Olanda

Esti fan HBO si al binecunoscutului serial "Urzeala Tronurilor" ( Game of Thrones )?

HBO iti ofera premiu o excursie pentru 2 (doua) persoane in Amsterdam, Olanda, la expozitia internationala Urzeala tronurilor.

Perioada excursiei este 23 -24 mai 2013.

Castigatorul va avea acoperite integral cheltuielile pentru deplasarea cu avionul pe ruta Bucuresti – Amsterdam si retur, cu o companie de transport aerian aleasa de catre organizator, dar si cazarea, Suma de 50 Euro/zi/persoana, sigurarile medicale pentru castigator si insotitorul acestuia, pentru intreaga perioada a sejurului, Taxele de aeroport.

Tot ce trebuie să faci este să-ţi creezi propriul blazon "Urzeala tronurilor" cu ajutorul aplicaţiei disponibile pe pagina de Facebook HBO Romania, sa il descarci si îl uploadezi pe pagina HBO Romania.

Iată etapele exacte aici :

1. Clic aici pentru a accesa aplicaţia.

2. Descarcă blazonul creat in aplicatia de mai sus si incarca-l aici. Nu uita să-ţi introduci datele în câmpurile aferente.

Iata si Regulamentul concursului HBO:

REGULAMENT CONCURS URZEALA TRONURILOR
1-22 APRILIE 2013

I. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
Organizatorul prezentului concurs este societatea HBO ROMANIA SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Buzesti nr.62 – 64, Cascade Building, etaj 3, camera 2, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/2103/1997, C.I.F. RO9337019.

II. PARTICIPANTII
Pot participa la acest concurs toate persoanele fizice care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:
- sunt membri validati ai site-ului www.hbo.ro
- sunt persoane fizice cetateni romani
- au implinit varsta de 18 ani pana la data de 1 aprilie 2013
- locuiesc pe teritoriul Romaniei
- trimit in termenul stabilit de Organizator imaginea creata prin intermediul aplicatiei Urzeala tronurilor de pe pagina de Facebook a Organizatorului, pe formularul concursului de pe site-ul www.hbo.ro – avand drept tematica serialul Urzeala Tronurilor, difuzat pe canalul HBO.
Vor avea sansa de castig doar participantii care completeaza integral formularul afisat pe pagina www.hbo.ro si trimit imaginea creata prin intermediul aplicatiei Urzeala tronurilor de pe pagina de Facebook a Organizatorului, www.facebook.com/HBO.Romania.

III. DURATA CONCURSULUI
Concursul se desfasoara in perioada 1 aprilie 2013 – 22 aprilie 2013, ora 11:00, pe durata a 21 de zile.
In perioada 1-22 aprilie pe pagina de Facebook a HBO Romania, www.facebook.com/HBO.Romania, va fi disponibila o aplicatie referitoare la serialul Urzeala Tronurilor.

Participantii la concurs trebuie sa creeze o imagine personalizata (poza de profil Facebook, Twitter sau imagine de tip cover photo Facebook) prin intermediul aplicatiei Urzeala tronurilor de pe pagina de Facebook a Organizatorului cu ajutorul functiei “Creeaza casa” folosind elemente disponibile in cadrul aplicatiei. Imaginea trebuie sa contina Numele casei, simbolul casei si motto-ul casei.
Castigatorul va fi ales in urma tragerii la sorti dintre toti participantii care au trimis imaginea personalizata creata prin intermediul aplicatiei Urzeala tronurilor de pe pagina de Facebook a Organizatorului, pe formularul concursului de pe site-ul www.hbo.ro
Castigatorul va fi anuntat prin email pana in data de 26 aprilie 2013, iar numele lui va fi afisat pe site-ul www.hbo.ro.

IV. MECANISMUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI
In vederea participarii la prezentul concurs, participantii, persoane fizice romane, trebuie sa acceseze mai intai pagina de Facebook a Organizatorului, www.facebook.com/HBO.Romania.
Fiecare participant la concurs trebuie sa acceseze pagina de Facebook a HBO Romania unde va gasi aplicatia Urzeala tronurilor. In cadrul aplicatiei vor putea sa-si creeze o imagine personalizata cu ajutorul functiei “Creeaza casa” folosind elementele disponibile in cadrul aplicatiei.
Fiecare dintre participantii la concurs se va putea inscrie doar o singura data, prin intermediul unei singure adrese de e-mail pe pagina de concurs de pe site-ul www.hbo.ro. Pentru inlaturarea oricarui dubiu, nu vor fi validate inscrierile care desi au fost completate de participanti cu adrese de e-mail si ID-uri diferite, contin aceleasi date personale (nume, prenume, adresa postala completa, data nasterii, adresa de e-mail, numar telefon).

NOTA IMPORTANTA! Numai completarea integrala a datelor cerute pe pagina de concurs de pe site-ul www.hbo.ro si trimiterea imaginii va permite participantilor sa intre in cursa pentru premiul concursului.
Inscrierile vor fi considerate valide doar daca sunt completate toate datele cerute pe pagina de concurs de pe site-ul www.hbo.ro si daca este trimisa imaginea creata cu ajutorul aplicatiei Urzeala tronurilor de pe pagina de Facebook a Organizatorului, www.facebook.com/HBO.Romania.

Castigatorul va fi anuntat despre rezultatul concursului pana pe data de 26 aprilie 2013. Acesta va fi anuntat atat prin intermediul e-mail-ului, la adresa indicata de acesta, cat si telefonic. Va fi ales un singur castigator in urma unei trageri la sorti.

V. PREMIILE CONCURSULUI
Premiu oferit de catre Organizator in cadrul prezentului concurs consta intr-o excursie pentru 2 (doua) persoane in Amsterdam, Olanda, la expozitia internationala Urzeala tronurilor. Perioada excursiei este 23 -24 mai 2013.

Cheltuieli acoperite integral de Organizatorul concursului:
o Deplasarea cu avionul pe ruta Bucuresti – Amsterdam si retur, cu o companie de transport aerian aleasa de catre Organizator;
o Cazarea
o Suma de 50 Euro/zi/persoana
o Asigurarile medicale pentru castigator si insotitorul acestuia, pentru intreaga perioada a sejurului
o Taxele de aeroport.

Valoarea estimativa bruta a premiului este de 10.433 lei, valoarea neta fiind de 8.860 lei (echivalentul a 2.000 euro la cursul de 4.43 lei/1 euro) Valoarea bruta exacta, respectiv valoarea neta exacta a premiului vor putea fi determinate numai dupa ce castigatorul va fi validat, iar achizitionarea biletelor de transport si a serviciilor de cazare va fi demarata.

Orice servicii suplimentare solicitate de catre castigator, in afara celor oferite de HBO Romania si prevazute la art. V, vor fi suportate de catre acesta si nu de catre Organizator.
Castigatorul premiului va fi anuntat prin e-mail, dupa incheierea concursului, iar numele lui va fi postat pe pagina de web a Organizatorului, la adresa www.hbo.ro, pana la data de 26 aprilie 2013.

VI. PRECIZARI CU PRIVIRE LA DESFASURAREA CONCURSULUI
La acest concurs vor putea participa toate persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute in cadrul titlului I „Participanti”.
La extragerea pentru marele premiu, vor participa toti concurentii care au completat toate datele pe pagina de concurs de pe site-ul www.hbo.ro al Organizatorului si au trimis imaginea creata cu ajutorul aplicatiei Urzeala tronurilor, de pe pagina de Facebook a Organizatorului, www.facebook.com/HBO.Romania.
Extragerea castigatorului Marelui premiu va avea loc pe data de 24 aprilie 2013.
Rezultatul extragerii va fi publicat pe pagina de web a Organizatorului pana la data de 26 aprilie 2013.

Pentru premiu va fi extras mai intai numele castigatorului iar apoi succesiv vor fi extrase inca 2 (doua) nume apartinand castigatorilor de rezerva. Castigatorii de rezerva il vor putea inlocui, in ordinea extragerii lor, pe castigatorul Premiului in masura in care acesta, indiferent de motiv, nu poate pleca in excursia oferita drept premiu al acestui concurs.

In masura in care participantul declarat drept castigator al marelui premiu este validat, indeplinind astfel conditiile mentionate in cadrul titlului I, Organizatorul va depune toate diligentele pentru a il contacta telefonic pentru a ii aduce la cunostinta rezultatele tragerii la sorti. In masura in care Organizatorul, in urma demersurilor efectuate, nu a reusit contactarea castigatorului Marelui premiu, persoana in cauza poate la randul sau contacta in termen de 3 zile Organizatorul dupa publicarea numelui sau pe site. Daca participantul declarat drept marele castigator nu contacteaza Organizatorul pana la sfarsitul orelor de program (ora 18:00) in ziua de 30 aprilie 2013, respectiva persoana va pierde toate drepturile care ii revin in conformitate cu prezentul regulament si Organizatorul, la discretia sa, va trece la contactarea primului castigator de rezerva, urmand sa aplice aceleasi principii privind contactarea si in cazul castigatorilor de rezerva.
Se considera ca toti cei care participa la acest concurs si-au dat acordul pentru a-si pune datele la dispozitia Organizatorului.

VII. ATRIBUIREA PREMIILOR DISTRIBUITE IN CADRUL CONCURSULUI
Participantul declarat castigator al Marelui premiu se va putea prezenta la sediul reprezentantului Organizatorului (anume Bucuresti, Strada Buzesti nr. 62-64, Cladirea Cascade, etaj 3, camera 2, sector 1 – HBO ROMANIA SRL) in vederea stabilirii detaliilor legate de Marele premiu.

In cazul in care, desi contactat telefonic si identificat de catre Organizator, participantul declarat castigator al Marelui premiu nu se prezinta pana la data de 10 mai 2013 la sediul reprezentantului Organizatorului in vederea revendicarii premiului si a verificarii identitatii sale, acesta pierde calitatea de castigator si nici nu mai poate revendica premiul castigat, urmand ca locul sau sa fie luat de catre primul castigator de rezerva, conform procedurii mentionate anterior.

Formalitatile de acordare a Marelui premiu se vor face numai in prezenta persoanei desemnate drept castigator si vor avea loc la sediul HBO Romania din Bucuresti, strada Buzesti nr. 62 - 64, Cladirea Cascade, et.3, cam. 2, sector 1. Castigatorul este obligat sa prezinte actul de identitate valabil, in original, in vederea confruntarii cu datele inregistrate in formularul electronic completat pe pagina de web a Organizatorului.

Orice neconcordanta aparuta intre datele din actul de identitate si datele inregistrate in cadrul formularului electronic duce la descalificarea participantului respectiv.

Castigatorul marelui premiu domiciliat in alte localitati decat Bucuresti va trebui sa trimita la sediul Organizatorului copia actului de identitate (scanat prin e-mail, fax sau prin posta ) pentru a putea fi verificate datele din formularul de inscriere pana la data de 7 mai 2013. Ulterior primirii actului de identitate castigatorul va primi la adresa indicata documentele de calatorie. Premiul va fi expediat de catre Organizator pana maxim la finalul saptamanii de dinaintea plecarii in excursie.

Organizatorul nu-si asuma nicio responsabilitate daca datele din formularul de inscriere nu sunt corecte si complete.

Orice neconcordanta aparuta intre datele din actul de identitate si datele inregistrate in cadrul formularului electronic atrage automat descalificarea participantului respectiv.

VIII. ALTERNATIVE ALE PREMIILOR
In caz de castig, participantii nu pot opta pentru preschimbarea premiului in bani sau in alte produse ori servicii.

IX. OBLIGATII FISCALE
Corespunzator valorii brute finale a premiului, Organizatorul va retine la sursa si va vira catre bugetul statului impozitul pe veniturile din premii, achitand castogatorului, in natura asa cum se mentioneaza la punctul V al prezentului regulament, valoarea neta a premiului constand intr-o excursie la Amsterdam pentru doua persoane.
Persoanele fizice care obtin venituri din premii si care nu realizeaza intr-un an fiscal venituri din salarii, din pensii mai mici de 740 de lei, din activitati independente, din contracte/conventii civile incheiate potrivit Codului Civil, sunt obligate sa plateasca contributia de sanatate in cota de 5.5% pentru veniturile din premii. Organul fiscal va fi cel care va verifica incadrarea veniturilor realizate de persoana fizica in plafonul minim lunar prevazut de lege pentru plata contributiei de sanatate (salariul de baza minim brut pe tara – 700 lei). Contributia de sanatate va fi stabilita de catre organul fiscal prin decizia de impunere anuala si se achita in termen de cel mult 60 de zile de la comunicarea deciziei. Aceste obligatii revin exclusiv in sarcina Participantilor validati castigatori

X. GARANTII
Garantia serviciilor oferite drept premii va fi acordata de catre prestatorul acestora, conform reglementarilor in vigoare si conform conditiilor de garantie acordate de prestator in mod obisnuit. In privinta garantiei ori a conformitatii premiilor cu orice standarde de calitate sau de conformitate, Organizatorul nu isi asuma niciun fel de raspunderi ori obligatii, orice cereri sau plangeri in legatura cu acestea urmand a fi adresate exclusiv prestatorului direct al acestor servicii

XI. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Organizatorul este operator de date personale, înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub nr. 3328.
Avand in vedere prevederile Legii 677/2001 privind protectia datelor personale, Organizatorul isi asuma obligatia de a nu face disponibile in niciun fel datele personale ale castigatorului in cazul in care acesta isi manifesta dezacordul expres in acest sens. In conformitate cu prevederile Legii 677/2001 privind protectia datelor personale, Organizatorul isi asuma obligatia de a nu face disponibile in niciun fel datele personale ale participantilor fara acceptul acestora, dat in conditiile legii. Datele personale ale participantilor si ale castigatorilor vor putea fi folosite de catre Organizator numai in masura in care aceste persoane si-au exprimat in mod expres acordul lor in acest sens, in conformitate cu prevederile acestui Regulament.

Numele participantilor nu vor fi facute publice, cu exceptia numelui castigatorului marelui premiu.
Este obligatia Organizatorului de a colecta in baza de date in vederea extragerii toate datele personale ale castigatorilor exact asa cum acestea sunt transmise de catre castigatorii insisi prin intermediul paginii de web a Organizatorului. Organizatorul nu poate fi facut raspunzator in niciun fel de introducerea gresita a datelor de catre participantii la concurs. Organizatorul se obliga sa respecte drepturile prevazute de Legea 677/2001.

XII. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI
Organizatorul nu isi asuma niciun fel de raspundere derivand din sau in legatura cu litigii de orice natura legate de informatiile cuprinse in formularele de participare in format electronic. De asemenea, Organizatorul nu va putea fi implicat in astfel de litigii.
Organizatorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru eventuala calitate necorespunzatoare a premiilor, aceasta ramanand exclusiv in sarcina prestatorului serviciilor respective.

XIII. INTERDICTII DE PARTICIPARE
Se interzice in mod expres participarea la prezentul concurs a angajatilor si colaboratorilor Organizatorului (HBO ROMANIA SRL).
REGULAMENTUL OFICIAL
Acest REGULAMENT prezinta conditiile pe care participantii la concurs trebuie sa le indeplineasca pentru a fi considerati eligibili. Inscrierea in acest concurs inseamna pentru participanti aderarea neconditionata si irevocabila la termenii acestuia.
Orice amendamente sau modificări ale Termenilor şi Condiţiilor, schimbări ale premiilor sau ale unor date relevante vor fi anunţate participantului prin intermediul site-ului www.hbo.ro.
Organizatorul îşi rezervă dreptul să descalifice şi/sau să elimine din Concurs orice jucător care a alterat, incalcat sau nu a respectat Termenii şi Condiţiile sau ale cărui acţiuni sau in-actions sunt considerate de către Organizator ca putând aduce prejucii, sau care pot altera sau dezonora numele, imaginea şi/sau reputaţia Organizatorului Concursului.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a extinde, amâna sau anula concursul şi de a actualiza Termenii şi Condiţiile fără o notificare în prealabil.
Toate înregistrările devin proprietatea Organizatorului. Înregistrarea la concurs reprezintă consimţământul ca numele şi adresele de email ale câştigătorilor să fie folosite în scopuri promoţionale.
Prezentul REGULAMENT este disponibil in mod gratuit pe pagina de web a Organizatorului.
Prin inscrierea si participarea la concurs, concurentii isi vor insusi si vor accepta continutul paragrafului de mai jos care va echivala astfel cu o declaratie proprie in vederea participarii: „Completand datele mele personale pe acest site sunt de acord ca acestea sa intre in baza de date a HBO Romania si sa primesc materiale informative prin diverse mijloace de comunicare (posta, sms, mms, e-mail) din partea HBO Romania.” Adresa de primire a cererilor legate de datele personale este Strada Calea Buzesti, nr. 62-64, cladirea CASCADE, etaj 3, camera 2, sector 1, Bucuresti.
Sursă informatii: hbo.ro


Niciun comentariu despre subiectul „Concurs HBO "Urzeala Tronurilor" - Premiu: excursie pentru 2 persoane în Olanda”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile