sâmbătă, 6 aprilie 2013

LG Smart World - Noutăți

Ieri am dorit sa accesez LG Smart World pe un televizor LG Smart.

Pe ecran a fost afișat un mesaj care anunța că s-a facut update la termenii si conditiile utilizarii  serviciilor LG si a aplicatiilor din LG Smart World.

Ca majoritatea consumatorilor in astfel de situatii, nu stau sa citesc acest acord digital.

De regula mai cu toții dăm accept si mergem mai departe la continutul oferit ( aplicatii, videoclipuri etc ).

Dar am decis de aceasta data sa citesc puțin si chiar am lecturat cateva pagini din cele peste 50 de pagini.

Si iata ce lucruri interesante am aflat despre LG Smart World.

Cea mai interesanta prevedere mi s-a oarut cea privind aplicatiile achizitionate, care pot fi utilizate pe 5 televizoare diferite, prin contul si parola prin care au fost cumparate, pe riscul dvs ( se refera la riscul de a fi furat sau utilizat/schimbat contul si parola imprumutată ). Downloadul si instalarea se pot face pe o durata maxima de 12 luni de la data achizitiei.

De asemenea, sunt interzise firmwarele custom pentru televizoare, daca sunt folosite pentru a accesa serviciile LG ( inclusiv LG Smart World ). Nici o alta metoda ( interfata, aplicatie ori software custom) nu sunt permise pentru a aceesa LGE AppStore.

De asemenea, mai era o prevedere care stipula ca poti sa iti faci cont LG doar daca ai 18 ani ( sau de la 14 ani cu acordul parintilor sau al tutorelui ).

Probabil mai au fost si alte lucruri interesante, nu am stat sa le citesc pe toate cele peste 50 de pagini fiindca era mult trecut de miezul noptii si nu am mai avut rabdare sa le lecturez si sa fac fotografii.

Sper ca v-au fost utile aceste informatii si sa speram ca acest update TOS va aduce cat mai multe aplicatii interesante in LG Store pentru Smart Tv.


Niciun comentariu despre subiectul „LG Smart World - Noutăți”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile