vineri, 26 aprilie 2013

Lybid TV DTH se mută pe sateliții Astra 4A 4.8 ° Est și Amos 4° Vest ?

Ieri a avut loc la Kiev o ședință noului operator DTH Lybid TV, pentru a discuta aspectele eficientizarii ca televiziune cu plată pentru piața ucraineană.

Nou jucător a prezentat planurile sale pentru următoarele luni, în care se arată că posturile ucraniene vor fi mutate pe satelitii Astra 4A (4.8 ° Est) și Amos ( 4° Vest ) si ca vor fi transmise criptat.

La începutul lunii august 2013, o parte dintre cele mai populare canale de pe ASTRA 4A, Amos și Hot Bird vor fi criptate. Probabil sistemul folosit va fi Viaccess. Aceasta este o parte din declarația oficială, referindu-se la planurile codifica televiziunile transmise FTA.

Televiziunile Inter Media Group nu sunt parte a platformei, ceea ce înseamnă că probabil difuzarea acestor posturi nu vor fi criptate.

Operatorul DTH Lybid TV a anunțat că va adauga din luna mai noi televiziuni in grila de programe oferite, cum ar fi 1 +1, 2 +2, Universal Channel, ICTV, M1, M2, MGM, Gulli, QTV, Tiji, Nash futbol, ​​info channel, NLO TV, Novy Kanal, NTV Mir, Kinoluks, Plus-Plus, CTE Europe, STB, TVi, TET, Tonis, TRK Ukraina si altele.

Acestea vor fi in prima faza distribuite prin satelitul actual Eutelsat 36B (36 ° Est), probabil pe frecventa 12.167 GHz,  Polarizare Dreapta, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, avand semnal mai bun in partea de nord a României.

Abonații trebuie să dețina un echipament special care permite recepția de semnale în polarizări circulare (L/R). Alte programe vor fi incluse în TV Lybid la mijlocul lunii iulie.

Lybid TV are in ofertă la data scrierii prezentului articol urmatoarele echipamente:

- Receptor de satelit DVB-S2 Lybid 1002 cu cartela SmartCard  la prețul de 55 dolari
- Modul CAM Lybid TV și card inclus  la pretul de 55 dolari
- LNB dedicat la pretul de 4-5 dolari


Un comentariu despre subiectul „Lybid TV DTH se mută pe sateliții Astra 4A 4.8 ° Est și Amos 4° Vest ?”:
Anonim

Gata, au falimentat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile