luni, 8 aprilie 2013

Relansarea televiziunii The Money Channel

Postul de televiziunea The Money Channel se relansează astăzi 8 aprlie 2013, sub sloganul "Trăieşte business!", revenind la domeniul ce l-a consacrat, respectiv de televiziune de nișă economică.

Noile achiziţii de specialişti în domeniu si echipă tânără de jurnalişti îşi propun să transforme noul The Money Channel în vocea sutelor de mii de antreprenori şi întreprinzători mici şi mijlocii.


Postul de televiziune The Money Channel operează pe o licenţă a Realitatea Media şi-şi propune o reinventare ca singurul canal de bussiness din România.

"Abordarea problemelor macroeconomice va rămâne în politica acestui post, dar se adaugă o abordare a problemelor concrete cu care se confruntă antreprenorii mici şi mijlocii. Publicul ţintă este undeva la 2 milioane şi jumătate de oameni", spune Dan Muşetoiu, director programe The Money Channel.

"Privim România în ansamblul ei, care face bani, care consumă bani, care cheltuie bani, dar şi din pespectiva a ceea ce face omul din această piaţă de consum sau de producţie în timpul liber: cum investeşte în hobby-uri, cum îşi trăieşte viaţa, cum face sport, cum face turism, ce lucruri cumpără şi de ce. Încercăm să privim economia nu din coperţile unui tratat de macroeconomie", spune Dan Apostol, director general The Money Channel.

Sursa: Realitatea.net

The Money Channel poate fi receptionat necodat prin satelit pe urmatoarea frecvență:

0.8°W Thor 6 11900.00 H SR 28000 FEC 5/6  DVB-S QPSK

De asemenea, televiziunea The Money Channel poate fi vizionată online live aici/


2 comentarii despre subiectul „Relansarea televiziunii The Money Channel”:
Anonim

Potrivit unui comunicat The Money Channel, acesta a început să emită în noua formulă luni, 8 aprilie 2013.

Din toamna anului trecut până pe 8 aprilie 2013, pe licenţa The Money Channel au fost difuzate în general emisiuni în reluare şi programe preluate de pe Realitatea TV, o altă televiziune deţinută de Realitatea Media.

"Noul The Money Channel va urmări cu atenţie felul în care guvernul încurajează şi ajută dezvoltarea mediului de afaceri, punând, prin politica editorială, accent pe companiile mici şi mijlocii şi având orientare preponderentă către patru mari domenii de business: industrii inovative (IT&C), turism şi promovare naţională, construcţii şi imobiliare, agricultură şi siguranţă alimentară", se spune în comunicat.

Potrivit sursei citate, din echipa noului The Money Channel fac parte ziariştii Daniel Apostol, care este şi directorul general al televiziunii, Constantin Rudniţchi, Radu Preda, Lucian Pop, Alex Ferariu, Horia Alexandrescu şi Viorel Popescu, dar şi Mircea N. Stoian, cunoscut pentru activitatea sa în divertismentul de televiziune.

Grila de programe a noului The Money Channel are un conţinut cu tematică business (60%) şi business lifestyle (40%).

Printre emisiunile difuzate de noul The Money Channel se numără: "Business Breakfast" (matinal prezentat de Anda Negrus şi Constantin Opriş), "Market Report" (dezbatere economică prezentată de Constantin Rudniţchi), "Ora nouă" (dezbatere economică prezentată succesiv de Daniel Apostol şi Radu Preda), "News Line" (ştiri prezentate de Alex Ferariu), "Pressing" (revista presei prezentată de Mircea N. Stoian) şi "Modele de succes" (emisiune găzduită de Lucian Pop). Grila The Money Channel cuprinde şi alte emisiuni, între care: "Business Boutique", "Metropolis", "Turist în ţara mea", "De gardă" şi "Events".

Anonim

Reprezentanţii Realitatea Media SA, societatea care deţine licenţa audiovizuală a The Money Channel, au depus în urmă cu o săptămână la CNA documentaţia prin care au cerut modificarea grilei de programe a televiziunii, dar şi reautorizarea studiourilor postului (mutarea sediului postului din clădirea Willbrook într-un imobil din Calea Floreasca din Bucureşti), după cum au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii CNA.

Imobilul în care au fost amenajate noile studiouri ale The Money Channel este deţinut de omul de afaceri Mohammad Murad, cel care finanţează televiziunea în noua formulă, după cum au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Realitatea Media.

Noua grilă a televiziunii The Money Channel nu a fost încă analizată şi aprobată de membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA). Solicitarea de modificare a grilei televiziunii şi de reautorizare a noilor studiouri va fi analizată de membrii CNA într-una dintre şedinţele viitoare ale Consiliului, care în mod curent se desfăşoară în fiecare marţi şi joi.

Potrivit Decizie CNA nr. 488 din 29 aprilie 2010, un serviciu de programe "poate funcţiona provizoriu pentru o perioadă limitată de timp, dacă titularul licenţei audiovizuale a îndeplinit cumulativ următoarele condiţii: a depus la Consiliul Naţional al Audiovizualului dosarul de solicitare a deciziei de autorizare audiovizuală; a adus la cunoştinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului intenţia de începere a funcţionării provizorii cu cel puţin 72 de ore înainte, precizând intervalul orar zilnic de difuzare".

Televiziunea The Money Channel a fost lansată pe 1 mai 2006. Licenţa televiziunii The Money Channel este deţinută de societatea Realitatea Media SA, care se află în insolvenţă din septembrie 2011.

Potrivit documentelor de la Oficiul Registrului Comerţului, asociatul majoritar al Realitatea Media SA este societatea Strategies Research Investments SRL (86,513817357%), ai cărei acţionari sunt: Cozmin Guşă (50%) şi Maricel Păcuraru (50%).

Ceilalţi asociaţi ai Realitatea Media SA sunt: Sindicatul Naţional "Petrom-Energie" (5,423391979%), PSV Company SA (7,555789039%), SC Global Video Media SRL (0,507001207%), Florin Bercea (0,000000139%), care este şi administrator special al Realitatea Media SA, Eugen Gheorghe Luha (0,000000139%), Gheorghe Cristian Toroipan (0,000000139%).

Televiziunea The Money Channel este diferită de postul informativ şi economic Money TV, a cărui licenţă este deţinută de Media Advertising & Sales SRL, care îi are ca acţionari pe Sorin Freciu - 75%, Sorin Codiţă - 5% şi societatea Util Construct SRL (al cărei asociat unic este Liviu Niţescu) - 20%. Televiziunea Money TV a fost lansată în octombrie 2012 de Sorin Freciu, fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al Realitatea Media SA, şi de echipa de la The Money Channel, între care se afla atunci şi Daniel Apostol, care recent a revenit la noul The Money Channel.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile