duminică, 7 aprilie 2013

Stick USB de o jumătate de TB !

Hyper X Predator este un stick USB de 512 GB (atentie GB, nu MB)!

Kingston's DataTraveler® HyperX® Predator USB Flash drive are viteze de pânâ la 160 mb/s la scriere si de 240mb/s la citire (în USB 3.0), ceea ce înseamnă că utilizatorii pot accesa rapid, edita și transfera fișiere și aplicații fără nici un decalaj de performanță. Capacități de până la 1 TB vor fi lansate in viitor si vor permite utilizatorilor să stocheze întreaga lor lume digitala pe un stick HyperX Predator.

Stickul este compatibil cu generația USB 3.0 și include si un dongle USB 3.0. Este de asemenea compatibil cu sistemele USB 2.0.

DT HyperX Predator oferă o calitate superioară si la designul high-end. Carcasă din aliaj de zinc este rezistentă la socuri, la toate stickurile comercializate aplicandu-se test de durabilitate și de șoc.

Producatorul oferă o garanție de cinci ani, suport tehnic gratuit și promoveaza produsul ca avand o fiabilitate "legendară".

Stickul cu capacitatea gigant de o jumatate de TB este produs de cunoscutul producator Kingston si are la data scrierii acestui articol pretul pe masura capacitatii sale: in magazinele romanesti de la 3500 RON pana pe la 4100 RON. Deci este un produs High End, nu pentru oricine, dar cu siguranta se vor gasi cumparatori. Sa speram ca in viitor va avea un pret mai mic.

____________

* O parte din capacitatea listată pe un dispozitiv de stocare flash este folosită pentru formatare și alte funcții și, astfel, nu este disponibil pentru stocarea datelor. Ca atare, capacitatea reală disponibilă pentru stocarea de date este putin mai mică decât ceea ce este listat pe produs. Dar aceasta situatie e binecunoscuta si aplicabila la toate stickurile si hardurile.


Un comentariu despre subiectul „Stick USB de o jumătate de TB !”:
Anonim

Vreu si eu unul !! ;)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile