duminică, 12 mai 2013

Ce operator de televiziune are cele mai multe LIKE-uri pe pagina de Facebook?

Operatorii care ofera servicii de televiziune ( DTH prin satelit, tv cablu, tv prin protocol IP) au pagini de Facebook dedicate firmei principale.

Sunt pagini de Facebook care apar recomandate pe website-urile oficiale.

Nu vom aduce in discutie paginile de Facebook ale diverselor servicii care le ofera si nici paginile adiacente create de fani.

Vom prezenta simplu si curat, topul paginilor ( TOP 3 ) pentru principalele trei firme mamă din Romania, care oferă astfel de servicii.

Aceste top-uri nu reflecta numarul de abonati, ci interesul respectivelor firme in a socializa si interactiona cu abonatii pe retelele de socializare, dar si feedback-ul primit prin aceste metode de comunicare. In strainatate este catalogată de catre operatori ca avand mare importanta aceasta interactiune.

Bineinteles ca top-urile nu reflecta probabil nici care firma ofera servicii mai de calitate sau are mai mult succes. Pentru aceasta exista alte statistici, care nu sunt publice in totalitate.


Până a studia numarul de Like-uri ne gandeam ca RCS-RDS sau Romtelecom au cele mai multe Like-uri la paginile oficiale de Facebook.

Totusi, iata ca lucrurile nu stau chiar asa la data scrierii articolului.

Iata si topul :

1. UPC Romania - 178,276 likes ( https://www.facebook.com/UPC.ro )

2. Romtelecom - 89,774 likes (https://www.facebook.com/romtelecom)

3. RCS & RDS - 9,926 likes ( https://www.facebook.com/rcsrds.romania )

Bineinteles, acum conteaza si ca Like-urile sa fie organice si sa nu fie obtinute prin diverse metode ( concursuri de exemplu ), iar apoi publicul paginii de Facebook sa nu mai fie interesat de subiectele postate si sa nu mai interactioneze cu pagina respectiva pana la urmatorul concurs ( comentarii, like, share etc). Dar nu avem de unde sa stim aceasta.


Insa interactiunea ( care dovedeste interesul real al publicului pentru respectiva pagina de Facebook )poate fi asimilată oarecum cu numarul de cititori care "discuta pe Facebook despre asta".


In aceasta situatie, topul se schimba oarecum, cel mai mare interes prezentand pagina Romtelecom.

1. Romtelecom - 4,073 talking about this (https://www.facebook.com/romtelecom)

2. UPC Romania - 367 talking about this ( https://www.facebook.com/UPC.ro )

3. RCS & RDS - 353 talking about this ( https://www.facebook.com/rcsrds.romania )Ar trebui ca firmele amintite sa se axeze mai mult si spre comunicarea sociala prin Facebook ?

Dvs. ce părere aveti ?


8 comentarii despre subiectul „Ce operator de televiziune are cele mai multe LIKE-uri pe pagina de Facebook?”:
Anonim

pun pariu ca 99% din cei care au dat''like'' la rcs sunt unguri...

Anonim

1% sunt angajati de-ai lor romani!

Te inseli singur...

Conform statisticilor oficiale Facebook pentru pagina lor:

Bucharest, Bucuresti, Romania - Most Popular City !

Nu stiam ca sunt asa multi cetateni de origine maghiara in Bucuresti.

Anonim

esti unul din angajatii lor,nu ma insel sigur....

Anonim

ei bine,m-am inselat!1% unguri si 99% angajatii lor,multumit?!?

Anonim

cu softul asta de doi lei,cu majoritatea canalelor codate pe digital si comportamentul lor arogant fata de clienti,cine sa le dea ''like''?

Ma jignesti si te faci de râs...

Nu sunt angajatul nici unei firme de astea. Nici macar nu lucrez in domeniu. Asa pot sa spun si eu ca tu esti angajatul concurentei astora, dar nu imi permit, fiindca am ceva bun-simt in comunicarea pe internet. Ai facut niste afirmatii fara sa ai dovezi in sustinerea lor, dar bineinteles rautacioase gen român invatat cu negativismele, eu ti-am dat un contraargument cu dovezi, iarasi ai facut niste afirmatii fara sa ai dovezi in sustinerea lor.

Fara sa ai dovezi in sustinerea afirmatiilor, nu poti decat sa te faci de ras cu niste pareri subiective.

Goos

Pariez ca 99% din cei care au discutat despre Romtelecom erau clienti sau fosti clienti indignati de modul cum erau tratati si care doreau sa plece la alti operatori.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile