marți, 7 mai 2013

Ce prețuri are Orange la televiziune în Polonia și câte programe HD oferă

Am decis sa prezentam o scurta analiza a ofertelor de televiziune de la Orange Polonia, mai ales ca de astazi Orange a introdus oferta Orange Free in respectiva țară, prin care se ofera acces la internet ( 8 GB de transfer prin telefon mobil), ca un plus la pachetul de televiziune nc+ Universe+ Extra.

Pentru aceasta, abonatii trebuie să plătească 99 zloți/luna ( 103 RON ), pe o perioada contractuala de doi ani. Acesta este un pret cu reducere ( un fel de oferta ). Pachetul universe + are 124 de canale, inclusiv 34 HD si costa in mod normal 157 zloti ( 164 RON ) fara abonament, incarcare lunara. Tot fara oferta si fara abonament, pachetul de baza costa 104 zloti ( 108 RON ) si 54 canale, inclusiv 3 HD, iar pachetul maxim costa 189 zloti lunar ( 197 RON), continand 128 canale, inclusiv 38 HD. Pachetul HBO costa 46 zloti ( 48 RON ) si adauga 3 programe HBO HD.

Timp de două luni clientul are ( prin oferta Orange Free ) acces gratuit si la pachetul CANAL+ Silver ( 126 canale, inclusiv 36 HD) si care in mod normal costa 173,00 zloti lunar ( 180 RON ).

Clientii pot opta sa foloseasca internetul din Orange Free si ca internet fix ( cu aceeasi limita de trafic), folosindu-se un modem Huawei E 3131 care poate fi inchiriat cu 1 zlot pe luna ( putin peste 1 RON).


Pentru pachetul Universe+ Extra este necesar un receptor suplimentar din trei modele la alegere: Box + sau PVR Box + la pretul de 49 zloti ( 51 RON) sau Turbo Box + la prețul de 99 zloți ( 103 RON ).

Oferta Orange din Polonia era disponibilă de fapt in 5 pachete diferite, care includ servicii de telefonie, internet și televiziune.

De astazi 07 mai 2013 oferta se extinde asadar cu o nouă propunere: Internet mobil Orange gratuit cu un pachet de 8 GB de transfer pe telefonul mobil, ca un plus la pachetul de televiziune nc+ Universe+ Extra.

Mai mult decât atât, in magazinele Orange din Polonia se poate incheia abonament si simplu, doar pentru televiziunea NC +, fără nici un fel de obligatie de achizitiona la pachet si servicii suplimentare de telefonie sau internet.

Este vorba despre pachetele doar de televiziune : pachetul Universul ( un fel de pachet de baza ) 59 zloți pe lună ( 61,5 RON ), Canal + Silver - 79 zloți/luna ( 82 RON ), Canal + Gold - 99 zloți/luna ( 103 RON ) și Canal + Platinum - 119 zloți/luna ( 124 RON). Pachetele cele mai scumpe le includ pe cele mai ieftine, dar fiecare au numar de canale in plus.

"Cooperarea cu DTH-ul NC + este cheia pentru dezvoltarea noastră. Acesta colaborare ne permite să asigurăm cea mai bună oferta de televiziune HD de pe piața poloneză. De mai mult timp am observat că se doreste din partea clientilor solutii complete care combină mai multe produse diferite. Aceasta ne-a determinat sa lansăm noua ofertă Orange Free", a spus Maciej Witucki , CEO al Orange Polonia.

Preturile par foarte mari. Dar totusi, alta este puterea de cumparare in Polonia, mult mai mare decat in Romania, iar oferta de programe este destul de serioasa, ajungand la un numar maxim de 131 canale, 41 de canale HD ( inclusiv 3 HBO ) pentru un pret de 245 RON /lunar.

Salariul minim in Polonia este de 376 euro, iar in Romania este de 157 euro. Deci de 2,39 ori este salariul minim mai mare in Polonia decat in Romania. Impartind pretul de 245 RON/lunar ( pachetul maxim ) la 2,39, acest pachet de televiziune cu 131 canale, 41 de canale HD ( inclusiv 3 HBO ) ar avea un corespondent de pret in Romania de 102,5 RON /lunar, ceea ce ar fi acceptabil la o asemenea oferta de canale.

De asemenea, Orange Polonia ofera si televiziune pe tablete si telefoane mobile cu Android si iOS.

De exemplu, un pachet de 45 de canale ( plus 30 de filme la cerere VOD ) costa 29,9 zloti pe luna ( 31 RON ), alt pachet care ofera 39 de canale ( plus 20 de filme VOD ) costa 19,9 zloți lunar ( aproape 21 RON ).


11 comentarii despre subiectul „Ce prețuri are Orange la televiziune în Polonia și câte programe HD oferă”:
Romanian Dreambox Info

Sunt curios ce grila si ce preturi vor avea in ro.

Anonim

va fi peste 100ron

Anonim

vor rezista pe piata daca vor avea canale premium, altele in afara de cele de la upc, digi, dolce.
daca vor avea in grila aceleasi canale manelizate si de pseudostiri, pot sa puna lacat pe afacerea lor

Anonim

Sunt acceptabile, chiar bune, ținânndu-se cont de calitate. Măcar de ar băga și la noi așa ceva la raportul pe venitul de la noi.

Anonim

Mie nu mi se par deloc acceptabile,la noi mai mult de 30 de lei mi-e greu sa cred ca da cineva pe un pachet de baza.Si oricum se stie ca prin orase foarte putini au pe Satelit,cablu e la putere,ori la tara sa dai 100 de lei pe TV mi se pare Enorm.

Anonim

PAREREA MEA ESTE CA UN ABONAMENT LA NOI MAXIM VA FI DE VREO 100 LEI,DAR IN ACEST PRET VA FI INCLUS CRED SI UN ABONAMENT DE TELEFON MOBIL SI DE INTERNET.

Anonim

De asemenea cred ca ORANGE DTH va avea o grila mai buna decat DIGI,ROMTELECOM sau FOCUS SAT!Altfel nu au sanse prea bune sa aiba un numar mare de abonati.

Goos

Preturile sunt foarte mari pentru Romanica, vor fi cel putin 100 lei. La Digi Cablu Digital sunt peste 100 de canale, din care vreo 14 HD si costa 29 de lei. Mai au si primele 6 luni reducere la jumatate, deci 14,5 lei.

Anonim

au sanse pe telefoane si tablete daca ab. nu sunt mari cine este ab la orange si are un telefon sunt sigur ca-si doresc tv .pe telefon dar preturile sa fie ptr. romania

Anonim

Pai si daca vin cu o oferta de programe mai buna ( mai ales pe partea HD ) la acelasi pret cum are concurenta? Deja am devenit clientul lor. Faza cu saturatia pietei nu e valabila, lumea mai vine, mai pleaca, nu sta doar la actualii. Eu am schimbat 5 firme de 6 ani, cum apare ceva mai interesant, am si mers la ei.

FaraUnID

Din grila vor face parte: posturile Pro TV S.A., televiziuni romaneşti precum Realitatea TV, Romania TV, Trinitas TV, National TV, National 24 Plus, Look TV, Transilvania Live, Taraf TV, Etno TV, B1 TV, Prima Tv, Kiss TV, Kanal D, televiziunile operate de SRTV (inclusiv TVR HD), posturile trustului Intact (Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia, Gsp TV), posturi din portofoliul Discovery (Discovery, Discovery HD Showcase, TLC, Discovery Science, ID Investigation Discovery, ID Investigation Discovery, Animal Planet HD), posturi din portofoliul Chello Central Europe (MGM, TV Paprika, Sport 1, Megamax, Outdoor HD etc.), National Geographic, National Geographic Wild HD, Style, E! Entertainment, Style, Sundance Channel, Film Box, The Museum Channel, PV TV HD, Fashion One HD, Viasat Explorer, Viasat History HD, BBC World News, BBC World News, BBC Knowledge şi BBC Entertainment, Comedy Central, Eurosport, Eurosport 2, History HD, Travel Channel HD, Mezzo, Mezzo live HD, France 24, EuroNews, Dorcel XXX HD, Hustler HD/3D.

Cam multe canale HD in grila si este posibil sa apara probleme de receptite, mai ales ca vor emite din Franta.

Din cate vad pe partea de sport grila cuprinde doar Eurosport 1 si Eurosport 2 (GSP si Sport.ro sunt niste glume proaste) ceea ce inseamna ca in afara de biliard, in reteaua Orange nu se va vedea nimic sport: UCL, Europa League, Formula 1, Moto GP sau alte competitii sportive premium.

Fiind vorba de Orange, trecutul a demonstrat-o de N ori ca vor fi niste preturi de neam prost, atat la echipamente cat si la abonamentul lunar. Daca vor practica preturi de +30 euro/lunar la care se adauga pretul echipamentului nu stiu ce clienti vor atrage.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile