luni, 20 mai 2013

Da Vinci's Demons va avea și sezonul 2

Da Vinci's Demons ( Demonii lui Da Vinci ) este un serial de televiziune din SUA / Marea Britanie despre viața timpurie fictivă a lui Leonardo da Vinci ca artist, inventator, idealist și geniu.

Serialul, care pe mine personal m-a captivat, a avut premiera pe rețelele Fox și Starz.

Da Vinci's Demons a fost conceput de David S. Goyer, produs de BBC's Adjacent Productions și filmat la Bay Studios in Neath, Port Talbot și Swansea în Țara Galilor.

Opt episoade ale seriei au fost comandate de Starz, iar serialul a avut premiera in data de 12 aprilie 2013.

În data de 17 aprilie 2013 rețeaua Starz a comandat al doilea sezon din Da Vinci's Demons, care va fi difuzat în 2014.

Goyer a anunțat că autorii de bezni desenate Jonathan Hickman și Matt Alice s-au angajat să scrie două episoade din al doilea sezon.

Putând fi descris ca o fantezie istorică, serialul explorează povestea nespusă a inventatorului da Vinci, într-un moment din istorie când ideile erau controlate, iar un om cu gandiri vizionare trebuia să lupte pentru a-si impartasi cunoștințele si opiniile în mod liber.

Tânărul da Vinci se luptă cu întunericul său interior, torturat de harul de geniu supraomenesc.

El este considerat eretic prin faptul ca promoveaza ratiunea si expune minciunile religie vremii, folosita ca dogma pentru controlarea multimilor.

Este privit ca un răzvratit care încercă să submineze societatea elitistă, dar este sprijinit de bancherii De Medici, o familie cu gandiri vizionare din infloritorul oras Florenta.

Serialul include multe dintre invențiile reale ale lui da Vinci și activitatea sa ulterioară ca inginer militar pentru ducele de Milano și mai târziu pentru Borgia.

Evenimentele sunt impletitie cu elemente mistice, care il ghideaza pe da Vinci în deblocarea zonelor ascunse ale minții sale, prin accesarea asa numitei Fântâni a Memoriei. Da Vinci se implica in căutarea "Cărții frunzelor" ( unde era scris raspunsul la orice intrebare ) și a cultului misterios cunoscut sub numele de "Fii ai lui Mithras".

Decorurile medievale sunt combinate cu efecte hi-tech CGI, pentru a ilustra genul lui Davinci.

Un serial plin de umor, presarat pe alocuri cu scene dure si de amor.

Aproape fiecare episod incepe lent prezentarea intrigii si se incheiei intr-un mod neasteptat.

Scenariul foarte rar are lacune, ceea ce este o calitate mai rară la filmele americane. Poate tocmai fiindca este produs de englezi.

Recomand acest serial. Vizionati 1-2 episoade din "Da Vinci's Demons" si apoi reveniti cu o parere.


8 comentarii despre subiectul „Da Vinci's Demons va avea și sezonul 2”:
Alexandru

Mi s-a intamplat acelasi lucru: am fost captivat de la primele secvente din serial. Merita vazut asa cum acest site merita citit. Iti multumesc pentru ceea ce faci! Succes pe mai departe !

Anonim

Genial !! îm-i place foarte mult acest serial !!

Anonim

e foarte, foarte bun! are de toate!!! si mai ales actorul e genial ca si personajul!!!!

Anonim

serialul e superb iar actorul e genial abia astept urmatorul sezon, daca vreti sa urmariti un serial la fel de bun sau poate mai bun va recomand THE BORGIAS

jokerbest05

am vazut prima serie si abia o asaept pe a doua.
nu pot de cat sa spun ca e un film extraordinar ce te tine lipit de ecran felicitari celor ce au scris celor ce au regizat si jos palaria pt cei ce au jucat

Unknown

Garantat , nu va pierdeti timpul degeaba ! Ba dimpotriva , va captiveaza din primele episoade ! Abia astept urmatorul sezon !

Unknown

Foarte frumos serialul,dar urmatoarele episoade cand o sa apara ? Am ajuns la sezonul 2 episodul 4,sunt curios sa mai vad ce se intampla.

Anonim

Pe 19 aprilie 2014 va fi difuzat in SUA episodul 5 din seria a doua.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile