luni, 20 mai 2013

Digi Tv Slovacia a fost vândut de către RCS-RDS

Operatiunile prin satelit din Slovacia ale Digi Tv au fost vandute de catre RCS-RDS România către operatorul Slovak Telekom.

Slovak Telekom, cel mai mare operator de telecomunicații din Slovacia, a anuntat printr-un comunicat oficial ca după mai multe luni de negocieri cu consorțiul RCS & RDS a fost de acord să cumpere in proportie de 100% DIGI Slovacia.

Aceasta achizitie va extinde grupul de telecomunicatii Slovak Telekom cu un alt membru important si îi va consolida poziția în segmentul de servicii TV.

"Scopul nostru pe termen mediu este de a ne extinde portofoliul și a crește pe segmentele strategice propuse, cum ar fi televiziunea digitală. DIGI Slovacia a fost aleasă datorită bazei de clienti clar stabilite și disponibilitatii serviciilor sale. Eu cred că achiziția va oferi pentru clienții noștri existenti și viitori mai multe avantaje. Ambiția noastră este de a combina cele mai bune tehnologii, pentru a oferi o grila importantă de programe de televiziune digitală în Slovacia", a amintit Miroslav Majoros, presedinte si CEO al Slovak Telekom.

Update 20 mai 2013, ora 16:45


Slovak Telekom oferă servicii în domeniul televiziunii digitale de acum 8 ani. Societatea are în prezent mai mult de 180.000 de clienti.

DIGI Slovacia operează în Slovacia din 2006 și oferă televiziune prin cablu și internet în 10 orașe slovace. Cea mai mare parte a clienților săi utilizeaza insa recepția TV prin satelit.

Compania DIGI Slovacia va functiona ca filială și entitate juridică independentă.

Negocierile dintre părți s-au încheiat in data de 14 Mai 2013 cu semnarea contractului de achiziție.

Achiziția trebuie să fie aprobată de către de Biroul Antimonopol din Republica Slovacia.

Anterior, au existat anunturi ca Digi Tv Slovacia oferă receptoare digitale HD, bănuindu-se ca se va trece la emiterea si a unui pachet de servicii HD prin satelit.

De asemenea,  RCS-RDS a vandut acum ceva timp si filiala Digi Tv din Croația.


8 comentarii despre subiectul „Digi Tv Slovacia a fost vândut de către RCS-RDS”:
Anonim

Cred ca se vor axa doar pe Romania si Ungaria, pietele unde sunt cei mai tari.

Anonim

o sursa se poate? thx

Laurentiu

Pai scrie in articol, comunicat Slovak Telekom cred.

Administrator

Nu avem sursă de la vânzător, există doar comunicatul pentru presă al cumpărătorului.

Anonim

Sper sa i cumpere si pe ei cineva, da urgent. Tare fericit as fi ca dth digi sa fie cumparat

Anonim

daca o sa vanda o sa vedeti abonamente scumpe nu uitati cand au intrat pe piata cum au scazut alti aqbonamentele siasa mai departe ca doar avem salari mari

Anonim

Slovak Telekom are acelas actionar ca si Romtelecom... Oare in Romania ce vor face?

Anonim

Lasa divizia mica aici apoi pune un singur contract de consultanta cu insulele virgine ,britanice nu cipru ptr off shore ( isi trag banu cu tot cu mita )daia germania merge bine si noi la fel ca toata piata est europeana fosta comunista ie inca furata ....

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile