joi, 9 mai 2013

GINX TV, televiziunea jocurilor video, se extinde și mai mult în Europa

GINX TV, care este singurul canal internațional din lume dedicat jocurilor video, a fost lansat în mai multe teritorii, inclusiv în Romania, Polonia, Olanda și Croația.

Acesta era transmis în peste 28 de țări și complet localizat în 9 limbi, in curând slovaca fiind a zecea.

În Romania a fost lansat in august 2008 pe fosta platforma de satelit BOOM Romania, când avea subtitrare in limba romana pentru unele emisiuni.

Din 3 Ianuarie 2013 este redistribuit si de Romtelecom Dolce si Dolce tv prin protocol IP.

DTH-ul Romtelecom transmite criptat Ginx Tv pe satelitul Hellas Sat 2 la pozitia orbitală 39.0°E, pe frecventa 12647.00, polarizare verticala, SR 30000, FEC 7/8, DVB-S QPSK.

Ginx TV are un public principal in mare parte masculin, format din telespectatori cu vârsta intre 8 si 35 de ani. Ginx difuzează programe proprii originale, destinate atat jucatorilor de ocazie, cat si celor "profesioniști".

GINX isi va face debutul acum și în Slovacia, dupa ce a semnat un acord cu Slovak Telekom. Acesta televiziune va fi initial disponibilă ca parte a ofertei tv prin protocol IP, prin alte metode de distributie urmând să fie adăugate la o dată ulterioară. Televiziunea GINX conține localizarea limba slovacă.

Comentand cu privire la lansarea în Slovacia, GINX CEO Michiel Bakker a spus: "Suntem foarte incantati să facem primul pas pe piața slovacă, și chiar pe una dintre platformele principale de acolo. Jocurile video sunt acum o activitate de petrecere a timpului liber extrem de răspândită și este extraordinar faptul că vom aduce canalul nostru pentru gamerii din Slovacia. Emisiunile noastreprezintă cele mai noi jocuri și să ofere știri, comentarii și review-uri pentru fanii jocurilor video și sperăm ca programele să rezoneză cu noii nostrii telespectatori. "


Niciun comentariu despre subiectul „GINX TV, televiziunea jocurilor video, se extinde și mai mult în Europa”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile