joi, 30 mai 2013

Larry King trece de partea rușilor

Recunoscut cu mândrie în Statele Unite ale Americii ca fiind unul dintre cei mai mari moderatori de televiziune si radio ( a lucrat printre altele 25 de ani și la CNN ), Larry King se va alătura echipei Russia Today (RT), pentru a prezenta noi emisiuni de politică.

Cu sediul la Moscova, canalul de știri internațional Russia Today va fi difuza emisiunile "Politics with Larry King" și "Larry King Now", ce vor fi produse de Ora.tv și înregistrate în studiourile de la Washington ale RT America.

"Am fost întotdeauna pasionat de guvernare și de problemele care au impact asupra publicului. Sunt încântat că am ocazia să discut despre politică cu unii dintre cei mai influenti oameni din Washington și din întreaga țară," a spus Larry King, regele interviurilor.

"Larry King Now" ( numele pare intentionat asemănător cu emisiunea Larry King Live de pe CNN) va fi disponibilă ;i prin serviciul Hulu TV din Statele Unite, care a transmis emisiunile jurnalistului încă din iulie 2012.

Controversata trecere a lui Larry King la o televiziune din Rusia, fosta inamică SUA din Războiul Rece, a surprins pe americani la fel de mult cum i-a șocat Sir David Frost, care s-a alăturat la echipa televiziunii Al Jazeera English ]n momentul lansari acesteia ( noiembrie 2006), după ce avusese o lungă carieră de jurnalist în Marea Britanie și SUA.


Un comentariu despre subiectul „Larry King trece de partea rușilor”:
Anonim

E o televiziune OK unde mai poti afla si altceva decat ce-ti spune CNN sau Sky News. La fel cu BFM sau France 24 (franzuzesti se intelege). CNN e prafuit si partizan. Nu degeaba au plecat ziaristi ca david Frost.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile