vineri, 17 mai 2013

Noul DTH Orange se numește Orange TV și va avea peste 100 de canale?

Orange asteapta săptămâna viitoare aprobarea de la CNA pentru a lansa un nou DTH ( televiziune prin satelit ) care va retransmite peste 100 de programe, a anuntat HotNews.ro, citand surse din interiorul Orange.

Orange apreciza ca vor avea cel putin 50.000 de telespectatori care se vor abona la DTH, conform acelorasi surse.

Denumirea noului DTH va fi Orange TV.

De asemenea, abonatii vor putea receptiona canalele si in sistemul OTT (Over The Top ), prin dispozitive conectate la internet, au mai amintit acelasi surse. Deci oferta de la Orange va fi una multiscreen.

Grila Orange TV va fi una bogata si inedita in programe HD, cum ar fi MTV Live HD, Dorcel XXX HD, Pro TV HD, Sport.ro HD, Acasa TV HD, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild HD, Discovery HD Showcase, TVR HD, History HD, Mezzo live HD, Animal Planet HD, Discovery Science HD (incepand cu 2 iulie).

De asemenea, in grila va fi si un program 3D HD pentru adulti, Hustler HD3D.

Din grila de programe SD amintim: Pro TV, Acasa, Acasa Gold, Pro Cinema, Sport.ro, MTV Romania, Pro TV International, Realitatea TV, Romania TV, Trinitas TV, Duck TV, B1 TV, Prima TV, Kiss TV, Discovery Channel, Discovery Science, Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia Lifestyle TV, GSP TV, TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR News, TVR International, BBC World News, BBC Knowledge, Baby TV, Disney Channel, Disney Junior, National TV, National 24 Plus, France 24 sau Euronews, Mezzo etc.

Daca grila se va confirma, cu siguranta ca noul DTH Orange TV va fi un concurent serios pentru celelalte DTH-uri din Romania.


48 de comentarii despre subiectul „Noul DTH Orange se numește Orange TV și va avea peste 100 de canale?”:
Anonim

gata i-a spart pe toti!!

marian

ei si acum sa inceapa spectacolul...intre platformele dth romanesti

Romanian Dreambox Info

Spectacol va fi cand vor publica preturile pentru pachete, atunci sa vezi circ.

Oricum, ceea ce ofera ei poti vedea fara probleme cu , un sistem multifocus ( 6-12 lnb-uri/sateliti) fara probleme , eu sincer, folosesc antena de satelit ( parabola 1.80m mobila ) doar pentru a viziona anumite pachete/programe pe diversi sateliti, la romani ma uit prin cablu, nu stau sa mut antena pentru canale romanesti, prefer Sky-ul de la italieni sau HD-urile de pe 13-16- 19-23E

Unknown

Digi dth iati adio ! Deabia astpt sa apara orange dth !

Anonim

si daca publica si preturile si vor fi aceptabile??? atuncisa te vad ce mai zici! plus ca merge si pe telefoane daca faci abo la ei! cine mai ofera tvurile din dth si pe telefoane si tablete si pc dintre dthurile de la noi? ia zi ?

detrax

Si daca acesta e tot un zvon? Pana acum unii contraziceau la greu pe la comentarii ca vor fi doar 10 canale, iar putinii de pe aici care au afirmat ca un numar asa mic de canale e imposibil pentru un DTH nou a fost luati la suturi verbale de alti comentatori...

Anonim

sa nu va asteptati la orange sa aiba preturi acceptabile..ei de la inceputul dialog-orange au avut abonamente mari eu zic la cel putin 20 euro fara tva pachetul classic

Cristi

Vreau calitate, nu vreau preturi cu 10 euro mai mici. Cantitate e la destula la altii. Si va fi calitate, daca e sa ne luam dua prognoza din articol de 50.000 de abonati ( pentru inceput probabil ). Deci daca se banuieste ca vor fi doar atat de putini abonati, e clar ca se stie ca vor fi preturi mari, dar si calitate pe masuta !

Anonim

Si eu cred ca e doar inca un zvon, mai ales ca acum pe satelit tocmai am scanat si nu sau introdus ca numar canale noi, ba sunt mai putine ca acum cateva zile, sunt doar 20. Deci cum se lanseaza in doua saptamani , daca nici nu au fost testate canalele pe frecventele respective?

Anonim

sa vedem si preturile

Anonim

Mda nu stiu ce sa zic, una peste alta e bine pentru noi,Concurenta nu strica.Vom vedea e greu cu Rds-ul care are si cablu si Liga 1 si cateva canale propii HD.Lupta va fi la urmatoarea licitatie pe Liga 1.Interesant

Anonim

Nu este zvon, se lanseaza...mai repede decat ati crede, sunt pe ultima 100 de metrii...cu 3 pachete - multe canale HD (pachetul cel mai mic, peste 10, pachetul cel mai mare peste 40)...si cu foarte multe avantaje fata de competitor...

Anonim

Cel mai important - pretul va fi pretul pietii...cu instalare gratuita, 2 set-top box (Samsung) tot gratuite...instalare intre 2 si maxim 5 zile, etc...

Anonim

noutatea e hustler hd3d ,dar cum nu agreez ideea de 3d la tv....e bine ca merge si pe dispozitive mobile ...daca are diagonala de 32 inci pt HD-uri pt SD merge si in jur de 20....

Romanian Dreambox Info

Anonim
17 mai 2013, 15:40

Pot sa publice si 1000 de preturi, pentru mine este = cu 000 , am ab. la Sky italia si putin ma intereseaza( vad tot ce se poate vedea de la 30W-75E), eu comentez doar pentru faptul ca, este o noutate in Ro si vreau sa vad cum va, evolua in timp cat si concurenta ce va face, atata tot, restul este can-can.

Ionescu

Sper sa fie rezonabili la pret si sa ii lase pe Romtelepom in Grecia, la ei acasa. Focussat sunt seriosi, iar in rest firme de duzina. Hai Orange, te asteptam sa ne scapi de papagalii astia gen Freesat, Dolce si Digi. Good bay Digi!

marian

veti avea surprize domnilor,unele placute altele mai putin placute...

Anonim

Slabuta grila... Lumea spera la ceva canale frantuzesti gen TF 1, France 2, France 3, M6, Arte, nimic din toate acestea . Multumesc, am deja Focus sat :)

Anonim

Vor fi si frantuzesti. Nu e toata grila acolo. Vom avea surprize numai placute, iar cei care bat campii pe aici isi vor freca mainile de nervi. Ha, ha, ha!

Anonim

Cu greu se mai trec la alt DTH ,mai ales oameni in varsta,si sunt multi

paul

@Anonim 17 mai 2013, 15:07

gata i-a spart pe toti!!

sa nu ne sparga pe toti atunci cand vor afisa preturile ,daca vor fi preturi piperate plangi langa receptor:))



Anonim

"sa ne sparga" ? :)) esti de la concurenta, ha? :))))))
Si daca... daca...... daca..... vor fi preturile pietei, ca oferta e deja mai tare, ce mai zici ?

Anonim

Nu cred ca vor fi la preturi peste grecotei. Aia sunt cei mai scumpi. Oricum astia le vor lua fata la toti. Nu sunt in criza si nici cu credite prin banci.

Anonim

cine se mai muta de la un DTH la altul??

Zuma Boy

Eu ma mut zilnic de la un DTH la altul. :) Doar rotesc antena si schimb DTH-urile ( ca pe un satelit sunt mai multe DTH-uri ).
Voi astia cu DTHurile romanesti,asteptati in continuare...

Anonim

aici e cu totul alceva ,programe tv rom etc.

Zuma Boy

Nu e cu nimic altceva, sunt exact tot acelasi lucru: DTH-uri prin satelit. Difera doar limba, in rest nu e nici o diferenta (doar de calitate ).

detrax

Zuma nu te obosi sa explici, ca pe 95% din romani ii intereseaza doar DTH romanesti :)) Fac pariu ca 60% din romani nici nu stiu ca exista alte programe prin satelit decat cele de la DTH-urile romanesti, iar 20% nu au auzit de termenul de satelit.

Vreo 10% din romani nu stiu ca Soarele e o stea...

Anonim

va inselati toti

detrax

Asa e anonim, noi toti ne inselam, dar tu ai dreptate. :) Numai ca nu dovedesti ca ai dreptate. De fapt ce sa dovesti, cand tu nu stii sa incepi propozitia cu majuscula si sa o inchei cu un semn de punctuatie.

Anonim

Nu i vad nici un viitor orange tv. Va fi ceva tam tam la inceput, pe urma in maxim un anisor se va inmuia frenezia asta cu orange tv

detrax

Nu poti sa stii si nu ai cum sa iti dai cu parerea ca va avea sau nu succes pana nu se lanseaza. Nu se stiu exact nici grilele de programe, nici preturile. Dupa ce vor fi anuntate oficial pe siteul Orange, abia atunci putem sa ne dam cu parerea daca va avea sau nu succes si sa facem previziuni.

Anonim

De unde stii tu? Daca stii multe, mai spune-ne si noua cate ceva. Sau stii sa ghicesti in stele, ceasca de cafea, etc?

Anonim

Si cum se va lansa orange tv, toti posesori de romtelecom, focus, digi, toti isi vor rupe contractele, toti isi vor calca in picioare decodoarele....si toti vor trece in masa la orange tv. Bai, voi va auziti? Hai fiti seriosi si mai scutiti lumea cu orange tv asta. El si pe viitor va fi pe telefonie si cam atat

flavius

Inca unul care exagereaza la misto. De unde stii tu cum va fi? Esti si tu vreum analist din "interior"? Si mai exact, "interiorul" de la care firma, ca de la Orange se exclude ?

Ghita Munteanu

Anonim de la 21:26
Daca pui mana si mai citesti pe google, vei observa ca Orange asta are in multe tari din Europa si din lume DTH, internet fix, IPTV, etc. Deci, mai documenteaza-te si dupa aia sa spui prostii de genul ca vor fi telefonie mobila si atat. Abia acum va incepe adevarata concurenta. Iar ceilalti competitori, in afara de Focussat, sunt in fundul gol din start. Adica, mai pe intelesul tau, sunt mici de tot si nu se pot compara cu un colos. Doar Focussat spuneam, pentru ca este detinut de UPC, firma americana.

Anonim

indiferent ce va fi aici se lucreaza cu omul si e mai greu s-al muti de la un dth la altul

Anonim

eu ma asteptam ca detrax sa-i corecteze pe toti cei ce scriu fara majuscula si fara punctuatie(apropos: detrax nu ar trebui scris cu majuscula, ca doar e un nume, nu??)...are dreptate el, dar cred ca ar trebui amendati agramatii si cei ce scriu cu prescurtari de chat; cat despre acest nou dth, abia astept sa fie lansat si sunt convins ca va fi curand, fiind vorba totusi de un colos ca Orange(France Telecom); sper sa vina si cu canale noi, ce nu sunt distribuite de concurenta; succes Orange

detrax

Da, ai dreptate: detrax ar trebui scris cu majuscula pentru ca este pseudonimul ales de mine. Dar pentru design modern ( cum se practica la logo-uri de exemplu ) am decis sa fie scris cu litera mica. Nu aceeasi este situatia si la comentariile in sine, care teoretic ar trebui scrise cat mai corect gramatical. Sa revenim la subiect, ca il poluam cu comentarii inutile.

Parerea mea ramane neschimbata: nu putem sa facem previziuni despre evolutia in viitor a oricarui DTH, fara date concrete oficiale.

Singura informatie reala este ca Orange e o firma cu mare putere financiara, putere care o poate ajuta sa ofere servicii de calitate si prin satelit.

Si a dovedit-o in alte zone din Europa, prin oferirea de servicii similare.

Eu sunt convins ca nu va pastra acest satelit, ci ca doar este ceva provizoriu, iar puterea de acoperire va fi mai mare, in intreaga Europa, cand condiile tehnice vor permite ( de exemplu lansarea unui satelit nou in acea pozitie 31,5 Est sau mutarea pe alt satelit Astra).

Anonim

Eu nu inteleg ce tot va zbateti voi sa comentati de alti operatori si sa ii catalogati in toate felurile. Nu va convine, plecati fratilor de la ei si alegeti alt operator. Sau stai, nu exista alta oferta mai buna decat ai in acest moment? Eu personal niciodata nu am comentat de firma la care am fost abonat. Nu mi-a mai convenit, am plecat de la ei. Voi discutati pe un subiect legat de Orange de alti operatori. CAsta se numeste OFFTOPIC. Si daca are cineva tupeu sa ma contrazica, inseamna ca habar nu are cu ce se mananca internetul.

ADRIAN C

Stimati domni eu consider ca fiecare alege operatorul care il avantajaza material. Digi nu poate murii cat exista Romani in Italia,Spania,Anglia,Grecia Focus la fel Romtelecom la fel despre Orange ce poti spune sunt prezenti peste tot afara.Personal cand eram plecat din tara si au scos antenele de pe Digi am cumparat un card Focus de 80 ron. alti cunoscuti au facut abonament la Dolce.Cand am venit acasa si eu am facut abonament la Romtelecom nu din snobism ci pentru ca sunt pasionat de fotbal. Asa ca nu cred ca trebuie sa va agitati dvs. si nici sa le purtati de grije operatorilor nu vor da faliment cu un abonat in minus sau in plus.

Dark

Absolut corect. :)

Anonim

va fi mai multi care plec mai ales cind se va da drumu la DVB-T cu Protv HD si toate celee

Anonim

Buna fratilor,vad ca va prea preocupa noul DTH Orange tv,multi dintre dv.aveti dreptate ca foarte multi clienti o sa plece de la alti operatori spre Orange Romania,fiinca ofera cea mai larga grila de programe plus pretul pentru 2 STB-uri adica un singur abonament fara chirie nici pe primul stbb nici pe al doilea.in plus vor fi STB-uri full HD nou noute de la Samgung deci tot echipamentul este nou nout,nici o echipa de instalare nu va merge la client si va spune ca nu are clipsuri fasete sau orice materiale pentru a face instalarea in f.bune conditii ca sa ii convina la client din toate punctele de vedere,in plus cred ca activarile se vor face f.f.repede chiar mai repede decit la Focussat sau dolce.In afara de asta ginditiva ca Aceasta Companie detine capitalul Europei intregi prin telecomunicatii,deci in 2 ani va fi numai Orange TV pe piata Romaniei.Bafta instalatorilor,cit si Companiei Orange.

Anonim

Are semnal un Italia orange tv? Sunt confuz, unii zic ca are, altii ca nu , as vrea sa achizitionez dar daca nu am semnal?

Anonim

Pai intai asteapta sa se lanseze nou satelit. Vezi aici hartile cu acoperirea in Italia pentru noul satelit:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/01/noul-satelit-utilizat-de-orange-tv.html

Oricum , semnal va fi in Italia, dar poate nu cu antena originala, ci va trebui sa iti cumperi una mai mare.

Unknown

Dacă al duc an ungaria decoder,și antena,și card mergeți acolo??

Anonim

Da, merge in Ungaria.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile