vineri, 31 mai 2013

Orange Tv DTH va avea 100 de canale

Biroul de Licente Autorizari din cadrul Consiliului National al Audiovizualului a aprobat cresterea cu un canal a numărului de programe pentru DTH-ul care va fi lansat de catre SC Orange România SA.

Initial se aprobase o grila de 99 de canale.

Probabil s-a considerat că va fi mai potrivit pentru marketing numarul rotunjit la 100 de televiziuni.

În acest scop, Orange a înregistrat solicitarea nr. 6084 din data de 24 mai 2013.

Solicitarea a modificat de fapt avizul de retransmisie A7671 din data de 21 mai 2013.


29 de comentarii despre subiectul „Orange Tv DTH va avea 100 de canale”:
Anonim

foarte tare 100 de canale

Unknown

Poate sa fie si 1000 de canale, ca tot ca cateva ma uit. In plus, sunt curios ce preturi vor avea.

Anonim

Eu ma uit doar la un canal, nu ma pot uita la mai multe simultan, dar asta nu inseamna ca nu trebuie adaugate, fiindca trebuie canale pentru toate gusturile, nu doar pentru un telespectator anume. :)

Mirica

Eu sper sa aiba cat mai multe programe in HD la preturi rezonabile.

Romanian Dreambox Info

Sunteti de belea cu preturile,.......va fi un adevarat circ cand, va , aparea oferta...

Anonim

Daca nu au MTV ROCKS nu ma intereseaza acest dth :-P

Anonim

RDI, da-ne detalii din alea tari. Ai spus pana nu demult ca nu e nimic concret, acum ca nu stiu ce va fi. Spune-ne exact ca sa vedem ce stii. Pana acum s-a vazut ca nu le-ai cam ni merit deloc.

Anonim

Pai cum sa le nimereasca,daca noi cei care avem contractele semnate pe masa,nu stim nimic ?Este o tacere deplina.....Din gura se paote da aici si pe diverse forumuri, se pot spune diverse prostii sau lucruri adevarate.Considerate adevarate prin faptul ca s-au intuit inainte de a fi facute publice.

Anonim

asteptati si o sa vedeti ca tot dth romania este si preturile or fi dupa pofta canalelor pe care le doresti sa le vezi...vrei mai mult trebuie sa platesti

Romanian Dreambox Info

Faceti si voi o comparatie cu Orange Polonia, vedeti preturile lor si apoi ganditi-va cum vor fi la noi, nu va spun sa faceti comparatie cu Orange France...cel putin veti avea o idee despre posibilele preturi pentru ro.

Anonim

Daca va veni cu un abonament mult mai mic (15ron)va avea succes daca va fi la fel ca ceilalti va fi foarte greu ,mai ales ca multi oameni nu da vrabia din mana cu cea de pe gard si care o dau sunt foarte putini.

Anonim

Unii de pe aici care scrieti fara sa intelegeti ceva, trebuie sa separati graul de neghina si anume sa intelegeti ca aia care va dau voua cu 15 lei ceva va ofera programe care sunt in cea mai mare parte moka pe sateliti, nu programe full HD. Care va da voua 10 programe full HD la 15 lei pe DTH? Acum, doar focussat are vreo 12 programe HD ( din care vreo 3-4 sunt balarii). Deci?

detrax

Deci ia spune-mi si mie un program Full HD pe satelit, la un DTH din Romania? Ca sa vezi ca esti putin pe lânga problemă.

Grigore

@detrax, nu de tine era vorba. Sunt cateva la Focussat si la Dolce ( NG Wild HD, Animal Planet HD, Travel HD, etc) dar subtire. Eu ma refeream la astia care bat campii de 15 lei/luna. Poate au pachetul popular de la Digi?

Anonim

haha are dreptate detrax asta nu-s alea FULL HD de zici tu de ele, sunt doar HD ready upscalate. Asta n-ai inteles. Si daca e scump , nu cumpar. Poate tu ai bani, dar eu n-am. Tu esti boier, iti permiti, eu sunt iobag si n-am de unde.

Grigore

Nu prea cred. Asta cu iobagii este tare. Nu sunt boier deloc, dar nici nu ma bag la provideri de 2 bani pentru ca am mai fost la ei si sunt satul. Plus ca am si telefonia si internetul de la ei. La renumita retea Milogu (romtelepom) nu mai vreau pentru ca sunt scumpi si nu ofera mare lucru, iar digi sunt si mai si. Focussat sunt mai de Doamne ajuta, dar pentru a lua si al II-lea receptor trebuie sa faci mii de plecaciuni la Patriarhia Romana, de parca ti s-ar da ceva gratis. Astept sa vedem si pe astia. De calitate nu se pune problema, ci doar de preturi, care nu pot fi mai mari decat la concurenta.

Anonim

Grigore, nu transmite nimeni full HD prin satelit in Romania si probabil nici la alti provaideri din strainatate. Se transmite doar 720p upscalat si 1080i. Astea nu sunt Full HD. Doar 1080p este Full HD, restul sunt false Full HD:
http://en.wikipedia.org/wiki/1080p

Grigore

Bine, fie, dar oricum e mare diferenta fata de restul.

Anonim

ce se intampla cu fratele vitreg al upc focus sat ca tare saracut e

Anonim

Niciun dth nu are id discovery....daca va fi pe orange ma abonez din prima.

Dark

Nici un DTH... din Romania.

Anonim

la focus se mai baga ceva vreodata?

detrax

Tocmai ce au bagat ID Discovery la Orange Tv. Te abonezi ? :)

Anonim

bineinteles amice

Istrate

Şi eu.

Anonim

va introduce si focussat in curand canale noi ,o sa ma abonez si la orange si las si focussat

Anonim

Un salut tuturor !...
Cineva aici punea problema existentei sau nu a canalelor FullHd(1920/1080p) la dth rom...
Ei bine toate cnalele sunt realmente 1080p(fullhd) mexceptie facand MoozDance Hd (provider Moldova...1280/720p).
(Nemtii au in jur de 12-15 canale hd sau full totalmente free to Air...de altfel Germania e singura tara EU cu unde poti avea 20-26 canale liber,,,)
Si nu numai ca sunt FullHd(fiind transmise pe sat Telenor 0.8W,simultan si cu subtitles de rigoareurcia,Rusia.... pentru 6-7 tari:Suedia,Norv,Fin,Turcia,Rusia,,,) si pe deasuprea cu un bitrate dublu(in fur de 12mb/s) fata de alti provideri premium danezi,cehi,nemti,italieni ,bulgari etc...
Problema sta in faptul ca satelitii de pe care iau in prezent providerii nostri(oricum de...),se azeaza pe tehnologii ceva mai vechi,ei urmand a fi inlocuiti-dupa 15 ani de serviciu , cu altii in 2013-2014 , peaceleasi pozitii...
Cine poseda un receiver de genul DreamBox Hd are afisat de fiecare data cand schimba canalul,daca doreste,toate datele referitoare la tot ce tine de ace, canal tv...
Dupa ce am folosit o perioada (din pasiune) un PC sat card_SkyStar2 Tehnisat , am decis sa-mi "trag" unDreanBox ,care asa cum arata si denumrea lui este receiverul de vis...
Am decis deci oameni buni ...sa fiu liber si sa receptionez (antena fixa,mulri Lnb) sute de canale tv(nu le-am numarat...sunt prea multe),cnale hd,3d,sd cu tot ce misca cel putin in EU
So...I am a Free man and _ I Like This !!!
Oferta Orange?...slabuta , vine cu ceva canale Hd in plus neimportante...
Pronanil vor aduce si ceva canale de la CanalSat(Orange France) pe care il receptionez deja in conditii excelente.
Molt noroc !

Anonim

cand introduce focus sat canalenoi ca m am saturat asteptand toti au bagat astia chiar nimic ce se antampla cu ei?

Anonim

ai dreptate , acelasi text incerc si eu sa-l pun aici la comentarii, multi sar in sus ca are canale HD dar neinteresante, asa ca aveti grija stimati eventualii clienti portocali, nu sariti din avion fara parasuta, mai intai reflectati inainte de a intra in posesia lor, grila e mai saturata la dolce, ups, fara rds unde sant eu abonat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile