vineri, 31 mai 2013

Primul serviciu online de filme UltraHD 4K

eyeIO a confirmat că tehnologia sa de compresie UltraHD a fost licentiată de către Sony Pictures pentru a oferi primul serviciu online cu conținut UltraHD 4K pentru acasă.

Proprietarii de televizoare Sony 4K TV UltraHD vor putea accesa o selecție de filme 4K livrate prin intermediul media playerului Sony 4K, care se va lansa in această vară.

Tehnologia video de bază a eyeIO procesează eficient și comprimă enormele fișiere sursă ale filmelor 4K într-un format care necesită mult mai puțină lățime de bandă, făcând distribuția mai eficientă.

De asemenea, va fi redus spațiul de stocare pe dispozitive, dar și lățimea de bandă necesară.

"Suntem onorati că jucăm un rol important în prima utilizare comercială la nivel mondial a tehnologiei 4K UltraHD, împreună cu Sony Pictures,", a spus Rodolfo Vargas, CEO al eyeIO.

"Toate capacitățile eyeIO sunt potrivite cu angajamentul Sony de a oferi experiențe de vizionare de înaltă calitate, precum și pentru a crea și livra conținut captivant pentru publicul de pretutindeni."

Filmele vor fi transmise la rezolutia 3840 × 2160 pixeli. Tehnologia include suport pentru gama de culori extinsă (xvYCC).

Sistemul de compresie a fost perfecționat de-a lungul ultimilor doi ani, putând oferi un flux video simplificat, dar de ultra-înaltă calitate, îmbunătățind eficiența costurilor și stabilind un standard pentru industria media la nivel inalt.

Filmele disponibile la lansare vor fi: Bad Teacher, Taxi Driver, The Amazing Spider-Man și The Other Guys.


Niciun comentariu despre subiectul „Primul serviciu online de filme UltraHD 4K”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile