sâmbătă, 11 mai 2013

Peste 54 milioane de abonați la DTH, într-o singură țară

In aceasta țara s-a ajuns la un numar impresionant de 54.520.000 abonati in total, la cele 6 DTH-uri ( televiziune prin satelit cu plată) existente pe piața respectivă, in conformitate cu cele mai recente cifre ale autoritatii de reglementare in telecomunicatii din respectiva zonă geografică.

Unde? In Romania ? Nuuu..   In Germania? În Anglia? Nuuu....

Intr-o țară mult mai exotică si care nu prea face parte din lumea occidentală europeana, desi exista vagi influențe: India.

Stim, e o țara mare cu foarte multi potentiali abonați.

Si acestor abonați DTH din India le sunt oferite un numar total de canale private care depaseste cifra de 823 de televiziune prin satelit, fara sa mai numărăm pe cele ale radiodifuzorului de stat Doordarshan.

Dintre aceste canale private, 184 sunt canale de televiziune cu plată, oferite de 26 de companii, iar 639 sunt gratuite FTA.

Desi exista aceasta oferta impresionanta de canale necodate, totusi peste 54 milioane de telespectatori din India s-au abonat la unul dinte cele 6  DTH-uri ( cele din imaginea de mai sus ).

Numărul maxim de canale codate, gratuite și/sau locale oferite de cel mai bun dintre cele șase DTH-uri a fost la sfârșitul lunii decembrie 2012 de 267 televiziuni. Grila de canale este semificativ diferita de la un DTH la altul.

Numărul maxim de canale care se receptioneaza in retele analogice a fost de 100.

Ca si discutie conexa, numarul de abonati la telefonie din India a scazut la 895 milioane ( o scadere de 42 milioane fata de anul trecut), dar a crescut numarul abonatilor de internet de la 24 milioane la peste 25 milioane. Dintre acesti 14,7 au internet de mare viteza DSL.

Concluzia? Nu cred ca mai sunt necesare concluzii după ce ati citit aceasta stire cu miresme de DTH-uri exotice.

Totusi, sa vă invit sa comparati rezultatul raportului dintre oferta de programe de televiziune necriptate / criptate de la DTH-urile de pe acea piața cu rezultatul aceleiasi fractii la DTH-uri din România ?


2 comentarii despre subiectul „Peste 54 milioane de abonați la DTH, într-o singură țară”:
Anonim

la ce ora se termina stirile de la ora 5 ?tara e mare si evenimente pe masura

LeTMeSee

Cred ca se termina la ora 5 a doua zi, inainte de a incepe noile stiri de la ora 5 :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile