marți, 21 mai 2013

SES semnează un contract multianual cu Serbia Telekom

SES, unul dintre cei mai importanti operatori de sateliti din lume a anuntat intr-un comunicat oficial ( remis către HD Satelit prin Grayling România) semnarea unui contract cu Serbia Telekom pentru inchirierea pe mai multi ani de capacitate pe satelitul ASTRA 3B detinut de SES si situat la pozitia orbitala 23,5°E.

In prezent, Serbia Telekom utilizeaza capacitate SES disponibila la pozitia orbitala 19,2°E, pentru a transmite DTH (Direct-to-Home) postul public TV RTS si Radio Belgrad, pe tot teritoriul Serbiei.

Conform noului acord, Serbia Telekom va utiliza capacitatea suplimentara de la pozitia 23,5°E pentru transmiterea semnalului TV, radio si a datelor.

”Cel mai recent acord cu Serbia Telekom reafirma aprecierea Serbia Telekom pentru echipa de profesionisti SES, calitatea serviciilor si pozitiile orbitale excelente oferite de SES. De asemenea, acest contract reprezinta un reper important, in conditiile in care continuam sa furnizam capacitate de transmisie pentru Serbia Telekom de la o noua pozitie orbitala, inclusiv pentru servicii non-DTH. Ne bucuram ca putem spirjini cresterea acestui parteneriat si vom continua sa oferim Serbia Telekom servicii de cea mai buna calitate, pentru a sprijini evolutia afacerilor partnerului nostru”, a declarat Martin Ornass-Kubacki, Vicepresedinte si Chief Regional Officer la nivelul Europei Centrale si de Est in cadrul SES.

SES este un important operator de sateliti de talie mondiala cu o flota de 52 de sateliti geostationari. Compania ofera servicii de comunicatii prin satelit radiodifuzorilor, furnizorilor de continut si servicii internet, operatorilor de retele mobile si fixe, precum si organizatiilor comerciale si guvernamentale din intreaga lume.

SES inseamna relatii de afaceri de lunga durata, servicii de inalta calitate si excelenta in industria de radiodifuziune. SES dispune de echipe regionale multiculturale in intreaga lume care colaboreaza strâns cu clientii astfel incât sa poata raspunde cerintelor lor specifice privind serviciile si latimea de banda a satelitilor.

SES (NYSE Bursa de Valori Euronext Paris si Luxemburg: SESG) detine participatii in Ciel din Canada si QuetzSat din Mexic, precum si o participatie strategica in compania de infrastructura pentru sateliti O3b Networks, recent infiintata. Pentru mai multe informatii, accesati: www.ses.com.

Urmariti SES pe:
Twitter: https://twitter.com/SES_Satellites
Facebook: https://www.facebook.com/SES.YourSatelliteCompany
YouTube: http://www.youtube.com/SESVideoChannel
Blog: http://en.ses.com/4243715/blog


Niciun comentariu despre subiectul „SES semnează un contract multianual cu Serbia Telekom”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile