luni, 20 mai 2013

Star Wars Rebels, un nou serial Disney

Disney a început producția pentru un nou serial animat denumit Star Wars Rebels, ce va avea episodul pilot difuzat pe Disney Channel, urmat de celelalte episoade pe Disney XD.

Scenaristul si producatorul Simon Kinberg (X-Men: First Class, Sherlock Holmes) va scrie și realiza productia Star Wars Rebels, a carei actiune va prezenta evenimente dintre Episodul III și IV, o perioada de două decenii neexplorată pe ecrane de celalalte productii din saga Star Wars.

Kinberg va fi ajutat de către Dave Filoni ca producator executiv. Acesta a fost director supervisor pentru Star Wars: Clone Wars din 2008.

Serialul  Star Wars: Clone Wars a fost difuzată timp de cinci sezoane pe canalele rivale Disney, respectiv cele detinute de Cartoon Network Turner Broadcasting System, înainte de a fi anulat la începutul acestui an.

Star Wars Rebels va fi produs de Lucasfilm Animation, la realizarea acestuia contribuind mai multe talente cheie care a făcut din Star Wars: Clone Wars un succes.

Episodul pilot special din Star Wars Rebels va debuta pe Disney Channel in toamna 2013. Nu a fost stabilită încă o dată pentru celelalte episoade.

Exista de mult timp bănuiala ca Disney ar putea crea propria animație Star Wars, mai ales ca presedintele si CEO Robert Iger de la Disney declarase că Disney XD ar fi în viitor o gazdă importantă pentru conținut video din lumea Star Wars , ca urmare a achizitionarii anul trecut, cu suma de 4 miliarde de dolari, a companiei Lucasfilm.

Star Wars Rebels va avea actiunea într-o perioadă în care Imperiul îsi asigura controlul asupra Galaxiei și vâna ultimii Cavaleri Jedi.

Însă o rezistență împotriva Imperiului a tinerei generatii de Jedi se va naște. Ei vor fi rebelii din Star Wars.

Alte detalii despre noul serial Star Wars Rebels nu au fost dezvaluite. Acestea sunt "un secret bine păzit, în acest moment," potrivit producătorilor.

Gary Marsh, presedinte si Chief Creative Officer la Disney Channels Worldwide, a declarat: "Întreaga echipă de la Lucasfilm și-a dovedit creativitatea extraordinara de peste trei decenii și suntem încântați să oferim pentru telespectatorii Disney XD noi aventuri din lumea uriasă și imaginativă a Star Wars."

"Suntem entuziasmati că vom putea explora noi colțuri ale universului Star Wars", a declarat Kathleen Kennedy, presedinte al Lucasfilm. "Cred ca Star Wars Rebels va capta prin efecte speciale, bun-simt și distracție. Atât copiii, cât și părinții lor se putea bucura de noi aventuri din Războiul Stelelor".

De asemenea, o nouă trilogie de filme de cinema, bazată în universul Star Wars, va începe în 2015, cu JJ Abrams (Star Trek, Mission Impossible III) la datorie pentru regizarea primei parți.


Niciun comentariu despre subiectul „Star Wars Rebels, un nou serial Disney”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile