luni, 17 iunie 2013

Chat Orange România

Orange România a anuntat intr-un comunicat oficial posibilitatea clienţilor care vizitează magazinul online şi doresc să achiziţioneze produse sau servicii Orange şi au nevoie de mai multe informaţii despre acestea de a folosi serviciul de asistenţă prin chat în timp real.

Atunci când se află pe una din paginile magazinului online (descriere a produselor, accesorii, abonamente, etc), clienţii pot vedea semnalat serviciul printr-o fereastră care le oferă posibilitatea de a discuta pe chat cu un consultant Orange.

În cazul în care aleg să primească asistenţă, se va deschide o fereastră cu trei câmpuri (nume, număr de telefon şi adresă de e-mail), pe care trebuie să le completeze pentru a primi informaţii personalizate de la consultantul Orange.


În funcţie de situaţie, aceştia pot primi informaţii despre produse, timpul de livrare sau despre ofertele care li se potrivesc.

La finalul discuţiei, continutul conversaţiei va fi expediat automat pe adresa de e-mail indicată de client, pentru a avea la îndemână oricând informaţiile primite.


2 comentarii despre subiectul „Chat Orange România”:
Anonim

Acest CHAT orange este pe situl lor ? www.orange.ro ?

Anonim

"Orange România a anuntat intr-un comunicat oficial posibilitatea clienţilor care vizitează magazinul online şi doresc să achiziţioneze produse sau servicii Orange..."

Tu ce deduci de aici ? Chatul e la magazinul Orange, doar nu ai vrea aici pe blog.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile