miercuri, 12 iunie 2013

Cupon 200 RON reducere de la Orange Tv

Pana in data de 15 iulie Orange Tv iti oferă "200 de lei reducere la televizoarele Samsung Full HD cumpărate din magazinele Altex și Media Galaxy, ca să te poţi bucura din plin de imagini spectaculoase chiar la tine acasă".

Campania promotionala se desfasoara in perioada 12 iunie - 15 iulie 2013 si este organizata si se va desfasura pe teritoriul Romaniei, in magazinele Altex si Media Galaxy.

La Campania promotionala poate participa orice persoana fizica sau reprezentant al unei persoane juridice, cu varsta de peste 18 ani si capacitate deplina de exercitiu, care incheie un nou contract de abonament pentru serviciul TV de la Orange, in perioada campaniei promotionale prin oricare dintre canalele de vanzare ale Orange (excluzand canalul Business To Business destinat clientilor de tip Corporate) ca de exemplu, dar fara a se limita la: Orange shops, Orange store etc. si care, in perioada 12 iunie - 15 iulie 2013.

Toti participantii trebuie sa aiba domiciliul sau resedinta, respectiv sediul social in cazul persoanelor juridice in Romania. Angajatii Orange sau Altex, precum si sotul/sotia si rudele acestora pana la gradul al II-lea inclusiv nu au dreptul de a participa la Campania promotionala.

Se ofera 4.000 de cupoane valorice in valoare de 200 lei (TVA inclus)
Valoarea totala maxima a cupoanelor oferite in aceasta campanie promotionala este de 800.000 lei (TVA inclus).

Deci primilor 4.000 de clienti care incheie un abonament pentru serviciul TV de la Orange in perioada campaniei promotionale, prin oricare dintre canalele de vanzare ale Orange (excluzand canalul Business To Business), li se va acorda cate un cupon valoric in valoare de 200 lei (TVA inclus).

Un participant poate acumula cel mult 5 cupoane valorice in cadrul campaniei promotionale, indiferent de numarul abonamentelor Orange incheiate in perioada promotiei.

In vederea achizitionarii unui produs din cele participante la prezenta campanie promotionala, poate fi folosit un singur cupon valoric in vederea obtinerii unei reduceri de pret de 200 lei (TVA inclus), cupoanele neputand fi cumulate.

In cazul in care castigatorul intruneste toate conditiile de acordare a Premiului, conform celor descrise de prezentul Regulament, i se va preda un cupon valoric impreuna cu contractul de abonament pentru serviciul TV de la Orange, cupon ce va deveni valid la momentul activarii serviciului TV achizitionat.

Cuponul valoric oferit poate fi utilizat exclusiv in magazinele Altex si Media Galaxy participante la promotie, in vederea obtinerii unei reduceri de pret de 200 lei (TVA inclus) la achizitia unuia dintre produsele din lista de produse participante la promotie.

Cuponul valoric poate fi folosit in termen de maxim 30 de zile calendaristice calculate din momentul activarii serviciului TV la punctul de consum al participantului, achizitionat prin contract de abonament de la Orange. In cazul in care, din orice motiv independent de Orange, serviciul TV de la Orange nu este activat in termen de maxim 34 de zile de la data semnarii contractului, cuponul valoric nu va mai putea fi utilizat.


Un comentariu despre subiectul „Cupon 200 RON reducere de la Orange Tv”:
Anonim

Orange face oferte ca sa atraga clienti la orange tv.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile