joi, 13 iunie 2013

ESPN 3D se închide

Dupa ce a decis întreruperea emisiei canalelor sale in Europa si Orientul Mijlociu, ESPN va desfiinta si serviciul său de televiziune 3D până sfârșitul anului 2013.

Initial ESPN anuntase că va păstra canalul ESPN 3D, dar ulterior compania a confirmat că va intrerupe emisia acestuia din cauza numarul limitat de abonati la acest serviciu.

ESPN 3D a început emisia pe 11 iunie 2010, transmițând primul meci din Cupa Mondială e Fotbal și pretinde ar fi singura televiziune care emite sport în 3D non-stop, oferind sute de evenimente sportive în direct.

În martie 2013, în conformitate cu sondajul Smart TV Consumer realizat de IHS Screen Digest s-a observat ca au inceput sa se schimbe criteriile cheie pentru cumpararea unui televizor, "având o importanță sporită caracteristicile tehnologice, cum ar fi 3D".

De asemenea, sondajul a aratat ca 18,8% dintre consumatorii au in plan sa cumpere un televizor 3D.

"Caracteristicile cele mai frecvent intalnite la modelele de televizoare high-end și cu ecrane cu diagonală mare, cum ar fi posibilitatea de a reda continut 3D sau de a se conecta la internet, devin tot mai importante pentru consumatorii americani", a declarat Veronica Thayer,  analist de sisteme tv la IHS.

"Dar dorinta de a cumpara televizoare 3D este mult mai mică decât cea de achizitiona televizoare care se pot conecta la internet."

Tehnologia 3DTV, si asa fără succes extraordinar in privinta televizoarelor, a fost de asemenea umbrită de noua tehnologie 4K Ultra HD.

Într-adevăr, ESPN ar putea face un dribling frumos în acest sector Ultra HD.


5 comentarii despre subiectul „ESPN 3D se închide”:
Anonim

daca la ei nu merge mult trambitatul 3 d la noi in tara ce sa mai spunem.

Anonim

3d si ai creierul pilaf - o mare tampenie

Anonim

ESPN 3D se afla pe satelit ?

Anonim

Era televiziune din America pe retelele Bright House, Cablevision, Comcast, DIRECTV, Time Warner Cable, Verizon FIOS TV, COX, Google Fiber si Charter.

Bineinteles ca putea fi preluata si in Romania prin interent si retransmisa printr-un DTH sau prin cablu, daca se dorea.

Anonim

Daca era preluat de un DTH din romania pana acum era super.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile