sâmbătă, 29 iunie 2013

eSTRADA TV

Consiliul Naţional al Audiovizualului a acordat, joi, licenţă audiovizuală prin reţele electronice S.C. Estrada TV SRL Bucureşti pentru eSTRADA TV, anunţă Agenţia Nationala de Presa agerpres.ro. Preşedintele CNA, Laura Georgescu, a votat împotrivă.

Valentin Iliescu, acţionar al societăţii, împreună cu fiica lui, Mădălina, a afirmat că şi-a propus ca eSTRADA TV, care este în primul rând o televiziune de informare, să fie o una regională, care doreşte să aducă cetăţenilor informaţii din administraţia locală, modul în care cetăţenii interacţionează cu autorităţile locale, inclusiv municipiul Bucureşti.

eSTRADA TV îşi propune să fie un iniţiator de evenimente, propunându-şi să sprijine acţiuni sportive, artistice, etc.

Iliescu a precizat că societatea nu are nici un fel de datorii, veniturile din publicitate acoperind cheltuielile lunare de 80.000 de lei pe lună, la un număr de 40 de angajaţi.

eSTRADA va difuza, în Bucureşti şi în Zona Metropolitană Bucureşti, inclusiv în unele localităţi din judeţele Giurgiu, Ialomiţa, Prahova, un program generalist 20 de ore de luni până vineri şi 18 ore sâmbăta şi duminica, având o structură de 80% producţie proprie, 20% alte posturi. 40% din programe sunt informative, 5% culturale şi 2% religioase.


Un jurnal de ştiri la ora 20,00, un talk-show - 'Juraţii', de la 22,00 şi o emisiune de divertisment realizată de Petre Magdin vor fi tentaţiile fiecărei zile ale eSTRADA TV, care funcţionează în fosta clădire a Rapsodiei Române din str. Lipscani.

Un alt rol important al tv este acela educativ, de la copii şi tineri, până la adulţi, inclusiv al persoanelor vârstnice, cinci zile urmând a fi realizată o emisiune dedicată şcolii.

Anterior deschiderii, televiziunea a putut fi urmărită on-line.

În septembrie 2010, Valentin Adrian Iliescu a cumpărat televiziunea TV Etalon din Râmnicu Vâlcea.

În aceeaşi şedinţă, CNA a acordat licenţă audiovizuală prin reţele electronice S.C. Axa-Rem Media SRL Buhuşi pentru Buhuşi TV şi S.C. Phobos SRL Teregova pentru Phobos TV.


4 comentarii despre subiectul „eSTRADA TV”:
Anonim

eSTRADA TV va fi la vreun DTH din romania ?

Anonim

Nu e exclus...

Unknown

sigur prima dată la RDS... cum a fost și cu TVCITY

Anonim

Chiar ma gandeam de ce nu intra pe cablu la vreun operator ETALON TV BUCURESTI, insa recent am aflat ca nu aveau licenta si doar acum, odata cu ESTRADA TV e posibil acest lucru.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile