sâmbătă, 1 iunie 2013

HD Satelit - Vă mulțumim pentru ca ne citiți!

Astăzi este un moment de bucurie pentru comunitatea noastră.

Lansat pe 29 octombrie 2010 ( acum aproape 2 ani si jumătate ), HD Satelit a atins astăzi un număr de 1.000.000 de accesări. Deși website-urile românești de top ating această cifra într-o săptămână sau chiar o zi ( cele din top 10 general ), pentru noi reprezintă o mic prilej de mulțumire, pe lângă marea satisfacție că am reușit să fim o comunitate deosebită de pasionați și prieteni.

Pentru comunitate am creat o pagină Facebook dedicată, care a reusit deja să aducă împreună câteva sute de pasionați ai recepției televiziunii prin satelit, dar si ai tehnologiei si divertismentului multimedia conex.

Ca sistem de operare al dispozitivelor cititorilor, HD Satelit a fost accesat de utilizatori cu Windows ( 91 % ), Android ( 2 % ), Linux (1% ), Macintosh ( 1% ), Ipad (1% ), Iphone (1% ), dar și alte sisteme de operare ( sub 1% fiecare ).

Browserul cel mai folosit a fost Google Chrome (32%), urmat de Firefox ( 30%), Internet Explorer (24%), Opera (7%), Safari (3%), precum și alte browsere de internet.

Ca surse de trafic, rezultatele din căutarile prin Google au reprezentat 96% din trafic, Facebook a reprezentat 2% din trafic, iar 2% din cititori au sosit pe HD Satelit din recomandările altor websiteuri românesti si straine.

In primele luni de la lansare am avut 3 co-autori, dar au renuntat din cauza lipsei timpului disponibil, un articol necesitând pentru scriere, completare informațională și grafică, dar si verificare din mai multe surse, de la câteva zeci de minute până la câteva ore.

Ca și conținut, peste 50% a fost reprezentat de articole exclusive. Aproximativ 5% din informațiile din articole au fost trimise de către cititori sau de către comunitatea de pe pagina Facebook ori au reprezentat comunicate trimise pe e-mail de către diverse companii.

Ce ne-a bucurat a fost si faptul ca aproximativ 75% dintre vizitatori nu s-au oprit la a citi un singur articol când au accesat website-ul. De asemenea, procentul vizitatorilor care s-au reîntors pe site a fost de peste 70%.

Acesta este bilanțul pentru cei doi ani si jumătate de existență ai blogului romanesc HD Satelit.

Prin publicarea zilnică de noi articole, dar în continuare prin același respect reciproc într-un climat pozitiv si legal, sperăm să atragem cât mai multi colegi de hobby si sa fim o comunitate la fel de frumoasă și unită în viitor.

Vă mulțumim !


17 comentarii despre subiectul „HD Satelit - Vă mulțumim pentru ca ne citiți!”:
detrax

Felicitari ati fi meritat mai mult. Poate daca scriati de vedete, politica sau silicoane, aveti 5 milioane acum! :-)

DTH Fan

Eu intru in fiecare des pe forumuri diverse de receptie inclusiv ce ati recomandat jos la linkuri dar hdsatelit e pentru mine o sursa buna de informare pe care o vizitez de mai multe ori pe zi. multe din subiectele de aici nu le mai trateaza nimeni in romaneste. bravo si la mai mare !!

Lungu Andrei

Ce e mai important e ca ati incercat sa fiti obiectivi si sa nu tine parte nimanui .Cand a fost de criticat ati criticat, dar cu masura, cand a fost de laudat ati laudat. Si ati facut asta fara discriminare. Sper sa ramane asa si mai departe.
Apropo, nu stiam ca scrie doar o singura persoana credeam ca sunteti 3 sau 4. Nu stiu cum aveti timp dar pe mine ma bucura.

Anonim

urmaresc mereu hdsatelitblog felicitari si la cit mai multe subiecte !!!!!!!!!

horatiu

cateodata s-au mai facut mici greseli in articole da imi place ca ati recunoscut si le-ati indreptat cand vi s-a spus. asta e bine. E bine ca face articolu corect ! si noi multumim ! si-mi place ca nu lasati comenturile cu injuraturi care pe mine personal ma deranjeaza si bine faceti.

Anonim

mare scofala io am sait cu filme onlain si fac milionu de vizitori la 2 sau 3 luni si voi va munciti degeaba aci hahahahah nu zic ca nu scrieti chesti tari cateodat da tot io sint al tare fara sa imi bat capu cu traduceri sau texte sau alea alea bagati fratilor chesti pirat sa vedeti vizite atunci

Dark

Bine mai piratule anonim, mai sunt si oameni care vor calitate, iar pe siteul tau de filme "onlain" sigur nu vedem filme HD si alte lucruri interesante cum avem pe satelit. Si siteul tau candva in viitor nu va ma exista, vei vedea asta ca nu va merge cu filmele online pirat la nesfarsit, vezi ca se fa razii "onlain" si tot noi astia amaratii cu satelitii vom ramane in picioare in cativa ani.

Numai bine si de la mine pt HDSATELIT !

Anonim

hai sa zic si eu ceva
eu nu va laud da va spun ceva deja vb lumea prin targ de voi! ;-)

Anonim

nice ! bv !

Anonim

bun blogu mai ales pe partea de noutati DTH si de stiri de sateliti
O intrebare.
Am vazut ca ocoliti stirile in care se vorbeste de amenzi cna, de oameni arestati sau acuzati si cele de scandal? de ce faceti asta? v-ar aduce cei mai multi vizitatori, sa stiti

Administrator

Voi raspunde pentru inceput celor doi anonimi care au adresat intrebari:
- publicam doar subiectele legale, aceasta e conduita comunitatii noastre
- nu preferam stirile de scandal ( amenzi CNA, acuzatii etc ), fiindca dorim o atmosfera pozitiva. Intradevar, exista riscul real amintit de dvs. de a pierde foarte multi vizitatori. Dar veti vedea ca pe termen lung politica noastra va avea roade benefice, iar oamenii se vor reintoarce cu placere aici.

Multumim pentru aprecieri, sfaturi si critici. Si va multumim pentru ca ne vizitati, fiindca fara dvs, cititorii, nici un site, blog sau forum nu ar avea vreun scop. Am scrie pentru... noi ! :)

Anonim

corect :))))

Anonim

ce-i mai tari ,sunteti singurul blog pentru pasionati de satelit .... care sunteti mereu cu informati bune

Romanian Dreambox Info

Felicitari pentru blog si la mai mare!

geo

La mai mare!

Anonim

FELICITARI .Tinetio tot asa ,sunteti foarte premtii,mult success in continuare

ADRIAN C

SA CRESTI MARE SI MULTA BAFTA

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile