duminică, 16 iunie 2013

Sateliții SES transmit evenimentele la nivel global

În fiecare an, importante evenimente sportive, politice și de divertisment aduc intensitate şi conţinut original în calendarul furnizorilor de conţinut la nivel global.

"Evenimentele unice şi cele periodice din 2012 au permis serviciului de utilizare ocazională de la SES să se remarce prin transmiterea în întreaga lume a unor evenimente precum Jocurile Olimpice de Vară din Londra, Campionatul European de Fotbal Euro 2012, Jubileul de Diamant al Reginei şi dezbateri­le candidaţilor la preşedinţie din SUA", a declarat Sa­mantha McCloskey, Vicepreşedinte, Servicii Globale de Utilizare Ocazională şi Evenimente Speciale, SES.

Difuzorii de conţinut şi operatorii media folosesc capacitatea de satelit de la SES pentru a asigura co­municaţii vitale care stabilesc o legătură directă între studiouri, centre de emisie şi capete de reţea. Locaţiile clienţilor SES din întreaga lume sunt conecta­te de flota globală a companiei atâta timp cât au nevoie de capacitate. SES are echipă tehnică dedicată, pre­zentă în locaţii din întreaga lume, care contribuie la crearea şi adaptarea pachetelor pentru radiodifuzori din întreaga lume.

Chiar dacă locaţiile evenimentelor se schimbă şi uneori sunt neprevăzute, SES poate asigura o capa­citate extinsă.  Jocurile Olimpice din Londra sunt doar un exemplu în acest sens. Sateliţii SES au asigurat o acoperire fără precedent a Jocurilor, în sistem gra­tuit şi direct-to-home. Compania a transmis 48 de canale olimpice dedicate, începând cu data de 25 iulie şi până la data de 13 august, constând în 24 de canale în definiţie standard şi 24 canale de înaltă definiţie ( aproximativ 2.500 de ore de transmisii sportive în direct ) pe lângă cele peste 30 de canale BBC naţionale şi regionale care erau difuzate tot prin satelitul SES ASTRA 28,2 grade est. SES nu au fost singu­rii care, dată fiind popularitatea Jocurilor Olimpice, au asigurat o acoperire suplimentară. BBC a inclus şi transmisii în direct pe iPlayer bazat pe web, pe lângă cele 48 de canale dedicate.

Însă Jocurile Olimpice din Londra au fost doar unul dintre evenimentele de anul trecut care s-au bazat pe sateliţii SES ce orbitează la kilometri dea­supra pământului. Compania a asigurat şi transmi­sia altor evenimente sportive, cum ar fi Euro 2012, Olimpiada de Vară - Londra 2012, turneul de tenis French Open şi Turul Franţei. Com­pania a transmis chiar şi cursele de Formula 1 din în­treaga lume. În domeniul politic, SES a oferit sprijin mijloacelor de informare în masă care transmiteau reportaje de la alegerile decisive din Franţa, Germa­nia şi Grecia. Iar cinefilii de pretutindeni au aflat ra­pid cine a câştigat titlul de cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă la Oscaruri / Premiile Academiei de Film tot datorită companiei SES.

Dar SES nu s-a limitat doar la transmiterea eve­nimentelor captivante. A contribuit şi la promova­rea inovaţiilor media privind transmiterea evenimen­telor în direct, oferind capacitate dedicată pentru programe 3D revoluţionare.

Sistemul de sateliţi SES ASTRA a transmis pe teritoriul Europei emisiuni 3D ale Grupului Eurosport de la Turneul French Open şi de la Jocurile Olimpice din Londra. Evenimentele şi meciurile de la ambele competiţii au fost difuza­te în direct pe Eurosport 3D de pe poziţia orbitală ASTRA 19,20 est.

"Asigurarea accesului la evenimente sportive 3D de înaltă calitate pentru un public mai larg şi pro­ducţia de conţinut 3D captivant vor impulsiona dez­voltarea industriei 3D. Suntem mândri că partenerii noştri de lungă durată utilizează sateliţii SES pentru a oferi acţiune în direct de la evenimentele anuale majore," declară Norbert Holzle, Vicepreşedinte Se­nior Vânzări Europa, SES.

În ultimele două decenii, SES a asigurat conexi­uni de satelit pentru transmiterea tuturor tipurilor de evenimente majore, printre care Jocurile Olimpi­ce şi Cupa Mondială, precum şi a ştirilor de ultimă oră din întreaga lume.

Sursă articol: Newsletter ASTRA în format tipărit fizic, trimis de către Grayling Romania si publicat pe HD Satelit cu acceptul companiei. Mai multe informatii despre SES puteti gasi pe ses.com.


Niciun comentariu despre subiectul „Sateliții SES transmit evenimentele la nivel global”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile