joi, 20 iunie 2013

Satelitul EUTELSAT 3D a intrat în serviciul comercial

Eutelsat a anunțat că noul său satelit EUTELSAT 3D intrat în serviciul comercial.

Într-adevăr, multe canale sunt mutate în prezent de pe satelitul EUTELSAT 3C pe EUTELSAT 3D.

Cu 33 de transpondere operaționale (32 in banda Ku si unul in banda Ka), Eutelsat 3D va crește în mod semnificativ capacitatile de la 3° Est pentru Europa și initiaza o noua zonă de servicii pentru Africa, pentru a satisface cererea de pe piața video, date și servicii de bandă largă din acele regiuni.

Satelitul Eutelsat 3D va fi operat la 3° Est până la sosirea satelit EUTELSAT 3B în această poziție orbitală, în al doilea trimestru al anului 2014.


Pentru Eutelsat, satelitul va marca o nouă etapă în dezvoltarea acestei poziții si pentru furnizarea de resurse suplimentare în banda C, Ku si Ka.

Dupa ce va parasi pozitia de la 3° Est, EUTELSAT 3C va fi redistribuite la începutul lunii iulie pentru a ajuta satelitii Hot Bird de la 13 ° Est.

Va fi redenumit ca Hot Bird 13D va fi colocat cu Hot Bird 13B și Hot Bird 13C. Acesti trei sateliți, fiecare echipat cu 64 de transpondere de mare putere în banda Ku, vor acoperi întregul spectru de frecvențe disponibile la 13° Est.

Reconfigurarea constelatiei de sateliti de la 13 de grade est va elibera de sarcini satelitul HOT BIRD 13A, care va fi redistribuite la 7/8 ° Vest. Acesta va fi redenumit ca EUTELSAT 8 West C si va permite companiei Eutelsat sa ofere noi transpondere în această poziție orbitală pentru Africa de Nord și Orientul Mijlociu.


3 comentarii despre subiectul „Satelitul EUTELSAT 3D a intrat în serviciul comercial”:
Anonim

am vazut ca sau introdus canale multe pe acest satelit

Anonim

In Romania vad ca are semnal maxim!

Sau mi se pare mie?!!!

Anonim

da are si în romania semnal maxim, nu ti se pare

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile