luni, 3 iunie 2013

Se lansează Syfy Kids în Europa Centrală și de Est

Canalul de copii KidsCo lansează astăzi blocul de programe Syfy Kids în Europa Centrală și de Est, asa cum anuntat inca din martie 2013 in articolul de aici.

Acesta dispune de seriale precum, inclusiv Z-Squad, The Mummy, Earthwork Jim, Dino Squad and KidsCo original ZuZu & the Supemuffs și lansează astăzi la ora 17.00 (ora României).

Complet dublat in limbile țărilor pentru care se adresează, Syfy Kids va fi produsul unui parteneriat între KidsCo și Syfy.

Syfy Kids va difuza continut nou, inclusiv programe si seriale recent achiziționate de la KidsCo printr-un parteneriat NBC Universal si Corus Entertainment.

Programele vor fi difuzate în exclusivitate pe televiziunea KidsCo, la ore de maximă audiență.

Hendrik McDermott de la KidsCo a spus: "KidsCo a investit în conținut bazat pe imaginație, care va fi difuzat pe Syfy Kids, avand tinta copii cu varsta de 6 si 10 ani.

Pe langa seriiile deja detinute, va fi achizionat pentru blocul de programe Syfy Kids si conținut de la terți producatori, pentru a completa continutul oferit."

KidsCo a fost sau este transmis de diverse DTH-uri( Canal Digitaal, Mobistar, Orange, TeleSat, TV Vlaanderen, D-Smart, MyTv ), pe diversi sateliti (Astra 4A / SES 5 4.8°, Hot Bird 13.0°E, Astra 19.2°E, Amos 4.0°W), in engleza, rusa, greaca, franceza, spaniola, germana, turcă, maghiară ). Toate emisiile sunt codate.


3 comentarii despre subiectul „Se lansează Syfy Kids în Europa Centrală și de Est”:
Anonim

care frecventa dupa Amos ?

Laurentiu

Pe Amos 4W cred ca e asta:
Package - T-Home
Beam - Europe
Frequency - 10723 V
SR 30000
FEC 2/3
Coder - Conax
Standard - DVB-S2
Video - 8PSK

Unknown

Să înțeleg că se distruge și KidsCO, luând-o pe urma Discovery Channel.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile