joi, 4 iulie 2013

“Antenele” sunt lider de audienţă pe anumite segmente orare, anunţă Grupul Intact

“Antenele” sunt lider pe anumite segmente orare, a anunţat Grupul Intact într-un comunicat, pe care îl cităm în cele ce urmează:

Primele șase luni ale anului confirmă poziția de lider a televiziunilor Intact Media Group în importante intervale de audiență. “Antenele” sunt lider în Whole Day, Day Time, Access și Late Night. Telespectatorii au ales show-urile care se bucură de succes la nivel mondial precum și emisiunile de divertisment, transmise de Antena 1, știrile și talk-show-urile Antenei 3, mondenitățile de la Antena 2, serialele hit ale Euforia TV și transmisiile sportive ale GSP TV.

Posturile IMG conduc clasamentele în coordonatele orare menționate și în luna iunie, înregistrând creșteri însemnate comparativ cu mai 2013. Cele mai notabile evoluții au avut loc în Access și în Late Night, cota de piață fiind mai mare cu 1,7%.

“Mireasă pentru fiul meu”, show care o are la pupitru pe Mirela Boureanu Vaida, Observatorul orei 13 cu Mihaela Călin, Previziunile zilei cu Niels Schnecker și Sabina Iosub sau Știrile Antenei 3 sunt principalele programe care au performat între orele 10,00 – 16,00.

De asemenea, în Day Time, Antenele sunt lider autoritar și în rândul publicului cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani.

Posturile IMG înregistrează aprecieri pe fiecare interval orar al zilei în luna iunie comparativ cu aceeași perioadă din 2012. Cea mai mare creștere se înregistrează în Prime Time, unde se câștigă 2,7 share față de 2012.

Antenele conduc și pe segmentul Access. Show-ul cu cea mai mare medie de market share, în acest interval orar, între producțiile din grup difuzate la aceeași oră, este Acces Direct.

Late Fringe este un alt interval orar în care televiziunile IMG sunt lider. În acest segment, sunt transmise show-urile “Un show păcătos” cu Dan Capatos, dar și “În gura presei”, cu Mircea Badea, care a înregistrat o creștere de 1,9 puncte de market share, comparativ cu luna mai. 


11 comentarii despre subiectul „“Antenele” sunt lider de audienţă pe anumite segmente orare, anunţă Grupul Intact”:
Anonim

Eu zic ca sint neadevaruri...cine se uita la gsp de exemplu...cind toate sporturile sint transmise in direct la digi si dolce..cine se uita la euforia, probabil la un nivel de 0.2-max.0.4 %.antena 1 prezinta, ciclic aceleasi filme, antena 3 probabil, are ceva audienta la emisiunile care-l birfesc pe basescu...in rest nimic a si sa nu uit la digi pe platforma DTH nici macar nu se transmit posturile intact...deci de unde provine maxima audienta...?

detrax

De la Kantar Media provine audienta. Adevarul ca tu ai unelte de apreciere mai bune decat o firma specializata cu peoplemetere, asa e ?.... Vezi tu, nu poti compara Pleoapameterul tau cu peoplemeterele lor.

Anonim

DA.Daca digi tv au cei mai multi abonati din tara ,nu vad audienta antenelor unde ee,noi suntem romani si inventam tot timpul.

Anonim

antenele sunt cele mai vizionate (ba ma lesi)
probabil la firmele lor care is puse de ei sa faca publice aceste audiente Kantar Media sau mai stiu eu care
pe anumite segmente de virsta
pai spuneti ce virste a treia sau care ....
atita o ard ca is cei mai vizionati ca is cei mai titrati dar nu e chiar asa
lasati-o mai moale nu va mai laudati singuri parca ati fost mai buni in trecut

Administrator

- NU suntem si nu reprezentam nici o televiziune / radio si niciun furnizor de servicii de televiziune, internet sau telefonie. Asadar, nu suntem si nu reprezentam nici Digi Tv RCS-RDS, nici Romtelecom, nici UPC Focus Sat, nici Freesat, nici Orange, nici Cosmote, nici Vodafone, nici CME, Intact, Chello Media etc. si nici nu avem vreo colaborare cu aceste companii.
- In legatura cu comunicatele publicate, acestea sunt comunicate trimise de la diverse companii media, prin formularul dedicat de pe site, din bara laterala. Orice website de profil media din Romania si din lume are ca sursa si astfel de comunicate sau publica astfel de comunicate. La fel si noi, publicam orice astfel de comunicate trimise prin formular, prin email sau prezentate pe website-urile oficiale pentru presa, daca au legatura cu mass-media sau profilul site-ului nostru. Nu putem face discriminari pentru nici o companie, indiferent de taberele partizane. Că trimite CME, SES, Intact, Chello Media, RCS, Romtelecom, Orange, Vodafone, Freesat, UPC etc, trebuie publicate. Publicarea comunicatelor este gratuita si este o facilitate HD Satelit pentru companiile de telecomunicatii si nu numai. Comunicatul este citat ( fundal gri ). In general, publicam cat mai multe comunicate, pentru a fi cat mai multa informatie nouă pe site. Citirea si analiza comunicatelor ramane la discernământul cititorilor.

Pentru mai multe, explicatii, puteti citi si acesta articol:
http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/06/cateva-precizari-despre-hd-satelit.html

detrax

lol, admin, ce tot le dai explicatii la flameri? Ce crezi ca ei nu stiu ca sunt comunicate? Dar trebuie sa isi satisfaca nevoia zilnica de criticism si scandal.

Anonim

Comunicatele e numai spre bine ,de ce nu si spre rau.

detrax

Comunicatele de obicei prezinta partile pozitive ale unei firme. Tu daca te paraseste nevasta, dai comunicat la televizor? Dar daca te insori, dai invitatii la nunta. Oricum pe blogul asta sunt lucruri pozitive in general, negative le gasesti pe la altii. Mie tocmai de asta imi place blogul asta, ca nu e plin de mizerii negative ca 99% din siteurile romanesti. Aici maxim 1 articol din 10 e negativist, restul sunt placute si asta e un lucru bun. Stiu ca daca intru aici ma simt bine. Daca preferi scandal, dai o cautare pe Google. Mii de siteuri de scandal vei gasi.

DTH Fan

Uau, cat de jos a ajuns publicul din Romania, ahtiat după si "spre rău".
Daca nu e de rău, e suspect sau neinteresant. Vai de noi, s-a ales praful...
Invatati de la alte tari. Am fost si prin Germania, si Italia, si Franta, nu e deloc cum se arata la televizor. Nu e in realitate frumusetea, curatenia, siguranta si numai bine cum vezi la programele lor tv. Dar ei stiu sa isi faca imagine si sa ascunda ce e urât. Noi romanii ne plangem ca nu artam mai multa murdarie. Eu stiu de ce adminul merge in general pe stiri pozitive, asa s-a format vizionand ani de zile televiziuni straine prin satelit. Dar multi ( sau majoritatea ) din care citesc pe aici sau pe net sunt formati de televiziunea si presa din Romania: scandal, mizerie, rautate. Altfel, orice stire e neinteresată sau suspectă. Vai de noi, ce am ajuns !!

Anonim

se dicuta doar despre subiectul din titlu
blogu e super ok la fel si voi nu stiu ce va agitati atita
chiar nu mai poate sa zica nimeni nimc in tara asta !!chiar asa

Anonim

fiindca arata bine,evident.mihaela calin,fiindca are danturi de iepurash[nu de ''playboy''].dar shi andreea berecleanu,cu okii ei de diavolitza

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile