vineri, 12 iulie 2013

AXN Black şi AXN White vor înlocui AXN Sci-Fi şi AXN Crime în România?

AXN Black şi AXN White vor înlocui AXN Sci-Fi şi AXN Crime în România, încorporând cele mai bune seriale sci-fi şi de investigaţie în noile canale, alături de oferta extinsă de programe.

Noile canale se alătură AXN şi AXN Spin în portofoliul din România, cu programe disponibile în limba română.

Deci Sony Pictures Television Networks va lansa in Romania din luna octombrie 2013 doua canele de televiziune, respectiv AXN Black şi AXN White, dupa cum a anunţat compania citată de capital.ro si vor retrage AXN Sci-Fi si AXN Crime.

AXN Black va emite programe de acţiune, seriale şi alte emisiuni de succes: Spartacus, No Limit (Luc Besson), Primeval New World, şi Justified. In orele de maxima audienta si in weekend vor transmite Black Gold, Hero si Duck Commander. Este un canal adresat mai mult publicului masculin.

AXN White va transmite în in orele de maximă audienţă filme si seriale din Europa şi de pe continetul american ( Grand Hotel, The Client List, Eat, Pray and Love), iar după-masa seriale precum More than Anything, Life Lines şi Heartland. Este un canal adresat mai mult publicului feminin.

Ambele canale vor fi lansate simultan in Romania, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Cehia si Slovacia.

“Televiziunile AXN sunt printre liderii canalelor de filme şi seriale din Europa centrală, astfel că suntem încântaţi să introducem două noi canale marca AXN în teritoriu. Lansarea reflectă angajamentul nostru de a oferi publicului cele mai bune produse şi conţinutul potrivit pentru operatorii de cablu şi audienţa din România. Cea mai recentă dezvoltare a portofoliului AXN dezvoltă semnificativ spectrul ofertei de programe, de la eroii acţiunii în ritm alert pe AXN Black la poveştile personajelor inspiraţionale pe AXN White.” a declarat John Rossiter, GM, SPT Networks, Central Europe.


5 comentarii despre subiectul „AXN Black şi AXN White vor înlocui AXN Sci-Fi şi AXN Crime în România?”:
anisoara

Nuuuuuuu !!! :(

Anonim

"In orele de maxima audienta si in weekend vor transmite Black Gold, Hero si Duck Commander." Deci seriale reality in ore de maximum audienta ... multumim AXN in numele publicului barbat ... (dar nu ne intereseaza)

Anonim

axn ,sar putea foarte bine si fara ele

George

axn black si axn white vor înlocui axn sci fi si axn crime din toamna 2013

Diana

Cele trei posturi tv AXN, AXN White si AXN Black merita urmarite. Poate ca filmele oferite de aceste televiziuni nu sunt de top dar pot fi considerate destul de bune.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile