sâmbătă, 6 iulie 2013

Cum să trimiţi fişiere cu mărimea de până la 1 TB

1 TB = 1000 GB.

Aceasta înseamnă 20 de discuri Blu-ray de 50 GB sau 2000 de ore de filmari .avi la calitate DVD-rip sau 220 de DVD-uri sau 7000 de ore de muzica .mp3...

Nu veti transfera niciodata fisiere atat de mari, dar poate aveti nevoie sa tranferati totusi fisiere de 4-10 GB.

Serviciile de upload obisnuite nu ofera astfel de capacitati de transfer pentru un singur fisier, asa ca aveti nevoie fie sa impartiti fisierul in zeci sau sute de arhive, fie sa folositi un client de totrrent, pe care sa il tineti pornit atata timp cat cel pentru care transferati fisierul il downloadeaza de la dvs.

Din aceasta cauza, Bittorrent a venit cu o idee. A creat o pagina care folosindu-se de plugin Bittorent, fara a fi nevoie pentru a instala clientul de torrenti nici dvs., nici cel care primeste fisierul, va ajuta sa transferati fisiere cu marimea de pana la 1 TB.

Pur si simplu deschideti pagina SOSHARE si dati click pe butonul ADD FILES.

Bittorrent va instala un plugin ( vi se cere acordul si dureaza cateva secunde instalarea).

Dupa aceasta, instalerul se va inchide automat si dvs. trebuie doar sa alegeti fisierul de uploadat si sa completati emailul destinatarului ( sau mai multe emailuri destinatar, separate cu virgula ) si emailul dvs ( expeditorul). Eventual completati si un mic mesaj pentru expeditor.

Va incepe analizarea automata a fiserului si uploadul in serverele SOSHARE. Nu inchideti pagina sau browserul pâna la finalul uploadului ( eventual de puteti miniza, pentru a nu le inchide din gresela). Viteza de upload nu mi s-a parut extraordinara, a fost de aproximativ 0,5MB /secunda. Dar e posibil ca nici providerul meu de internet sa nu fie strălucit in aceasta privinta.

La finalul uploadului sunteti anuntati ca veti primi un email cand fisierul este descarcat complet de catre destinatar, care va ( vor ) primi la randul lor un mesaj prin email cu link-ul de download. Pot sa downloadeze fisierul cand au timp si posibilitate, timp de 30 de zile.

Serviciul este gratuit ( nici măcar introducerea de code captcha nu se solicita) si vă pastrează fisierele trimise, dupa cum ati b[nuit deja, 30 de zile de la data uploadului


4 comentarii despre subiectul „Cum să trimiţi fişiere cu mărimea de până la 1 TB”:
Anonim

pai mie numi trebuie ,ca am upload 20Mbps

detrax

Si ce ma intereseaza pe mine ca tie "nuţi" trebuie, ca ai upload 20Mbps ?

In primul rand, Mbps e rata de transfer ( viteza ), ceea ce nu are nici o legatura cu subiectul articolului, unde e vorba de upload si transfer de fisiere posibil chiar si de 1TB, gazduite 30 de zile si downlodabile in momentul cand doreste destinatarul sau mai multi destinatari. Astfel de fisiere mari cu siguranta nu le poti uploada nici daca ai avea 100Mbs pe secunda upload, fiindca va da o eroare si o vei lua de la capat in orice browser, fara un plugin care sa permita reluarea uploaului din punctul intreruperii.

In al doilea rand, daca ai dorit sa spui ca ai pe undeva spatiu de stocare de 20 MB, acest site ofera spatiu pentru fisiere de pana la 10.000.000 MB. Vezi diferenta, nu ?

In al treilea rand, ai o viteza de uplod de 2,5 lei, din moment ce 20Mbps = 2.5MBps ( viteza reala ). Chiar si eu am viteza de upload mult mai mare. Deci nu ai nici un motiv de lauda, mai bine schimba-ti providerul. Plus ca la 2,5 MB/s, un Bluray de 50GB il transferi in 5 ore si jumatate prin Skype, Messenger sau tehnologiile "evoluate" de transfer pe care le folosesti. Roaga-te ca in cele 5 ore si jumatate sa nu ai vreo eroare si sa o iei de la capat. pe cand aici e vorba de o tehnologie hibrida browser-torrent. Poti relua cand vrei, iar uploaderul si downloaderul nu trebuie sa fie conectati simultan in momentul transferului.

Ideea e ca unii comentati doar asa ca sa nu adormiti.

Anonim

Ce spui asa e ,dar ai auzit s-au ai vazut tehnologia SDSL??

detrax

Ce legatura are linia ta simetrică de internet, care iti ofera teoretic upload egal cu download ( deci discutii despre viteza ta de upload ) cu serviciul de transfer si hosting fisiere de pana la 1 TB ( care functioneaza pentru toata lumea, indiferent daca are internet simetric sau nu ) ? :) "S-au" ce doreşti să comunci ? Exprimă-te cu cuvintele tale, dar si mai detaliat, sa inţelegem ce ai dorit să comentezi ontopic.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile